x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: אני בעד החזרת: udie, lembo, jorge, newbie וכל הבקיאים במטריה.

Hybrid View

אני בעד החזרת: udie, lembo, jorge, newbie וכל הבקיאים במטריה.

שלום רב,

בהמשך לקריאת הגברת עדנה 152 לעצומה למען חזרתו של מר פיראט הנכבד - אגב גברת נכבדה
    מר פיראט הנכבד נמצא בפרטי אם את כל כך זקוקה לעצותיו......הוא הודיע מעל במה זו כי יענה רק בפרטי - אז בעצם העצומה שלך ריקה מתוכן - אבל ניחא. המשיכי בעצומה. להשכילך כאשר משתמשים באיזה מכשיר כמה פעמים הוא מאבד מעוצמתו ומהאפקטיביות שלו (ההשפעה שלו),

אז אני קוראת לעצומה למען חזרתם של חברי לפורום זה הבקיאים בנושא:

ynkrn, udie, lembo, newbie, jorge ועוד רבים וטובים אשר הדירו רגלם, בחלקם משום שנעלבו כן נעלבו מהתנסחותו של מר פיראט הנכבד וחלקם מאסו כבר בויכוחים שהחלו בפורום בגלל מר פיראט הנכבד.

נאה דורש, נאה מקיים. וביקורת צריך לקבל ולא רק להטיח.
    נכון מר פיראט אתה בקיא בחומר, נכון אתה מתנסח היטב so what? צריך לדעת להתנהל עם אנשים ולקבלם ולא רק להעלב מכל איזו מילה קטנטנה. צריך לדעת לזרום. אמרת הכל ווירטואלי אבל אצלך זה הפוך .....

אני כתבתי לך שלשום, לא טרחת בנימוסך כי רב לענות. וישנם עוד דברים שכאן איני מתכוונת לפתוח.
    אז בבקשה לאלו שרוצים עצומה למען מר פיראט הנכבד לכם אומר שאינכם יודעים דבר וחצי דבר ממה שקורה כאן. אתם אינטרסנטים ותו לא. שלומו של מר פיראט הנכבד כלל לא מעניין אותכם. ואותי לעומת זאת כן.

אז הדיון סגור צר לי . לא תהיה שום עצומה ומר פיראט הנכבד ישוב אם ירצה בכך ואם לא - יצא שכרו בהפסדו .........
    מ.ש.ל

המשך יום נעים

R

נערך לאחרונה על ידי rema1, 08.11.2012 בשעה 15:56

איזה יופי רק הוזכר שמו של פירט והים ממש גועש ורועש ,מזמן כבר לא היו כל כך הרבה תגובות בפורום ביום אחד
    כמו בימים הטובים שפירט השתתף בפורום

בברכה ושיהיה אחלה סוף שבוע לכולם

רמה שלום,

קודם כל מה שקורה בינך לבין פיראט איני חושב שאמור להפוך לעניין ציבורי.
    אם כבר כתבת על כך שרשמת לו משהו, האם הוא חייב לענות לך? האם הוא חתום על חוזה מענה מיידי? דבר נוסף, למה חוסר הסובלנות והכעס, אולי אין לו אפשרות לענות לך, אולי הוא לא זמין, אולי לא נכנס למנוי כמה ימים? קצת סבלנות.

דבר שני, לא כל כך הבנתי מדוע החברים הרשומים בתגובתך הדירו את רגלם בגלל פיראט, הרי הוא לא פה.
    אם כן, הפסדנו עוד אנשים טובים וחבל, אך נראה לי שאת טועה מכיוון שפיראט לא כאן וכשהוא היה, הוא והם (חוץ מאודי) כן התדיינו.

דבר שלישי, רשמת "ביקורת צריך לקבל" אז אני אוסיף על זה שצריך גם לדעת/לחשוב איך לכתוב ביקורת, לתשומת ליבך.

דבר נוסף, זכותו של כל חבר להקים עצומה וזכותו של פיראט לשוב או לא.

שבת שלום

שלום alfredn

אולי אינך יודע, אבל מדינת ישראל בכלל והאתר בפרט הוא דמוקרטי לחלוטין. אתה משום מה החלטת שמה שאני כתבתי פרטי הוא ולא היא. בנוסף כאשר אתה עונה מן הדין ומן הראוי שתדע הכל ואינך יודע הכל.

בבקשה על תעסוק בספקולציות לגבי תשובתו ו/ אי תשובתו של מר פיראט הנכבד. אני מכירה אותו והיטב ולא נכנס לפרטים כי זה כן אישי ולא ציבורי.

הפורום אכן הפסיד אנשים רציניים וטובים בגלל התייחסותו המעליבה של מר פיראט הנכבד אליהם ואם היית מעלעל קצת בהסטוריית הפורום היית מבחין בכך.

אתה מדבר על זכויות, להשכילך זכויות לוקחים לא מבקשים ........ולא דובר בכלל על זכותו של מאן דהו לשוב או לא לשוב ....

המשך ערב נעים,
    סופ"ש נעים,

Rr

כולם נשא הרוח, כולם סחף האור,
    שירה חדשה את בוקר חייהם הרנינה;
    ואני, גוזל רך, נשתכחתי מלב
    תחת כנפי השכינה.

בדד, בדד נישארתי, והשכינה אף היא
    כנף ימינה השבורה על ראשי הרעידה.
    ידע ליבי את ליבה: חרוד חרדה עלי,
    על בנה, על יחידה.

כבר נתגרשה מכל הזוויות, רק עוד
    פינת סתר שוממה וקטנה נישארה -
    בית המדרש - ותתכס בצל, ואהי
    עימה יחד בצרה.

וכשכלה לבבי לחלון, לאור,
    וכשצר לי המקום מתחת לכנפה -
    כבשה ראשה בכתפי, ודמעתה על דף גמרתי נטפה.

חרש בכתה עלי ותיתרפק עלי,
    וכמו שכה בכנפה השבורה בעדי:
    "כולם נשא הרוח, כולם פרחו להם,
    ואוותר לבדי, לבדי..."

וכעין סיום של קינה עתיקה מאד,
    וכעין תפילה, בקשה וחרדה כאחת,
    שמעה אוזני בבכיה החרישית ההיא
    ובדמעה ההיא הרותחת -
    חיים נחמן ביאליק

that i cannt stop thinking abt u
    eros u r 2nd to none and the tina turner is wowy
    to listen to music and forget tuto

hve a glorious weekend
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי rema1 צפה בהודעה
    שלום alfredn

אולי אינך יודע, אבל מדינת ישראל בכלל והאתר בפרט הוא דמוקרטי לחלוטין. אתה משום מה החלטת שמה שאני כתבתי פרטי הוא ולא היא. בנוסף כאשר אתה עונה מן הדין ומן הראוי שתדע הכל ואינך יודע הכל.
    Rr
    מדינת ישראל דמוקרטית או לא זה ממש לא רלוונטי. זה זכותך החוקית לספר על שיחות (כתובות או מוקלטות) עם אנשים אחרים. השאלה אם זה ראוי. תלוי בנסיבות.
    לי לא נראה שalfredn טען או רמז שהוא יודע הכל וזה ממש לא רלוונטי.
    שלום alfredn
    בבקשה על תעסוק בספקולציות לגבי תשובתו ו/ אי תשובתו של מר פיראט הנכבד. אני מכירה אותו והיטב ולא נכנס לפרטים כי זה כן אישי ולא ציבורי.
    Rr
    מי שהעלה את תשובותו או אי תשובות של פיראט לא היה alfrend אלא אחרים, אם העלת את זה לדיון אז זה חלק לגיטימי מהתגובה. פחות בוגר זה כל הרמיזות האלו של מה אישי ומה לא, הכרות או לא, נכנס או לא וכו' פה זה לא מזמוזים רוצה לספר מה קרה. יופי תספר ישר גלוי. לא רוצה לספר, אל תספר אבל מה זה כל הרמיזות האלו.

שלום alfredn
    הפורום אכן הפסיד אנשים רציניים וטובים בגלל התייחסותו המעליבה של מר פיראט הנכבד אליהם ואם היית מעלעל קצת בהסטוריית הפורום היית מבחין בכך.
    Rr
    כאן אני מסכים, הרבה אנשים הפעילים בפורום, אפילו אני שאני לא ממש פעיל, נוטים לציניות ועוקצנות ברמה כזו או אחרת. אם פיראט חטא בכך, יתכן. האם אחרים גם חטאו בכך, גם זה יתכן.

יללאה כולם, בואו נוריד את הטונים, נפתח קצת יותר כבוד למרחב הווירטואלי איש של רעהו.
    אם יש כאלו שחושבים שמאן דהו, הוא משיח שקר משקיע מטורף טועה ומטעה. פשוט שיפתחו פוסט חדש עם נושא XXX טועה לדעתי. אם מאן דהו מבקש ממישהו לא להגיב בפוסטים שלו, (אני לא חושב שזה כל כך לגיטימי) אפשר לזרום איתו. מה זה פה האירנים. גם מצד שני, אם פלוני אלמוני חושב שהשקעה באגח של ב.יאיר למשל שקולה לחלוטין לזריקת כסף מהחלון או אולי להלוואה בשוק אפור על מנת לקנות מקמ, אז יופי: הבע דעתך, אבל לא חייב כל פעם מחדש. להתעלם לפעמים זה בריא. גם אם לא רוצים לקבל גישות אחרות כראויות להשקעה אפשר לפחות לקבל את זה שיש כאלו שחושבים אחרת.

יצא ארוך, כרגיל אצלי אני חושב. אני מקווה שאנשים כאן יקבלו את רוח הדברים שלי, שאמורים היו לפחות לפייס, להוריד את הטונים וההתנגחות שבאמת פוגעים בכל באי הפורום.

ערב צח

א.

Men and nations behave wisely once they have exhausted all the other alternatives.
    Abba Eban

אולי נעסוק באג"חים ונעזוב את מי אמר למי למה כמה ומתי, מי העליב את מי, מי אכל לי ושתה לי, מי צודק ומי טועה, של מי יותר גדול ומי התחיל ?

ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
    Men and nations behave wisely once they have exhausted all the other alternatives.
    Abba Eban

אולי נעסוק באג"חים ונעזוב את מי אמר למי למה כמה ומתי, מי העליב את מי, מי אכל לי ושתה לי, מי צודק ומי טועה, של מי יותר גדול ומי התחיל ?
    אני בעד שנעלה עצומה על זה.

elade בוקר,

כאשר משתמשים במכשיר, קרי כאן הכוונה לעצומה יותר מידי הוא מאבד מחשיבותו ומהשפעתו.
    אתה הרי רוצה לתרום.
    תרים את הכפפה ותתחיל לכתוב על הנושא שהפורום דן בו - אגחים.
    vamos por fa
    בהצלחה
    יום נעים- אולי קפה, תה או מיץ תפוזים LOL
    ותקשיב גם לeros המשגע יש דברים יותר כיפיים מאשר עצומות והכל שטויות.

R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות