x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: ראלי סוף שנה

ראלי סוף שנה

למה בכל זאת צפוי לנו ראלי סוף שנה

1. שבוע הבא חג- מסורתית שוק עולה בחגים יהודיים
    2. הסבירות לאירוע בטחוני שני רצוף לא גבוהה במיוחד
    3. סטית תקן נמוכה
    4. איחוד אינטרסים של כל הגורמים בתעשיה להציג תשואות גבוהות יותר בסוף שנה
    אין סיבה אמיתית לירידה בחודש כזה אלא אם יקרה אירוע חריג ובלתי צפוי
    5. בחירות בסוף ינואר עשויות לגרם לשר האוצר או הנגיד לתמרץ את השווקים עם הכרזה בלתי צפויה כל שהיא
    הורדת רבית קיצוץ מס ,מדניות פיסקאלית מרחיבה או כל הפתעה חיובית שביבי יכול להפתיע באם מצבו בסקר
    יתדרדר.

סבירות גבוהה בשלב זה לפקיעה מעל 1210....אבל עוד חזון למועד.
    נערך לאחרונה על ידי SHAISHAI77, 06.12.2012 בשעה 09:38

גם אני בתחושה של ראלי סוף שנה,

כפי שציינת נראה שהכל נינוח, ואנחנו לפני בחירות אז בכלל החשש לאירועים שליליים קטן, אבל אנו תלויים גם בחו"ל ושם נראה לי שכל הצוק הפיסקאלי יתגלה כקשקוש, כי קשה לי להאמין שמישהו יקח את הסיכון של זה.

תחושת הבטן שלי לפקיעה בין 1260 ל 1290 (יותר לכיוון הגבוה), למרות שמבחינת אסטרטגיה של שחקן זה לא בכיוון ועקב כך אני מעדיף שלא נתקרב לשם.

יום טוב

ראלי סוף שנה זאת אינה שאלה זאת עובדה!!!
    הדקס הגרמני בשיא שנתי
    הקאק הצרפתי קרוב בשניה זו כ 5 נק' משיא שנתי

השאלה הנכונה איננה האם יהיה ראלי סוף שנה אלא עד מתיי ימשך הראלי הנוכחי.

אצלנו יחסית לעולם מדשדשים קצת מאחור אבל ראינו בחודשיים האחרונים כמה מהר הפער יכול להיסגר.

שבוע הבא חנוכה ואם נקבל שקט מהעולם עם נטייה לעליות נקבל אצלנו פריצת 1240...אחרי מספר ניסיונות כושלים בחודשים האחרונים.

הפעם הנוכחית שונה מהפעמים הקודמות בהן הגענו ל 1240 ומיד ביצענו סיבוב פרסה מהיר.
    הפעם הנוכחית הגענו סמוך ל 1240 ונשארנו מרחק של 1% מרמה זאת.
    נראה שאוספים כוחות לפריצה שייתכן שנקבלה בשבוע הקרוב.

לדעתי, להבדיל מפעמים קודמות, נראה שיאים שנתיים בטווח הזמן המיידי.
    1260-1270 זאת לא מילה גסה ומחקה לנו מעבר לפינה.

בהצלחה לכולם.

לכבוד מר חנן היקר
    אני לא מתיימר להביע דעה מה עתיד לנו היות וזה כ"כ לא אפשרי לנבא
    רציתי רק לתת דעה קצת שונה
    1. אולי זה שהמעוף לא פרץ השבוע כשהיה לו הזדמנות להצטרף לבורסת העולם זה מראה עד כמה לא רוצים לעלות עוד ואנו יוצאים לגל ירידות, (כמדומני ששמעתי את הטיעון הזה ממך)
    2. דקס וקאק וכל הבורסות האלו הם עדיין רחוקים מהשיא שנקבע לפני משבר 2008 אנחנו בול בשיא של אז 1240 אז לא בטוח שנראה ראלי סוף שנה
    3. היהודים שלנו לא פרייארים, ותמיד יודעים להיערך לפני כל העולם אז תראה את וול תבין שיש פחד למשהו ענק וגדול, הגרפים בסנופי מראים על 1280 בערך רק מחכים לסיבה לצאת לדרך (לפי הניחוש שלי מקסימום בינואר) אם זה ייצא בכלל לפועל
    שב"ש

ששוני אל תטעה.....גם אני כמוך חושב שהמדדים גבוהים ותלושים מהמציאות הכלכלית העגומה.
    גם אני חושב שקיים חשש ממפולת רצינית ואף חושב שמפולת כזו תגיע (הפסדתי לא מעט בגלל שאני ממתין למפולת...TVIX, UVXY ושות')
    .
    יחד עם זאת, פחד נראה כאילו לא קיים נהפוך הוא (תסתכל על מדד הפחד התמקם מתחת ל 20 ובינתיים לא מראה סימנים של עלייה).

אני חושב שנעלה בטווח הקצר למרות שאינני חושב שיש סיבה כלכלית הגיונית לעליות שראינו עד כה ובטח שאין סיבה לעליות נוספות.

יש האומרים אם אינך יכול להם תצטרף אליהם......
    לפיכך, ולמרות חוסר ההגיון שבדבר, לקחתי קולים ואני ממתין לראות האם באמת תיפרץ רמת 1240.

לדעתי בלבד, אם ורק אם, לא נראה ירידות בעולם והמסחר היום יסתיים ללא אירוע מיוחד, יש סיכוי שרמת 1240 תיפרץ כבר השבוע.

כל הכבוד לשחקן מעוף שאמר שלא יגיע ראלי השנה
    גם שנה שעברה שחקן אמר שלא יגיע ראלי ואכן לא היה.

מה שנכתב בתחילת הפוסט פקיעה כנראה מעל 1210 עדיין נכון
    למרות הכל יתכן סכוי למדד 1240 עד הפקיעה.
    לפקיעה חוקים משלה...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות