x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 23

נושא: טיפים למי שעובד עם אופציות מעוף ובפרט אסטרטגיות

אחד הפוסטים המרתקים שהיו בעת האחרונה.
    אני מסכים עם כל הכתוב למעט סעיף 4- עניין הגלגולים. ראה אסטרטגיה החודש כמו גם באפריל ובשני המקרים גלגול הוכיח עצמו ברווח. ההגיון פשוט: ככל שמגמה מתארכת כך עולה הסבירות לתיקון.

גולפי נהנתי.
    שחקן מגמת הלונג די מתארכת משמע שהתיקון קרב?

1. כדי להתגבר על נושא סיכון כל התיק יש להגדיר הסכום שאיתו אתה סוחר באופציות, רצוי אם אפשר בחשבון נפרד. זה מוסיף לעלות במקצת, אבל היא זניחה לעומת השקט הנפשי וסכנת הפסד חלק ניכר מההון.
    2. שחקן- לפי דבריך אם אני בונה אסטרטגיה עם הדגש לירידות אזי בעזרת הגלגול אני תמיד ארוויח, כיוון שאם לא התרחש הדבר בחודש ראשון הרי בחודש עוקב הוא יגיעה. האם נכון הדבר?

ציטוט פורסם במקור על ידי miki1 צפה בהודעה
    1. כדי להתגבר על נושא סיכון כל התיק יש להגדיר הסכום שאיתו אתה סוחר באופציות, רצוי אם אפשר בחשבון נפרד. זה מוסיף לעלות במקצת, אבל היא זניחה לעומת השקט הנפשי וסכנת הפסד חלק ניכר מההון.
    2. שחקן- לפי דבריך אם אני בונה אסטרטגיה עם הדגש לירידות אזי בעזרת הגלגול אני תמיד ארוויח, כיוון שאם לא התרחש הדבר בחודש ראשון הרי בחודש עוקב הוא יגיעה. האם נכון הדבר?
    מיקי שלום,
    מדאיג אותי לראות טקסט כמו "תמיד" בהתייחסות לרווח משוק ההון בכלל ובאופציות בפרט.
    לא מכיר אותך ואת ידיעותיך וניסיונך, אבל שים לב שאם משהוא היה נכון "תמיד" הרי מישהו כבר היה מרוויח ממנו, והשוק היה מנטרל אותו.
    במילים פשוטות - לא מספיק לחזות נכון את כיוון השוק - עליות, ירידות או דשדוש בין הפקיעות. הכי חשוב הוא לדעת לבחור את האסטרטגיה המתאימה ולנהל אותה, כאשר הניהול לדעתי הוא החלק היותר חשוב.

וכן, שחקן התכוון שככל שמגמת העליות נמשכת (ולהערכתו מבוססת על סנטימנט ולא על נתונים כלכליים טובים) אז גדלים הסיכויים (שוב - רק סיכויים, לא וודאות) לירידות.

מרתק.
    תודה רבה.
    מה לגבי ניהול יומן מסחר?

יפה מאוד.

הייתי מוסיף דבר אחד מאוד חשוב ודיי נדוש.

יש לסכן את הסכום שאתם מוכנים להפסיד. בצורה זו אתם תיהיו פחות לחוצים והתנהגותכם תישאר רציונאלית לאורך החודש.

ציטוט
    2. אין לבצע מסחר יומי בשום מצב! מדובר בהימור נטו בלבד ואף אחד לא יודע מה יהיה, גם אין לכם שום סיכוי מול כל המכונות ולכן אם אתם לא רוצים להפסיד את כל כספכם אל תיגעו בזה
    מר גולפי היקר , אתה רושם מישפט , שאינו מבוסס על שום מדע ,
    1. סחרת ביומי והתלהבת עד השמיים , ואם הפסדת פחות מימה שהרווחת אתה פוסל שיטה , בגלל חוסר מיקצוענות מצידך ,
    ולא מהסיבה שבמיסחר יומי אין רווח , השבוע אעלה לך טבלה ותראה מיספריים דמיוניים , יש עוד גורם נוסף, אופי המשקיע , פחדן או אמיץ , סבלני או קופצני
    2. גם באסטרטגיות לא עושים חייל {גם לא אתה} , כי היית חסר סבלנות , וקפצת שינתה כוון וזה חזר חזרה ,
    3. בדרך כלל אנני מגיב בפורמים : במקרה הזה את כותב המלצות , שאף אחד מהם אתה לא מקיים , זה נקרא בעברית {חוסר גילוי נאות"}
    4. ישבתי איתך וסחרתי איתך לילות וימים למדתי את האופי שלך , כול מי שרוצה הוחכות שמיסחר יומי הוא רווחי בתנאי משמעת ידועים מראש + הוכחות חותחות , אפשר לעקוב אחריי גם בצ'אט.
    ועניין מישמעת עצמית זה נכון לכול דבר בחיים כולל אופציות התנאים קשים וחזקים + להיות צמודים להוראות , ולמחשב .
    אתה מוזמן לכנס לפורם שלי , ותקבל הוכחות ולא ציורים ובלבולי בצים , שאין מאחריהם כלום.
    5. ייסלחו לי הקוראים , אבל אני מכיר כמעט את כול הסוחרים , רובם מתביישים קודם להודות בהפסדים , ונעשים יועצים , מעט אמת וצניעות , לא הרגה אף אחד .
    http://www.s-maof.com/Forum/forums/35-מסחר-תוך-יומי
    אני יודע שאתה מכיר את הפורם , אבל ייתכן ואחרים לא מכירים !!!!!
    כול חבר שמייעץ צריך רקורד , והסבר מדעי לדברים שהוא ממליץ וכותב לאחרים .
    בכבוד רב לכולם אמסלם שמעון גולד סיגנל

שלום golfman

מה שלומך?

תודה על:

טיפים למי שעובד עם אופציות מעוף ובפרט אסטרטגיות

אשכילך, בשוק ההון נדרשת זהירות ולא רק בנישת האופציות.
    מן הדין שהמשקיע/הסוחר יבחן וינתח כל השקעה/מסחר שלו ולא יהיה ניזון משמועות בפרט
    והמלצות בכלל.

כל דבר לבדוק.

בנוסף, מהתעמקותי בנושא גיליתי, להפתעתי, ב chat משקיעים/סוחרים שמהמרים
    ותו לא. שכחו שהשוק דורש ידע מעמיק. ואין הדבר רק בשוק האופציות ממש לא.
    הערתי תשומת ליבו של שחקן מעוף בנושא.

לא די בכרוז זה או אחר....ושוב נדרשת בדיקה.
    בזמנו, כאשר הייתי ב chat וגרסתי שכל דבר יש לבחון ולנתח, כעסו עלי וניסו להשתיק.

גולפי אעיר תשומת ליבך לשני סעיפים שאני חולקת בהם עליך ובגדול:

סעיף 1 : אין לבצע מסחר יומי בשום מצב! מדובר בהימור נטו בלבד ואף אחד לא יודע מה יהיה, גם אין לכם שום סיכוי מול כל המכונות ולכן אם אתם לא רוצים להפסיד את כל כספכם אל תיגעו בזה
    סליחה ומה עם העבודה של שמעון א. בת השנים שהוכיחה עצמה ברוב המקרים. אני עוקבת אחרי שמעון. א והתנהלותו כבר כ- שנתיים. יש נתונים, ברובים חיוביים. אי אפשר עם עובדות להתווכח. בנוסף לשמעון יש כללי ברזל שאם הסוחר עומד בהם, סיכוייו רבים להרוויח. לא הבנתי את הקטילה הזאת. צר לי. ולא איני מגנה על שמעון. אני מצלמת נתונים חיוביים....ולא אני לא עוסקת בהימורים רק ב vegas וגם שם אחרי זמן קצר זה משעמם. מזל שיש יפים LOL......שם......

סעיף 4: באופן אישי אני לא מתכוון לעשות את זה אבל כל אחד כפי שהוא רוצה, נושא הגלגולים באסרטגיות בעייתי מאוד ופעם מישהו שכבר עבר הכל באופציות אמר לי על נושא הגלגולים משהו מאוד נכון, הוא פשוט קרא לזה " גלגל המוות" עד כמה שזה ישמע לכם קיצוני הוא צודק!
    ושוב את מגזים ברמות.....לא הבנתי את הקטילה הזאת. ו...........כן אני מגנה על שחקן מעוף מה לעשות? אני השומר LOL ככל שהתקופה מתארכת יש סיכוי לגלגולים..........ולא של סיגריות LOL

תודה על דיון מעניין.

יום נעים,

R

ציטוט פורסם במקור על ידי GOLFMAN צפה בהודעה
    4. באופן אישי אני לא מתכוון לעשות את זה אבל כל אחד כפי שהוא רוצה, נושא הגלגולים באסרטגיות בעייתי מאוד ופעם מישהו שכבר עבר הכל באופציות אמר לי על נושא הגלגולים משהו מאוד נכון, הוא פשוט קרא לזה " גלגל המוות" עד כמה שזה ישמע לכם קיצוני הוא צודק! זה רק מגדיל לך בדרך כלל את ההפסדים ואת הביטחונות עדיף לסגור בהפסד ולהתחיל משהו חדש ע"פ מה שהשוק מכוון ולא מה שנתקעת איתו חודש שעבר,
    כמו שידוע לכל מי שמתעסק באסטרטגיות, הרבה אסטרטגיות אינן מצליחות ברגע הראשון, הרי אף אחד לא פותח אסטרגיה והולך לישון עד הפקיעה, זה דורש תחזוקה, הנקראת בשפת העם, תיקונים ומיקסומים.

אך דא עקא, שבבורסה במדינת ישראל האופציות הסחירות הן רק לחודש אחד בלבד, אי לכך, הגלגול הוא לא כלי בפני עצמה (לא הולכים לישון אחרי הגלגול), באסטרטגיה המגולגת ממשיכה העבודה של תיחזוק - תיקונים ומיקסומים - וזה כאילו שהיה לך אסטרטגיה שבנית מלכתחילה עם אופציות שפוקעות בעוד חודשיים או שלש וכו' (בהתאם למס' הגלגולים), אבל כאמור היות ואין אופציות סחירות לטווחים הללו נוצר מצב שמגלגלים את האסטרטגיה וממשיכים בתחזוק - תיקונים ומיקסומים - עד להגעה ליעד.

אז ברור שמי שממנף את עצמו לדעת מלכתחילה, לפעמים נוצר מצב בלתי אפשרי להמשיך, אבל מי שעובד בצורה מסודרת עם ניהול נכון של הכסף בעת פתיחת האסטרטגיה, הגלגול לא שונה במאומה אם ואילו היה פותח את אותה שיטת אסטרטגיה בוול סטריט, עם אופציות שפוקעות בעוד חודשיים שלוש וכו'.
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שמעון היקר, אני ממש לא מתכוון להתווכח איתך בפורום הזה כי אנו מכירים שנים וחבל לי מאוד שלקחת את הפוסט לכיוון הזה. מעולם לא אמרתי שאני מושלם רק שאני מודה בטעיות שלי ולומד ולכן גם הפסקתי למזלי בזמן את כל הקזינו הזה שנקרה מסחר יומי והלכתי לקורס מסודר ללמוד לעומק את הנושא ולא להשתתף ברולטה...
    עד היום לא הכרתי מישהו אחד ואני מדגיש מישהו אחד (ותאמינו לי שאני הרבה מאוד שנים בתחום הזה ומכיר מאות אנשים שמתעסקים בשוק ההון) שהצליחו להרוויח כסף במסחר יומי כולל בשיטה שלך וברשותך אני לא רוצה להמשיך לכתוב כאן כי אני מכבד אותך ולא רוצה לעלות את הכל בכתב בפורום הזה.

שוב, חבל לי מאוד שמספר אנשים כאן שאני מבין מאוד את האינטרס שלהם לוקחים את הנושא החשוב לכיוון הזה כי חבל להרוס כזה פוסט יפה שנועד בשביל החברים באתר ולא בשביל המהמרים (שימו לב לתגובה של שחקן לפוסט וזה נראה לי מספיק מדגיש את החשיבות של היצמדות לכל הכללים שרשמתי פרט לנושא הגלגולים שאנו חלוקים עליו)
    נערך לאחרונה על ידי GOLFMAN, 05.12.2012 בשעה 08:35

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות