x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אני מרים ידיים. לא מבין את הבורסות.

אני מרים ידיים. לא מבין את הבורסות.

כל האינדיקטורים, גם בארץ וגם בארה"ב, הם שליליים.
    אנחנו בספטמבר השחור, הזהב בשיא, הנפט יורד, הדולר לא מתרומם, האבטלה רק עולה ועוד ועוד...
    (ואף אחד לא אמר שאפריקה היא לא סנונית ראשונה לעוד נפילות שיבואו)
    אז איך זה שהבורסות בעולם לא מפסיקות לעלות???
    אולי הם מנסים להרוויח עכשיו כמה שיותר לפני הנפילות שיגיעו בקרוב?
    די, מרים ידיים...

Re: אני מרים ידיים. לא מבין את הבורסות.

בגלל שהמשפט הראשון שלך לא מדוייק,הגעת למסקנה שגויה! זה מספר חודשים שהנתונים והדו"חות הולכים ומשתפרים,אז מדוע שהבורסות לא יגיבו בהתאם?

ציטוט פורסם במקור על ידי buky
    בגלל שהמשפט הראשון שלך לא מדוייק,הגעת למסקנה שגויה! זה מספר חודשים שהנתונים והדו"חות הולכים ומשתפרים,אז מדוע שהבורסות לא יגיבו בהתאם?
    נתונים אמיתיים הם לא חיובים חד משמעיים. התרחבות של גרעון היא הרבה יותר חשובה מעליה של נקודה בדד כזה או אחר.דוחו"ת "יפים" זה הרבה בזכות תיקונים חשבונאים שאושרו.בנק שהפסיד מיליארד דולר ברבעון הקודם לא יכול להרוויח מיליארד כעבור 3 חודשים.

אני אשתדל להסביר לך .. הדיבר הראשון שלי בשוק ההון הינו :
    [center:3v8dp5n2]מה שהיה היה .[/center:3v8dp5n2]כלומר עבר המניה / השוק נקודות השפל והשיא הם נחלת העבר ואין להסיק מהן כלום לגבי העתיד.
    בדיוק כמו שאני לא מסיק שאתה סוחר טוב יותר או פחות עפ"י משך הזמן שאתה מתעסק בשוק.
    אנשים נוטים יותר ויותר להסיק דברים על העתיד עפ"י נתוני העבר וזו טעות .

המגמה הכללית של הבורסות הינו כלפי מעלה כיוון שאין עדיין אלטרנטיביות בשוק ההון.
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

אתה טועה בהבנת הנתונים חלק מהנתונים:
    ספטמבר השחור זו פיקציה של שורטיסטים וגופים מוסדיים שרוצים לאסוף מניות לפני הראשלי של סוף השנה. בדקתי את הגרף של מדד ת"25 בשנת 2005 ו-2006 ומסתבר שדווקא בחודש ספטמבר רואים שהמדד עלה ואפילו עליות חדות. כך שאין סיבה שהשוק יירד כי נכנסנו לחודש ספטמבר.
    לגבי מחיר הנפט שיורד - זהו דווקא נתון מעודד, אחד הסימנים להתפוצצות הבועה שהיתה היה מחיר הנפט הגבוה שהגיע ערב התפוצצות הבועה ל145 $. ויש לזה גם הסבר כלכלי, הנפט הינו חומר גלם המשמש בתעשיות רבות חוץ מהיותו מקור אנרגיה. התייקרות של הנפט מביאה איתה התיקרות ביצור מוצרים רבים והתיקרות בהובלת המוצרים אל הצרכן, ובסופו של דבר גורם להתיקרות מוצרים רבים. כלל הראשון בכלכלה הוא כשמוצר מתייקר הביקוש לאותו מוצר מצטמצם (למעט מספר בודדים הנקראים מוצר גיפן, אבל זה כבר שיעור אחר), דבר שמעכב את הצמיחה, כך שמחיר נפט נמוך טוב לכלכלה וטוב למשק העולמי.
    האינדיקציה האמיתית לסוף המיתון היא המדדים הכלכליים כגון מ מנהלי הרכש שהראה על יציאה מהמיתון מדד אימון הצרכנים שעולה חדות והנתונים שמגיעים שהמשק העולמי אכן צומח.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות