x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלה בנוגע לסימולצייה

שאלה בנוגע לסימולצייה

רציתי לדעת בנוגע למצב שבו, נניח שאני באסטרטגייה כלשהי (לצורך הדוגמא האסטרטגייה הנוכחית של דצמבר) וברצוני לדעת כמה יהיה רווח/הפסד בנקודה כלשהי. למשל מחר המדד יהיה ב 1218 או ב 1215 וכו' ובכל נקודה כזאת הייתי רוצה לדעת מה יהיה המצב של האסטרטגייה שלי לפני שזה קורה? איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל? והיכן?
    תודה מאש על התייחסות.

תייצר אקסל שמבוסס על חישובי היווניות.
    זה יתן לך בקירוב מקסימלי את התמונה העתידית
    THE HOUSE NEVER LOOSE

כל סימולטור יתן לך את המידע הזה: פשוט תשחק עם המדד והוא יתאים לך את המחירים (כמובן
    בתנאי וסטית התקן לא תעלה).
    אפשרות נוספת ואף היא פשוטה למדי ומקצועית יותר:
    דלתא: 400- ; תטא: 1500; מדד לצורך הדוגמה 1220.
    הדלתא שווה 400 עבור כל נקודת ירידה במדד והפסד של 400 על כל נקודת עליה. אם עבר יום
    צריך להוסיף 1500 לרווח וכן הלאה. אני מציע בחום שתתעמק בנושא בטרם תפעל בנגזרים כי
    אלו פרמטרים בסיסיים שחייבים להכיר.

שלום לך,

אני משתמש באפשרויות הבאות.

יש אפשרות לשערוך בZEROSUM. לאחר שתפתח אסטרטגיה, יש אייקון שנקרא "מדדי רגישות אסטרטגיה" ומראה את השינוי במחיר האסטרטגיה בגרף כתלות מדד/מחיר/זמן. אפשר לשחק בכמה פרמטרים בודדים, החיסרון שאין מחיר מספרי אלא בצורה גרפית ולכן אני משערך וחיסרון שני שלא ניתן לבחור את נקודת המדד, בד"כ זו לא כ"כ בעייתי, אבל אם המדד בורח רחוק ממרכז האסטרטגיה, אז זה מפריע.

אפשרות נוספת, אך יותר ארוכה, באתר OPTIONLINE יש מחשבון B&S עבור אופציה (לא ראיתי עבור אסטרטגיה) היתרון שניתן לשחק שם עם הרבה פרמטרים ומקבלים ערך מספרי. החיסרון שאם יש לך הרבה אופציות באסטרטגיה, אז זה לוקח זמן...

אם יש משהו יותר מוצלח, אשמח לדעת.

שבוע טוב ומצלח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות