חברים אני רואה לנכון לחזור ולהדגיש את הכללים למיסחר יומי באופציות .
אני מעתיק כמעט כול יום לפני הסקירה , וגם לא עוזר , לדעתי אנשים כעסו ,
או העירו הערות , לא בגלל שהפסידו אלא מהסיבה שלא הרוויחו מספיק ,
בטרייד שסחרו בו . גם כאן אני מדגיש איתות ששודר הינו תקף לכול היום ,
אם זה פוט או קול , אני לא אמור להיות "שעון מעורר" יש לי מספיק מחשבות ,
או תיכנונים מה לשדר , קחו על עצמכם אחריות , אני לא גננת , מקווה שהפעם קלטתם
אין חכם כבעל ניסיון.
כללי ברזל למסחר:כללי ברזל למסחר
מפורט בזאת כללים שהם מהווים חוקי ברזל למסחר באופציות מעוף
במסחר יומי ואין לעבור עליהם .
1. אין לקנות אופציה לפני המחיר הנקוב אפילו 10 שקל פחות, אלה רק במחיר שציינתי!!! וגם יש לוודא שבוצעו קניות במחיר , ולא פריצת שווא .
2.הענות למחיר הסטופ לוסט היא חובה חד משמעית ,קיימת אפשרות לנסות לקחת סיכון של לא יותר מ- 10/20 שקל בלקיחת סיכון.
3. לא ישודרו יותר משני מיסרונים ביום : זה אומר 2 לכניסה 2 ליציאה.
כלל פלדה :כול איתות שניתן במהלך היום ,הינו שריר וקיים לכול אורך היום .מחובתו של המישתמש , לרשום ולעקוב אחר האיתות ,או להגדיר ,בתוכנה את האיתות : חברים יקרים אני לא שעון מעורר.
4.כלל פלדה : לא נשארים עם אופציות בלילה , גם אם נולדת גאון , סוף יום סוגרים ,אם ברווח הנה מה טוב!!! אם בהפסד אך כמה חבל , אבל סוגרים......!!!!!!!!!.
5.כלל חזרה לטרייד : במידה ועפנו בסטופ!!!! חזרה לטרייד הוא מחיר הכניסה המקורי בתוספת 30 + שקלים , המחיר שקנינו, בתחילת האיתות פלוס 30 + שקל , כניסה חוזרת . כלל חשוב כמה המחיר רחוק מהיעד הראשון או השני , אז שוקלים כניסה חוזרת החזרה לטרייד מאוד חשוב לראות כמה נשאר רווח עד היעד הסופי.{בכוונה הודגש הנושא פעמיים}
6.אין למצע מחיר אופציה יורדת בשום פנים ואופן, רק אם המאותת הודיע על כך בכתב, וזאת לעתים רחוקות .
7.חשוב מאוד : נתתי איתות יעד 1980 האופציה הגיעה ל 1970 , במקרים כאלהאופציה שהגיעה עד 10/20 שקל מהיעד הראשון ,וירדה 50 שקל. זה סטופאוטומטי. כדי שיהיה רווח. לכן בדוח רווח/הפסד זה ייחשב רווח .
8. לא חובה לסחור באותו סטרייק שאני משדר , אפשר סטרייק גבוה יותר ,או סטרייק נמוך , כך מחלקים את הכמויות , ולא מתבצעת התנפלות על אותו סטריק , כך אפשר להטעות את המכונות , גם הבדל של שני סטרייקים זה לא עקרוני כי המגמה נעה בכוון , אז כול אופציה אמורה להרוויח , אם זה קולים או פוטים. {זהוא כלל שהוספתי חדש}.
אמסלם שמעון גולד סיגנל.
נ.ב :אם גם עכשיו יש שאלות או אי הבנות אנא שילחו לי במייל הערות ואתייחס בהתאם.
לא מקובל עליי שאנשים יבאו בטענות , רק בגלל שהם אשמים!!!!!!!!!