|
|
חשיבות הויטמינים בגוף האדם - להדפיס ולתלות על המקרר |
|
|
|
|
בפירות משמש, נקטרינה, מלון, גויאבה , בירקות: גזר, דלעת, תרד וכמו כן גם בחלב |
פגיעה בפעילות תקינה של מערכת החיסון, בראייה ובעיות בעור. |
מסייע לבעיות עיניים, ראיית לילה, ראיית צבעים, מחזק עצמות הגוף והשניים, יעיל בבעיות עור במניעת אקנה ועור יבש |
|
דגי טונה, סוגי בשר שונים - בשר בקר, עופות, דגנים וירקות כגון: ברוקולי, תרד ושעועית ירוקה |
דיכאון, עצבנות, עייפות וחולשה, ניוון שרירים, אנמיה, פגיעה בתפקוד המוח ומערכת העצבים ונשירת שיער |
מייצר אנרגיה לגוף ומסייע לתפקוד תקין של מערכת העצבים, שמירה על העור אחראי גם לייצור כדוריות הדם האדומות הנושאות את החמצן בגוף האדם. כל חלק בגוף זקוק לחמצן ולפיכך ויטמין B הינו חיוני ביותר לגוף האדם |
|
תפוז, מנדרינה, לימון, אשכולית, מלון, תות שדה, ברוקולי, עגבנייה ופלפל ירוק |
השמנה, דלקות פרקים, סרטן, כולסטרול, מחלות לב |
מסייע לחניכיים, חיזוק העצמות והשרירים, מומלץ במיוחד לאיחוי העצם במקרה של שבר, מסייע למניעת מחלות זיהומיות ודלקתיות, מעקב היווצרות של תרכובות מסרטנות , תורם להפחתת מחלות לב ע"י פירוק כולסטרול, מסייע בהגלדת פצעי לחץ, מווסת בפעילות הורמונאליות רבות בגוף האדם ביניהם ספיגת הברזל והפיכת השומנים לאנרגיה, ומונע את מחלת הצפדינה |
|
חלב, חשיפה לאור השמש, דגי טונה וביצים |
|
מסייע לספיגת הסידן והזרחן בעצמות. יעיל במיוחד לחיזוק העצמות והשיניים. משתתף בויסות פעולות הלב וקרישת הדם |
|
תירס, גרעיני חמניות, ירקות ירוקים - תרד, בוטנים ושמן המופק מירקות |
|
מונע הזדקנות של הרקמות, חיוני לשמירת מראה עור צעיר, שמור על הריאות מאוויר מזוהם, מנטרל רדיקלים, שומר על כלי הדם ומגן מפני התפתחות מחלות דם והלב, שומר על הראות, כבד, תפקוד תקין של המוח. מסייע לקליטת ויטמין A וויטמין K בסיוע קרישת הדם. |
|
בגבינה וירקות ירוקים - ברוקולי, תרד, חסה, כרוב |
בעיות בקרישת הדם, ובמערכת העיכול |
חיוני לתהליך קרישת הדם במקרה של פציעה, מסייע בספיגת שומנים ולמערכת העיכול. |
|
|