x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: כאן נפתח פרק חדש בחיי

כאן נפתח פרק חדש בחיי

אני מעלה לינק מקדים לפתיחת האתר החדש שלי שמסיימים לבנות אותו בימים אלו , האתר יצא מרצדס ולא פיאט 600 ואין עוד אתר כזה,אני מוסיף שיפורים רבים , עדיין מוקדם לדבר עלהם , כאן תמצאו תוכן וסעיפים מעניינים , למי שמתעניין , יש באפשרותכם להרשם ולתרגל , עד שהאתר יעלה .
    האתר אינו פלטפורמט מיסחר , אלה אתר כלכלי המיועד אך ורק לחברים בתשלום .
    אפשר לכנס לאתר גוגל ולרשום בעברית "גולד סיגנל" ותקראו פרטי הרשמה מעניינים , המבצע שאני עורך להחזיר הפסדים :
    הינו מוגבל לחודשיים בלבד :
    http://www.gold-signal.co.il/
    http://gold-signal.co.il/info/
    לחברים שמגיעים לדף הנחיתה יש עוד דף שמסביר על המבצע , גם מקום להרשמה , יש ללחוץ על כפתור תקנון ופרטים

שמעון אמסלם שלום רב,

אני תמיד אוהבת להיות ראשונה LOL
    בניגוד אליך, ולא אפרט כי אתה יודע והיטב,
    מאחלת לך בהצלחה ולכל שמשוון 16 א'.

R
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 10.11.2012 בשעה 06:13

שמעון בהצלחה. בעצם, ברור שתצליח.

אז קודם כל שמעון- אקדים ואומר לך יום הולדת שמח. (אומנם עוד יומיים- אבל העיקר הכוונה וההזדמנות )
    אתה כשרון ענק. ספור חייך מראה זאת לכל אחד ממכיריך ומוקיריך.
    הקמת האתר החדש-- וההצלחה שלך בו , כפי שבוודאי יקרה- זאת המתנה המושלמת ליום הולדתך.
    אתה בן מזל עקרב. חכם, מסור ונאמן.
    מזל עקרב שייך לקבוצת המזלות הקבועים, וליסוד המים. מזל עקרב הוא מזל מופנם, סגור וחשדן, ובצדק: בעיניו, העולם הוא מקום עויין, ויש לנהוג כלפיו בחשדנות ראויה עד שהוא מוכיח את עצמו - ולא להיפך. העולם חושב אחרת? לעקרב לא איכפת: יש לו מספיק אופי כדי לעמוד בנחישות מול רצונות הכלל כשזה לא מתאים לו. ואכן, העקרב אינו מתמסר בקלות: הוא דורש הוכחות בשטח שהוא באמת יכול לסמוך עליך. יקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא יפתח את החלון ויזמין אותך להיכנס. אבל משנכנסת, זכית לחבר אמיתי לכל החיים, ובכל מצב.

חשוב לזכור שהעקרב מאוד נאמן. לכן הוא גם דורש את הנאמנות הזו מהזולת, ולא מוכן להתפשר עליה. אולי משום כך הוא נראה לאחרים מאוד טוטאלי, הולך עד הסוף, ולא עושה חשבון כשמשהו מדליק אותו - אז הוא עלול להיכנס למקום אובססיבי מאוד ובלתי מתפשר, וגם לא קל לו עצמו. בגלל שהעקרב נשלט על ידי כוכב פלוטו, האחראי על הצורך לחוות כל דבר בצורה טוטאלית, נראה לעיתים שהעקרב אוהב לעשות לעצמו חיים קשים, לצאת עם טיפוסים לא קלים ולדרוש מעצמו ומהסביבה לא מעט.

העקרב גם יצירתי מאוד, מנסה ללכת עם מה שהוא מרגיש מעל הכל, ולא להתפשר על הרגשות שלו. המחוייבות שלו לעצמו ולדברים שלו מאוד עמוקה, ועלולה להפוך אותו לקיצוני ולקנאי נוראי, לרכושן לא קטן ולמישהו שלא מוכן לוותר על דברים שמעניקים לו משמעות, כוח וכסף. כשהעקרב לא מקבל את מה שהוא רוצה הוא לא מוותר - הוא רק לא יראה לך את זה. אבל אל תטעה - עקרב אמיתי לא שוכח ולא סולח, ויום אחד המעגל הקטן שלו עם העולם ייסגר...
    ובאשר לעתיד-
    המעבר המשמעותי מבחינתכם השנה הוא מעברו של סטורן הנוקשה באוקטובר. סטורן ישהה במזל שלכם במשך כשנתיים וחצי, ויעביר אתכם סוג של טירונות מבחינת סדרי עדיפויות מעשיים, יכולת לשדרג את עצמכם כלכלית, אישית וזוגית, ויכולת להתחבר לעולם ולמסגרות הפעולה שלו באופן בוגר ושכלתני ולא רגשי. לוותר על הרגש תמורת גישה שכלית שכזו זה לא קל, וזה דורש מכם קודם כל התמסרות לתהליך תוך ויתור על הנאות ופינוקים והליכה קדימה עם הרבה אומץ שיצדיק את עצמו אם באמת תלכו עם הדברים עד הסוף ובלי פחד. רק חריש עמוק באמת יביא איתו את השינוי המיוחל, עקרבים, והמזל הקשוח שלכם לא נבהל בקלות משינויים.
    אז מה צפוי לך-
    24 באוגוסט - 5 באוקטובר: מרס שוהה במזל שלכם ומגביר את הרצון והצורך לפרוץ חומות ומגבלות, ולהתמודד עם אתגרים גדולים.

23 בנובמבר - 17 בדצמבר: ונוס ששוהה במזל שלכם מביאה איתה בונוסים לא קטנים בנושאי קריירה ואתגרים אישיים. זמן ליוזמות.

שמעון היקר-
    כל מה שאני מאחלת לך מכול הלב- לו יהי !
    אתה זכאי לכך.
    עשה חייל !

אילנה.

שמעון שבת שלום
    בהצלחה מכל הלב בדרכך החדשה ומזל טוב ליום הולדתך
    הכי טוב בעולם לחלום על דברים חדשים וגם להצליח להגשים אותם
    כמו תמיד העיקר הבריאות
    נערך לאחרונה על ידי golzvi, 11.11.2012 בשעה 11:38

שמעון המון בהצלחה.
    כולי תקווה ואמונה שפועלך בשנים האחרונות יבוא לידי ביטוי במצטרפים אשר עבורם
    אתה מתאמץ ימים כלילות, מלמד, מדריך ומכוון באין סוף סבלנות ונתינה.

ישר כח !

תודה לכול המברכים , חבריי האהובים שכול נתינה זה מהלב ובהנאה
    שוב תודה גדולה לכולם אני הייתי כאן , נמצא כאן , ואהיה כאן , תמיד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי מנהל טכני, 10.11.2012 בשעה 21:58

אילנה אני כול פעם נפעם מחדש , בקושי התראינו ואת משקיעה בי כול כך הרבה , אני מרגיש אהבה מיוחדת אלייך , אינך חוסכת מאמצים ,ונותנת הכול מכול , תודה גדולה אילנה
    כמו אהבה שלא נגמרת , תודה
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 10.11.2012 בשעה 21:36

תודה רמה , זמן רב לא היית , וישר פרחים יפים , קבלת פנים יוצאת מהכלל
    תודה רמה

רוצה לנעוץ את הלינק הזה ולא יודע ?? אם אחד מהמנהלים , טכנאים יוכל לעשות זאת , אוד מאוד
    שמעון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות