x




מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: לביבות כרובית ועוף -טעים ומזין

  1. #1

    לביבות כרובית ועוף -טעים ומזין


    לביבות כרובית ועוף


    מצרכים:


    כרובית אחת


    250 גרם עוף טחון


    כף חרדל


    כף טימין קצוץ


    3 ביצים גדולות או 4 בינוניות


    חצי כוס פירורי לחם


    מלח ופלפל


    שמן צמחי, לטיגון רדוד

    רבע כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר


    אופן ההכנה:

    • מפרקים את הכרובית לתפרחות, ממלאים סיר מים ומרתיחים בתוכו את הכרובית בערך 10 דקות או עד שהיא מתרככת, אך לא רכה מדי (קצת פחות ממידת הרכות של פירה תפוחי אדמה).
    • מסננים את המים ומועכים את הכרובית עד לדרגה שעדיין נותרות חתיכות קטנות (בשום אופן לא לרסק במעבד מזון).
    • מוסיפים את העוף הטחון, הביצים, החרדל, הטימין, פירורי הלחם, אגוז המוסקט, ומלח ופלפל לפי הטעם - ומערבבים.
    • מכינים קציצת ניסיון קטנה מהתערובת, מטגנים וטועמים. במידת הצורך משפרים את התיבול של התערובת.
    • מחממים שמן במחבת, וכשהוא חם - צרים קציצות ומטגנים במחזורים 3-4 דקות מכל צד, עד שהן מקבלות צבע שחום ויפה.




    לא חייבים לטגן, אפשר גם לאפות. לביבות כרובית ועוף. על נייר אפיה
    נערך לאחרונה על ידי mamani9, 07.12.2012 בשעה 13:15

  2. #2
    להלן דו"ח ביצוע-
    הכנתי את הלביבות.
    שיניתי את כמות העוף הטחון- ל- 600 גרם.
    גודל הכרובית בינונית פלוס .
    לדעתי-
    ניתן לשפר את התוצאה הסופית כך-
    לטגן 2 בצלים, קצוצים קטן, עד להזהבה.
    לקצוץ שמיר טרי - כראות עיניכם .
    להכניס לתערובת.
    הלביבות תהיינה טעימות יותר, ועסיסיות יותר.
    אבל- כל אחד/אחת יכינו את הלביבות כראות עיניו/עיניה.
    העיקר שיהיה חג שמח וטעים.
    אילנה.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות