x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 168

נושא: 2013 - תחזית

Hybrid View

מאיפה לפד יש הון או נכסים כדי לייצר כאלו רווחים?
    לפד יש מאזן ענקי - הנכסים אגח ארוך המשלמים ריבית - ההתחיבויות - פקדונות בנקים בריבית 0 או קרובה ל - 0.

ההפרש בין הריבית לטווח ארוך לקצר - זה הרווח - שזה למעשה תשלומי הריבית של אוצר ארה"ב על האגח הממשלתיים המוחזקים ע"י הפד.

במילים אחרות, לכל מי שדאג "איך ארה"ב תממן את החוב" - לא רק תשלומי האוצר יותר נמוכים בגלל ירידת הריביות, חלק מתשלומי הריבית חוזרים חזרה דרך הפד....

אגב - כל רואי השורות - מדוע אתם מרוכזים בארה"ב לה חוב ממשלתי יחסית נמוך ולא למשל ביפן לה חוב ממשלתי כמעט כפול? - זה אולי בגלל שבעיתונות הכלכלית זה לא כל כך נושא כי זה "רק יפן" -כלכלה 3-4 בעולם?

איך יפן משלמת את חובה? מדוע יפן לא הלכה לאבדון? - רמת החוב שלה מאוד גבוהה כבר זמן רב מאוד....

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    איך יפן משלמת את חובה? מדוע יפן לא הלכה לאבדון? - רמת החוב שלה מאוד גבוהה כבר זמן רב מאוד....
    להשוות את יפן לארה"ב זה כמו להשוות תפוזים לתפוחים.

יפן היא מדינה אחידה אתנית (98% יפנים) עם כמעט 0 הגירה ותרבות אחידה וקשוחה של עבודה קשה, צניעות והתחשבות בקהילה. הקולקטיב נמצא לפני הפרט, והתעשרות של יחיד על חשבון אחרים כלל לא מקובלת חברתית. האמון של הפרט במערכת החברתית הוא עצום.

תשווה את זה לארה"ב ...

איך זה ישפיע על מצב הדולר והאג"חים האמריקניות בטווח הקצר\בינוני ? קשה מאד לדעת, אבל בארה"ב קשה יותר לשמור על "שקרים מוסכמים" (ערך הדולר) לעומת יפן.

אחנתון,

אני כותב על התאוששות כלכלית ואתה עונה לי "בהתאוששות" של גרעון מסחרי?

לגבי אנרגיה, די אם תקרא את הכותרת של הלינק שלך :US Trade Deficit Drops To Lowest Since January 2010 As Crude Imports Plunge To 1997 Levels

כל שאני אומר שזו מגמה ארוכת טווח - ארה"ב חוזרת להיות ספקית עצמית של אנרגיה וזה יביא לצמצום הגרעון. אתה לא צריך להאמין לי.

לגבי מחירי חדרים - הסימוכין שלי אלו הדוחות של חברות העוסקות במלונאות בארה"ב - אתה מוזמן לעיין בדוחות, אני באמת לא מרגיש צורך ללעוס עבורך את המידע.

לגבי מחירי אנרגיה - לך תבדוק בעצמך את מחירי הפחם והגז בארה"ב ותסיק את מסקנותיך, גם כאן אינני מרגיש צורך ללעוס עבורך את המידע - יש ממנו עד אין סוף - לא יזיק לך לקרוא קצת מעבר ל - זרו הדג'....

נראה לי שהדיון הפך קצת טעון ואני לוקח עליי את האשמה.
    אני מתנצל בפניך tby.

ארצה לציין שאני מוצא את הדיון איתך קשה.
    כמה פעמים לאורך השירשור בחרת להתעלם מנתונים מערערים או שאלות מאתגרות.
    יותר מכך, דיון פורה הוא כזה שבו הנתונים מוצגים בפני הקוראים והם יכולים להחליט איך לפרשם. ככל שהנתונים רלוונטים יותר, כך המסקנה המתקבלת יותר אחידה, למרות שזו עדיין כלכלה ולא פיסיקה. הקורא לא אמור לגבש דיעה לפי "מי נשמע הכי משכנע" אלא על סמך נתונים מגובים באסמכתאות (שחסרים בתגובותך).

tby, אתה מעיין של ידע והנושאים שהעלת כאן חשובים ומעניינים. אנא קבל את הערתי בצורה בונה.

ציטוט פורסם במקור על ידי אחנתון צפה בהודעה
    כמה פעמים לאורך השירשור בחרת להתעלם מנתונים מערערים או שאלות מאתגרות.
    יותר מכך, דיון פורה הוא כזה שבו הנתונים מוצגים בפני הקוראים והם יכולים להחליט איך לפרשם. ככל שהנתונים רלוונטים יותר, כך המסקנה המתקבלת יותר אחידה, למרות שזו עדיין כלכלה ולא פיסיקה. הקורא לא אמור לגבש דיעה לפי "מי נשמע הכי משכנע" אלא על סמך נתונים מגובים באסמכתאות (שחסרים בתגובותך).
    לצערי, אתה ממשיך לנסות "לשכנע".

ודרך אגב, אחד הדברים שאפשר לומר בזכות אתר zerohedge הוא שכל טיעון מלווה שם בסימוכין וגרפים. אז נכון שיש להם אג'נדה אבל לקורא יש לפחות את הנתונים כך שיוכל להסיק את המסקנות בעצמו. ואכן לפעמים אני רואה דברים אחרים בגרפים ממה שמציגים באתר.
    בלינק שצירפתי מהאתר היה גרף לתפארת שמראה בבירור שלא השתנה דבר בגרעון המסחרי של ארה"ב בשנתיים האחרונות. אתה בחרת לענות תשובה מוזרה לגבי "התאוששות" בתחילה ואח"כ פסלת לחלוטין את האתר. הלו! יש שם גרף! תתייחס לנתונים.

גם בדיון על הקשר בין ריבית לנדל"ן אתה פחות או יותר התעלמת/ברחת לאחר שהצגתי דוגמאות מהעולם. נתונים נטו! במקום זאת שיחררת כל מיני טבלאות מגלובס שלא ראויות להיות מוצגות כאן ללא כל פרשנות. אתה לא מסכים, תאמר משהו. אתה פתחת את הדיון. אתה מסכים? תגיד טעיתי/צדקת ובוא נמשיך הלאה.

תשובות לא הופכות יותר צודקות אם הן ארוכות אז הייתי מעדיף פחות מילים ויותר גרפים, אבל זה אני.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות