x

מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

נושא: חוזר על כללי התנהגות , ומיסחר יומי באופציות מעוף

תצוגה בשכבות

חוזר על כללי התנהגות , ומיסחר יומי באופציות מעוף

חברים אני רואה לנכון לחזור ולהדגיש את הכללים למיסחר יומי באופציות .
    אני מעתיק כמעט כול יום לפני הסקירה , וגם לא עוזר , לדעתי אנשים כעסו ,
    או העירו הערות , לא בגלל שהפסידו אלא מהסיבה שלא הרוויחו מספיק ,
    בטרייד שסחרו בו . גם כאן אני מדגיש איתות ששודר הינו תקף לכול היום ,
    אם זה פוט או קול , אני לא אמור להיות "שעון מעורר" יש לי מספיק מחשבות ,
    או תיכנונים מה לשדר , קחו על עצמכם אחריות , אני לא גננת , מקווה שהפעם קלטתם
    אין חכם כבעל ניסיון.
    כללי ברזל למסחר
    כללי ברזל למסחר:
    מפורט בזאת כללים שהם מהווים חוקי ברזל למסחר באופציות מעוף
    במסחר יומי ואין לעבור עליהם .

1. אין לקנות אופציה לפני המחיר הנקוב אפילו 10 שקל פחות, אלה רק במחיר שציינתי!!! וגם יש לוודא שבוצעו קניות במחיר , ולא פריצת שווא .
    2.הענות למחיר הסטופ לוסט היא חובה חד משמעית ,קיימת אפשרות לנסות לקחת סיכון של לא יותר מ- 10/20 שקל בלקיחת סיכון.
    3. לא ישודרו יותר משני מיסרונים ביום : זה אומר 2 לכניסה 2 ליציאה.
    כלל פלדה :כול איתות שניתן במהלך היום ,הינו שריר וקיים לכול אורך היום .
    מחובתו של המישתמש , לרשום ולעקוב אחר האיתות ,או להגדיר ,בתוכנה את האיתות : חברים יקרים אני לא שעון מעורר.

4.
    כלל פלדה : לא נשארים עם אופציות בלילה , גם אם נולדת גאון , סוף יום סוגרים ,אם ברווח הנה מה טוב!!! אם בהפסד אך כמה חבל , אבל סוגרים......!!!!!!!!!.
    5.כלל חזרה לטרייד : במידה ועפנו בסטופ!!!! חזרה לטרייד הוא מחיר הכניסה המקורי בתוספת 30 + שקלים , המחיר שקנינו, בתחילת האיתות פלוס 30 + שקל , כניסה חוזרת . כלל חשוב כמה המחיר רחוק מהיעד הראשון או השני , אז שוקלים כניסה חוזרת החזרה לטרייד מאוד חשוב לראות כמה נשאר רווח עד היעד הסופי.{בכוונה הודגש הנושא פעמיים}

6.אין למצע מחיר אופציה יורדת בשום פנים ואופן, רק אם המאותת הודיע על כך בכתב, וזאת לעתים רחוקות .
    7.חשוב מאוד : נתתי איתות יעד 1980 האופציה הגיעה ל 1970 , במקרים כאלהאופציה שהגיעה עד 10/20 שקל מהיעד הראשון ,וירדה 50 שקל. זה סטופאוטומטי. כדי שיהיה רווח. לכן בדוח רווח/הפסד זה ייחשב רווח .
    8. לא חובה לסחור באותו סטרייק שאני משדר , אפשר סטרייק גבוה יותר ,או סטרייק נמוך , כך מחלקים את הכמויות , ולא מתבצעת התנפלות על אותו סטריק , כך אפשר להטעות את המכונות , גם הבדל של שני סטרייקים זה לא עקרוני כי המגמה נעה בכוון , אז כול אופציה אמורה להרוויח , אם זה קולים או פוטים. {זהוא כלל שהוספתי חדש}.

אמסלם שמעון גולד סיגנל.
    נ.ב :אם גם עכשיו יש שאלות או אי הבנות אנא שילחו לי במייל הערות ואתייחס בהתאם.
    לא מקובל עליי שאנשים יבאו בטענות , רק בגלל שהם אשמים!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 23.11.2012 בשעה 11:46

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות