x

מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

נושא: כאו יש לינק חוקי כדי להרשם , עם כול ההסברים והתנאים

כאו יש לינק חוקי כדי להרשם , עם כול ההסברים והתנאים

...הסבר: ניכבדיי היקרים על מנת לא לחפס את ההר של מוחמד , אז ההר בא למוחמד.
    אני רושם כאן לינק , שיוביל אתכם ישר לדף פרטים והרשמה .
    עלכם לסמן Vבריבוע למעלה מימין , אחרי שקראתם ועברתם על כול התקנון ,
    אחרי כן יש לבחור את אחת מהאפשריות המוצעות , לסמן גם אותה , מי שרוצה , יכול להוסיף פרטים :
    כרטיס אשראי , ותוקף : תוך 5 דקות הוא מחובר לשרות האיתותים , שימו לב לכתוב באדום ,
    כדי לקבל החזר יש התניות לסחור כמו המאותת , אפילו בכמות של 1 יחידה , העיקר שהדוח של המאותת הניב,
    תשואה גבוהה יותר מימה שרשום כתנאי להחזר .

http://gold-signal.co.il/index2.html .

**תתעודדו , ותרשמו , באתר החדש אין כניסה חופשית הוא רק בתשלום.
    חבל שתפסידו את כול האלמנטים , וכללי מסחר החדשים.
    1. יש פינוקיו משודרג ב- 50% פרטים נוספים , המאפשרים דיוק וזמן תגובה מהיר. 2. 2. יש גרף גלום שיראה נקודות ומחירים של הטרייד. וכן יש גרף בנקים און ליין .
    3. יש מסך גלוי שבו תראו גם את הטרייד , וגם את מהלך גרף גלום , האם הוא מתקרב ליעד שלכם. ושימוש בכלי זה יעזור בעיקר , להחליט האם ממשיכים ליעד ב , או ג'.. 4. יש יש כלים ניסתרים שהם בשבילי , לענות לכם און ליין על שאלות שעד היום היו חבויות מעין האדם .
    4. תהיה מפת פוזיציות בערך כספי , וערך כמותי {של יום האתמול} אבל יש לי כלים לעדכן אתכם במהלך המסחר מה הסנטימנט בכתיבות .

5. בניתי כלי המשקף מצב תעודות סל , שורטים ולונגים {זה רק בשבילי} לא אוכל להציג כלי זה . האם כול זה + ביטוח על החזר ההפסד עם פיצוי כספי {מי שנרשם ב 1000} ואני כמאותת לא השגתי תשואה לדוגמא אפס תשואה , אני מחזיר 1250 שקל , בעל הבית נפל על הראש שקל ,

6. פעם ראשונה שאני רושם , מי שיישלם שנה מראש ייקבל 20% הנחה 800X12 = 9600 שקל !!!!
    שיהיה בריאות בריאות ואחר כך תהיה גם פרנסה .
    .
    אמסלם שמעון גולד סיגנל
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 17.11.2012 בשעה 08:22 סיבה: טעיות כתיב , וכן תוספות

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות