golzvi - כן. מומנטום הוא הכל בחודשים האחרונים. אנו רואים זאת במדדים, במניות (aapl) ובהתעלמות מנתוני מאקרו ומגמה זו אינה צפויה להשתנות עד סוף השנה.

golfman - אע"פ שבדיעבד לא היה חשש לסקוויז. ציינתי לאורך החודש כי נותר לנו מספיק "נשק" בעיקר בדמות מניות הבנקים שאכן ביומיים האחרונים למסחר ירדו בחדות (יעידו על כך גם חברי הPRO להם יש גרף סקוויז בזמן אמת שלא חצה באף שלב את התחום המסוכן).

חלכאי - פעם היה נתון של 350 K נחשב כנוראי. 400 - אסון. קצב שמעל 400K הוא למעשה דחייה של שלושה חודשים כל פעם בהתאוששות הכלכלה מאחר והמשק האמריקני זקוק לתוספת של 150K משרות מדי חודש רק בכדי לשמור על אפס התאוששות ולכן למעלה מ 400K זה פשוט הדרדרות בלתי נסבלת עבור ארה"ב.

סטיבן - אני מקדים עבורך מעט את נתוני בנק ישראל עבור נובמבר. הזרים יצאו מהשוק ולכל היותר השקיעו 20 מליון דולר. מוסדיים הגדילו חשיפה לחו"ל וכל שנותר הוא הציבור בדמות הקרנות שמחר תתבשר כי שברו את שיאי הגיוס השנתיים. רק ציבור בשוק והנתונים בשבועות הקרובים יאמתו זאת.

משה - אז אני מבין שאותו גוף חטף מאיתנו מהלומה... וברצינות, הייתי שמח להרחיב בסיפורי גבורה על אותו גוף זר שחטף מהשחקנים אבל האמת המשעממת היא שהיתה פקיעה בתוך הגבולות, אפילו הראשוניים ביותר של אוכף 1200, ועיקר הרווחים הגיע מסוחרים שרכוש אופציות call בשבוע פקיעה מכל הבא ליד ובמחירים גבוהים במיוחד. לא צריך כל פעם שהפקיעה קצת מתרחקת מהגבול להסיק מכך שקורה משהו מיוחד.