x

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 44

נושא: מניית פייסבוק FB

טיבי שלום,
    תודה על התגובה. הערותיך מתקבלות בברכה.

ראשית לא מדובר בהערכת שווי (נושא מורכב ומסובך מדי), מדובר ב "אי הערכת שווי" עפ"י ההנחה שגם אם חברה כלשהי תעמוד ביעדים לא פשוטים עדיין מחירה יהיה לא כדאי.

שנית, המתודולגיה לא שייכת לי, היא שייכת לוורן באפט. ובדרך זו הוא העריך את שווי קוקה קולה לפני הרכישה באמצע שנות השמונים. זכותך כמובן לחלוק עליו.

עיקר המתודולוגיה הוא להעריך שווי של חברה ע"י היוון הרווחים העתידיים למחיר המניה בהווה.

אתה הערכת את החברה עפ"י רווחים עתידיים עם מכפיל רווח עתידי.
    זכותך כמובן להעריך בדרך זו. אבל ההערכה שלי היא עפ"י: או מכפיל רווח בהווה. או היוון הרווחים העתידיים למחיר הנוכחי ללא המכפיל העתידי. בשום אופן לא טלאי על טלאי - רווח על רווח.
    (מכפיל רווח בהווה מגלם בתוכו את הרווחים העתידיים. ובשיטה זו הוערכו הרווחים העתידיים.)
    נערך לאחרונה על ידי splendor, 09.01.2013 בשעה 16:26

היוון הרווחים העתידיים למחיר הנוכחי ללא המכפיל העתידי.
    היוון זו פעולה של הבאת זרם מזומנים עתידי לשוויו היום - כלומר כל תזרים מזומנים עתידי מנוכה עפ"י שעור הריבית בה אתה מהוון.

אתה לא היוונת דבר - חיברת תזרים של 5 שנים להון העצמי הקיים וקבעת שווי - לשיטתך הריבית היא 0.

למה רק 5 שנים ולא 10? או 7 ? 15?

זכותך כמובן להעריך "אי שווי" איך שאתה רוצה, אך לא נראה לי שוורן באפט מתמחר כך עסקים - מחבר את הרווח הצפוי של 5 שנים להון היום . גם אם אתה בטוח שזה מה שהוא עשה - אל תשכח שבשנות השמונים האינפלציה היתה משמעותית יותר גבוהה מהיום כך שיכול להיות ש"ככלל אצבע" להיוון אז היה לחבר תזרים לחמש שנים וזהו.

כיצד אתה פותר את הפרדוקס שהראתי לך -

עוד 5 שנים , עפ"י הנחת הרווח שלך ומכפיל 8 החברה תהיה שווה 60 + ההון העצמי שלה

שיטת הערכת "אי השווי" שלך מראה שווי היום של 24

אתה סבור שמחיר של 24 היום הוא מחיר "נכון" לחברה , שעפ"י הערכותיך, תהיה שווה 60 + הון עצמי עוד 5 שנים? - זה משקף מקדם היוון של 20% לשנה רק על השווי לפי מכפיל .

בקיצור, שמעריכים שווי של חברה "מנחשים" מה צפוי להיות השווי שלה עוד X שנים - עפ"י ריווחיות ומכפיל ו/ או פרמטרים נוספים.

את השווי העתידי, מהוונים להיום עם מקדם היוון מכל אחד קובע לעצמו

בתסריט שאתה קבעת, עפ"י הנתונים שלך, FB זולה לחריד - אל תאמין לי - תשאל אחרים.

לא
    חישבתי את מחיר המניה בעוד חמש שנים. לא לא לא

החישוב נועד לבדוק האם מחיר המניה כיום מצדיק את התחזית לגבי הרווחים העתידיים.
    זו בעצם הערכה כמותית של מכפיל הרווח. מחיר המניה כיום מגלם בתוכו רווחים עתידים והחישוב נועד בעצם לבדוק היתכנות של רווחים בסדר גודל כזה.

לא חיברתי תזרים מזומנים, ולא הנחתי ריבית אפס.חיברתי "רווח נקי" גדול במיוחד (50%) המגלם בתוכו השקעה מחדש של הרווחים, ריבית, רכישת חברות, מקור הכנסה בלתי צפוי.רווחים מהשקעה של הרווחים, ריבית על הרווחים מההשקעה של הרווחים וכו... וכאן נמנעתי מהערכת שווי ושמתי דגש על "אי הערכה" בזכות הרווח הנדיב הכולל הכל.

בחרתי 5 שנים כי זה טווח ההשקעה שאני מעוניין בו. לא כי זה כלל אצבע..

השיטה שלי לא מראה שווי מניה 24. היא מתארת סדר גודל של רווח עתידי (50% בשנה) שמגולם במחיר כיום.ֿ

דו"ח פייסבוק ב-30 לחודש עוד יומיים....ממה שאני ראיתי הייתה עלייה רצינית בקולים הרחוקים (לינואר 2014) לפני ההודעה שהחברה הוציאה.....לאחר מכן,ועם שחיקה קלה וירידה בסטייה כנראה,הקולים איבדו 20%-25% ,למרות שמחיר המניה עומד כמעט על המחיר שהיה לפני ההודעה על מנוע החיפוש החברתי.....סביב 31-32$ כרגע.....מה שכן,נפתחה לא מזמן סדרת קולים חדשה לינואר 2015,אך היא די יקרה.....קול 35$ לינואר 2015 נסחר סביב 700$ כלומר משקף מחיר של 42$ כרגע.....לדעתי עדיין שווה קנייה.

מארק צוקרברג החל בשירות חדש.כדי שהודעה למישהו שאין לכם שום חברים משותפים איתו תגיע לתיקיית ההודעות ולא לתיקיית הOTHERS בפייסבוק על המשתמש לשלם 2.20 ש"ח.ראיתי זאת כרגע בקבוצת תיווך דירות,כלומר אם מישהו שם רוצה לשלוח למישהו הודעה פרטית עליו לשלם.אומרים שם שישתמשו בתיקיית ה-OTHERS אך האלמנט של הזמן משמעותי בתחום השכרת הדירות ולכן נראה לי שהשירות יעבוד כיוון שבתיקיית ההודעות מקבלים NOTIFICATION ובתיקיית ה-OTHERS לא.....נראה לי שזה יעבוד.חוץ מזה נראה שהמשקיעים אהבו את ה-FACEHOME במובייל.
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 07.04.2013 בשעה 06:42

http://www1.bizportal.co.il/article/356631 רק חלק מהאפשרויות בפייסבוק.

הומלצה לקנייה ולכן העלייה הזו כרגע שוב לאיזור ה-27$.......http://www.calcalist.co.il/internet/...601006,00.html

דוחו"ת פייסבוק ביום רביעי עם סיום המסחר.......שוב,פייסבוק זו מניה שצריכים להחזיק עד 2020 לפחות,אין מה להתרגש מתמורות כאלו ואחרות.....http://wallstreet.bizportal.co.il/ar....php?id=187293

פרסום דוחו"תיה של המניה לאחר סגירת המסחר אתמול אינם מותירים ספק שהחברה הצליחה לפענח את סודות הפרסום במובייל לצפייה לחץ כאן....בטווח הקצר רבים חושבים שהמניה תגיע ל-50$. לצפייה לחץ כאן.אישית אני חושב שהמניה תגיע גם ל-100$ בשלוש ארבע השנים הקרובות אולם אינני יודע אם תעמוד בתחזיותיי האופטימיות ביותר (סביב 300$,משקף שווי של טריליון דולר בערך,בעתיד הרחוק) כיוון שאיננה מצליחה,בינתיים,לפרוץ מעבר להכנסות מעבר לפרסומות,מה שחשבתי בתחילה שכן,ייתכן ובעתיד.....ייתכן וגם יהיה מטבע (סוג של ביטקוין,רק פייסקוין) לסיכם:-הפוטנציאל בפייסבוק עדיין רב והחברה מתעצמת מיום ליום.ימים יגידו.הכל כתוב כאן.
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 26.07.2013 בשעה 01:35

http://www.mako.co.il/nexter-interne...9e43041006.htm עדכון לגבי מוצר פירסומי חדש של פייסבוק (שכבר יש אותו ביוטיוב,פרסומת בפתיחה שלא ניתן לחמוק ממנה).....המשתמשים אומרים שיתנתקו,אך הם לא מבינים שכבר אינם יכולים,מפני שהם חייבים להיות שם,זהו כמו המעבר לסלולרי של פעם,זוהי דרך התקשורת החדשה,כל הצעירים כיום מתקשרים דרך הצ'טים בפייסבוק וכמעט שאינם משוחחים בטלפון.....פייסבוק זה הדבר הבא ומחיר המניה הנוכחי הוא מחיר מציאה לטווח הארוך..... למשקיע אמליץ לקנות מניות ב-70% מהתיק ופשוט לשכוח מהן עד 2020 בערך,כשהמניה תהיה שווה בין 150-200$ לפחות......לסוחרים שבינינו אני ממליץ על קניית קול 45$ לינואר 2015,הסדרה הכי רחוקה,במקום המניה שהדיווידנדים שלה בשנים הבאות יהיו די קטנים יחסית למחיר המניה,נסחר כרגע ב-4.2 (420$ ליחידה אחת),מה שמשקף כרגע בפקיעה בעוד שנה וחצי49$,פרמיה גדולה בסטיית תקן של האופציות על המניה (ס.ת38% כרגע)....המניה עד אז תגיע להערכתי ל-60$ לפחות כך שהאופציה תשלש עצמה עד הפקיעה....דעתי האישית בלבד כמובן,אינני יועץ או מנהל תיקים.
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 03.08.2013 בשעה 07:15

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות