x

עמוד 13 מתוך 17 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 130 מתוך 168

נושא: 2013 - תחזית

ציטוט פורסם במקור על ידי kelazar צפה בהודעה
    לפי מה שאמרת. בית בקרית שמונה נתן תשואה נומינלית של 75-100% תוך 11 שנים: כמה תשואה קיבל מי שהשקיע בתעודות סל של תא 25? הנתונים של tby הם ממוצע. בצפון הייתה ירידת מחירים לידיעתי זה היה בעיקר באזור חיפה עצמה
    חוץמזה מדובר על עליה ראלית ולא נומינילת. אנשים מזניחים את השפעה של אינפציה. מ2001 היו מעל 30 אחוז אינפלציה.

דרך אגב למי שמסתנוור במקרה:
    אפילו 100% עליה ב12 שנה זה כ%2.5 פלוס מדד.
    הריבית ב2001 (בינואר) היתה 8% כן שמונה אחוז. מי שקנה ממשלתי שקלי ל12 שנה אז (לא יודע אם היה) והחזיק הרוויח לפחות 150%.
    הריבית 2001 (בדצמבר) היתה 5.66% וזה נותן את אותה תשואה לפחות כמו הדירה.

לכל המודאגים בקשר ל - QE למיניו , - עפ"י פרסומי פרוטוקול הפד הדיון הוא מתי ב - 2013 לסיים את הרכישות.

אם אני מבין נכון את המנגנון - הפד יתחיל להעלות הריבית הקצרה כשהאבטלה תגיע ל - 6.5% - לריבית הארוכה הוא יתן להתחיל לעלות, ע"י הפסקת רכישות מוקדם יותר .

סדר הפעולות של הפד יהיה דומה לפעולות בעת המשבר - רק הפוך - כלומר יתן לריבית לטווח ארוך לחזור למקומה הטבעי ביחס לריבית לטווח קצר ע"י הפסקת רכישות אגח בשוק ואז יעלה את הריבית לטווח קצר - שתיגרור עליה נוספת בריבית לטווח ארוך.

מדוע זה כך ? - האבטלה יורדת בגלל גידול בפעילות המשק המושפעת מרמת הריבית - לטווח קצר וארוך. על הריבית לטווח ארוך להיות ריאלית (מעל האינפלציה הצפויה) על מנת שהקצאת המשאבים במשק תהיה יעילה (במילים אחרות - שלא יתפתחו בועות ) ולכן חייבת לעלות, וזה יבוצע ע"י הפסקת רכישת אגח ארוך.

שלא יהיה ספק - אם יהיו סימנים לאינפלציה, הפד יתחיל למכור אגח בשוק על מנת להעלות את הריבית לטווח ארוך ולבלום ביקושים - בעודו שומר על ריבית קצרה נמוכה לעודד צריכה שתגדיל תעסוקה - עד שיגיע למטרת התעסוקה . [שאין לי מושג מה היא - אני מעריך כשיגיע ל - 5.5% אבטלה במשק בתוואי צמיחה - זו תהיה חזרה לשיגרה מוניטרית - 2015/2016]

מה זה אומר מבחינת המשקיעים -

1. הכלכלה האמריקאית מתאוששת - ויש לזה אין ספור השלכות - לכל העולם
    2. הריביות לטווח ארוך יתחילו לזחול מעלה - מי שרצה להרוויח מזה - ימכור בחסר TMF או ימכור CALL על TMF
    3. הסיכון לאינפלציה מתחיל עכשיו - עוד אין אינפלציה , אך זרעיה קיימים ומתחילים להבשיל התנאים לנביטתה - המבחן של הפד זה לרסס בזמן ובחומר המתאים - בתאוריה זה עובד - עכשיו מתחיל מבחן המימוש

טיבי הפוך ידידי , הפוך
    1. אינפלציה לא מודיעה , היא פתאום מכה ואז צריך להתמודד איתה במיידי.
    2. אם הפד יעלה את הריבית , מאיפה ארה"ב תחזיר את הריבית על החוב הלאומי(16 טרליון) , היא תדפיס עוד?
    כל אחוז עליית ריבית זה מאות מליארדי דולרים בריבית....
    3. המאזן של הפד קרוב ל3 טרליון , למי הוא ימכור? או יותר נכון מי יקנהממנו? כבר היום הפד קונה 90 אחוז מההנפקות הארוכות
    של משרד האוצר , המוניטיזציה בשיאה. למי הוא ימכור ? סין ויפן כבר שנה לא קונות אגחים אמריקאים ואוספות זהב וכו.
    4. הריבית אפסית לא סתם. זה הדרך לתת כסף חינם לפרימרי דילרס , קרי הבנקים. אם הכסף יעלה להם הם גמורים.
    5. אותם נכסים רעילים שהפד קנה , דומיהם שוכבים עדיין במאזנים של הבנקים בארה"ב , תחשב עליית ריבית על טרליוני אגחים צמודי מדד או
    ריבית , ותראה שאין מצב:
    להערכתי הריבית לא תעלה שם מעל אחוז אחד בשנים הקרובות.
    הריבית תעלה בחדות רק אם תהיה התפרצות אינפלציונית.
    אין שום התאוששות כלכלית. ראית את הקיטון בשוק העבודה? ברור שהאבטלה תרד כשמוציאים 15 מליון איש משוק העבודה...
    בנוסף , רוב המשרות שנוספו שם , הם של עובדי שירותים. משכורת מינימום במקדונלד ווול מארט.
    לא המשרות שאתה רוצה לחזק את מעמד הביניים.

שבת שלום.

אגב , בתחילת השירשור כתבתי לך על אופן ייצור הכסף כיום... ומקווה שראית את הסרט

97 % owned
    ניתן לצפות ביו טיוב.

מומלץ בחום.

למבו,

נורא קל להגיד הכל קטסטרופה, יותר קשה להבין מה קורה או מה עשוי להיות בהסתברות גבוהה -

עפ"י המספור שלך:

1. אינפלציה לא מודיעה - ובכן, זה פשוט לא נכון - כל אינפלציה מתחילה בקטן ואם לא מטופלת גדלה. אני לא מכיר דוגמא של משק שבו האינפלציה קפצה ממוצע של 2%- 3% לממוצע של 5% תוך 6 חודשים - זה תהליך של שנתיים.

2. מהיכן תשלם ריבית ? - זו שאלה קצת מצחיקה - אתה קורא יותר מדי עיתונות פופולארית . מאיפה ארה"ב משלמת ריבית היום על כל החוב לפני 2008? הרי חוב שהונפק אחרי 2008 הונפק בריבית נמוכה מאוד או בכלל נרכש ע"י הפד - ואז הריבית בכלל חוזרת לאוצר. אז הארה"ב תחזור לגייס בריביות של 5% שנתי ל - 10 שנים זה לא בעיה - החוב שהיא מחליפה גוייס באותה עלות או גבוהה יותר..... בפועל - הריבית שמשלמת ארה"ב כ -% מהתל"ג ירדה

העובדות - ב - 2007 תשלומי ריבית על החוב היו 1.7% מהתל"ג , ב - 2010 - 1.4%

במונחים דולריים, מתואמי אינפלציה, הממשל משלם היום 20% פחות ממה ששילם בסוף שנות ה - 90!

3 המאזן של הפד קרוב ל3 טרליון , למי הוא ימכור? - ממה בנוי המאזן של הפד שוחחנו, לא הכל אגח ממשלתי - ברגע שיפסקו הרכישות, באופן טיבעי, בגלל פדיונות המאזן יקטן. למי ימכור? אם ידרש להעלות הריבית הארוכת טווח של ארה"ב ע"י מכירת אגח - כנראה יש קונים - אחרת למה תהיה הריבית הארוכה נמוכה?

4הריבית אפסית לא סתם. זה הדרך לתת כסף חינם לפרימרי דילרס , קרי הבנקים. אם הכסף יעלה להם הם גמורים
    - זו הפרשנות שלך, ואני מכבד את דעתך, למרות שאני חושב שאין לה קשר עם המציאות. הריבית אפסית על מנת לעודד תעסוקה ולהוריד ריבית לטווח ארוך. הבנקים מחוייבים להעלות את שיעור הלימות ההון שלהם וזה מתרחש, כך ש "גמורים" נראה לי מופרך.

5. אותם נכסים רעילים שהפד קנה , דומיהם שוכבים עדיין במאזנים של הבנקים בארה"ב - עכשיו אתה סתם מלהג. איזה נכסים רעילים רכש הפד?! חוץ מאגח ממשלתי הוא קנה אגח של פרדי ופאני שמאחוריו עומדת ממשלת ארה"ב -זה שקול להשקעה באגח ממשלתי

רוב המשרות שנוספו שם , הם של עובדי שירותים - צריך לדעת לקרוא את הנתונים ולהבין אותם.

התשובה נחלקת לשניים -
    ראשית - העולם שלנו מייצר יותר משרות בשירותים מאשר ייצור, וזה לא התחיל מהיום או מלפני 20 שנה - זו מגמה ארוכת טווח מאוד:
    ראה http://www.minnpost.com/macro-micro-...-manufacturing

שנית, מה שיגרום לארה"ב לפרוץ קדימה זה המהפך בייצור - המגמה של העברת ייצור מארה"ב החוצה התהפכה - ומתחיל גידול במשרות ייצור - הסיבות לכך מגוונות - מגידול בעלויות בסין דרך אנרגיה זולה בארה"ב - אבל עובדתית - פסי ייצור מוחזרים - ראה:
    http://www.washingtonpost.com/blogs/...ama-than-bush/
    http://www.businessinsider.com/the-n...cturing-2012-8
    נערך לאחרונה על ידי tby, 04.01.2013 בשעה 10:06

למבו ואודי,

רצ"ב מאמר, שלא הפסקתי לצחוק ממנו.

http://www.thereformedbroker.com/201...erocious-bear/

הנושא - usually the most ferocious bear is a sold out bull.

בעיברית - בדר"כ אלו עם ההצהרות הכי "דוביות" הם "שורים" שמכרו מוקדם מדי.....חלילה לי מלפגוע או להעליב, זה נעשה ברוח טובה, ואינני חס וחלילה חושב שהכינויים שהכותב מכנה אותם רלבנטים למישהו כאן

שלום לסוחר האשליות TBY ידידי,

הפוך YBY הפוך - אנחנו שוריים בגדול כי אנחנו רוצים לקנות את השורטים ביותר זול.....

ובענייני דיומא והדיור - יצרת לי בעיות אדירות עם קוני הנכס (דירת מגורים בחיפה) שראו מה שכתבת ואת הנתונים השונים ו"דורשים" ממני החזרים גדולים.....
    מה לעשות ומכרתי להם ברמות מחירים המייצגות עליה של כמעט פי 2 לעומת רמות המחירים של לפני כעשור ולא, רחנא ליצלן, לפי הטבלאות המצחיקות שפרסמת.
    שלא לדבר על הסאגה שהתפתחה לאחר לחיצת הידיים ובה אחרים ניסו לקנות את החוזה בתוספת מחיר של כ-10% !!! מי אמר בועה ולא קיבל.....

עלה והצלח.

בברכה,
    אודי

מה לעשות ומכרתי להם ברמות מחירים המייצגות עליה של כמעט פי 2 לעומת רמות המחירים של לפני כעשור
    טוב, 7% שנתי נומינלי ב- 10 שנים זה לא משהו. היית קונה שחר לפני 10 ומקבל יותר, שלא לדבר על גליל....

וזה שהיו קונים שמוכנים לשלם עוד 10% לדבריך מעיד כנראה שאתה , באופי, מוכר נמוך.....

udi
    שלום,
    מה שלומך?

יפה לך כל כך יפה לך שאני המומה............

גם אני מכרתי נכס בחיפה והיה והיו רואים את מר טיבי כותב לו היו עלי LOL
    וואלה יש סוחר החלומות אצל השקספיר ויש סוחר אשליות אצלנו כאן באתר מי היה מאמין מי?

והמה היו כחולמים? אך אך
    וטיבי יקר גם אני קראתי את המאמר וצחקתי אבל משום מה הפסקתי יש גם גבול לצחוק LOL

הקרב נמשך וזה בידור המאה .......העיקר הכל ברוח טובה

שבוע טוב

R

זהבה גלאון יור מרצ לא מאמינה כנראה בבועה ומציעה לפתור את בעיית הדיור על ידי מתן משכנתאות ללא הון עצמי... הזויה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות