....
....
נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 17.11.2012 בשעה 12:23
שמעון מעניין אותי לדעת כיצד אתה קובע את התזרימים.
הרי כל אחד יכול לדעת מה כמות הפוזיציות הפתוחות, ומה השער הממוצע שבוצע עסקאות באותו יום.
אך לדעתי אי- אפשר לקבוע זאת שכן אתה לא יודע האם אותם שחקנים מכרו בגבוה היומי, או בנמוך היומי, או איפשהו בינהם.
קצת בעייתי לקבוע זאת,דעתי בלבד.
הרי ברור שהשוק היה 1230 השחקנים כתבו קולים בערימות, אבל השאלה באילו מחירים? והאם לדוגמא סגרו במדד 70, ופתחו במדד 84 שוב, הרי אתה יכול לבחון סה"כ כתיבות.
אני לדוגמא הייתי כתוב בפוט 1170 כ-40 יחידות, כתבתי בשער 680 סגרתי בשער 410, וכתבתי שוב בשער 1000.
סה"כ הפוזיציות הפתוחות שלי לא השתנו, אבל הכנסתי תקבול של 270 שח ליחידה, ולכן קצת קשה לדעת מה התזרימים של השחקנים
אשמח לדעת מה מקור החישוב שלך
טדי יש לי סימולטור שמושך נתונים מהבורסה , בסוף יום , אך יש לי רובוט שאוסף נתונים על כול פעולה .
ואז אני מקבל בסוף יום { רווח/הפסד על כול אופציה } , והוא מסכם את כול ההפרשים ומציג לי אופציה , אופציה ,
וכך נערמים הנתונים לסך הכול , החישוב שלי הינו מדוייק מכול האתרים שייש בשוק , ולכן זה גם סוד , שאפשר לשמור .
הסוד זה הרובוט , באתר החדש , אפשר יהיה לראות את זה באון ליין , אנחנו כרגע בתוכנית איך להעביר את התוכנה ,
לתצוגה למשתמש בגלוי ...... יש לי עוד מספר כלים : פינוקיו בשידרוג של 50% הוספת נתונים לדייק יותר, בניתי מפת פוזימיות און ליין , לא לעיין אדם , רק לי , יש לי תוכנה שהופכת כמות יחידות , לערך כספי ניתן לראות בגלוי, במסך ללקוח יוצג גרף גלום , והמיספרים של האיתות ,כך אפשר להחליט אם להמשיך ליעדים הבאים , יהיה גרף בנקים גלוי , יהיה פס מדדים כמו בשחקן , ועוד........תהנו אם תצטרפו , זה לא הכול , כי יש עשיין דברים בפיתוח שלא ניתן לפרסום .
נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 18.11.2012 בשעה 00:13
שמעון, אני רואה, שלמרות "המצב", השחקנים דברים עדיין ב- 1200.