שלום רב,
בהמשך לקריאת הגברת עדנה 152 לעצומה למען חזרתו של מר פיראט הנכבד - אגב גברת נכבדה
מר פיראט הנכבד נמצא בפרטי אם את כל כך זקוקה לעצותיו......הוא הודיע מעל במה זו כי יענה רק בפרטי - אז בעצם העצומה שלך ריקה מתוכן - אבל ניחא. המשיכי בעצומה. להשכילך כאשר משתמשים באיזה מכשיר כמה פעמים הוא מאבד מעוצמתו ומהאפקטיביות שלו (ההשפעה שלו),
אז אני קוראת לעצומה למען חזרתם של חברי לפורום זה הבקיאים בנושא:
ynkrn, udie, lembo, newbie, jorge ועוד רבים וטובים אשר הדירו רגלם, בחלקם משום שנעלבו כן נעלבו מהתנסחותו של מר פיראט הנכבד וחלקם מאסו כבר בויכוחים שהחלו בפורום בגלל מר פיראט הנכבד.
נאה דורש, נאה מקיים. וביקורת צריך לקבל ולא רק להטיח.
נכון מר פיראט אתה בקיא בחומר, נכון אתה מתנסח היטב so what? צריך לדעת להתנהל עם אנשים ולקבלם ולא רק להעלב מכל איזו מילה קטנטנה. צריך לדעת לזרום. אמרת הכל ווירטואלי אבל אצלך זה הפוך .....
אני כתבתי לך שלשום, לא טרחת בנימוסך כי רב לענות. וישנם עוד דברים שכאן איני מתכוונת לפתוח.
אז בבקשה לאלו שרוצים עצומה למען מר פיראט הנכבד לכם אומר שאינכם יודעים דבר וחצי דבר ממה שקורה כאן. אתם אינטרסנטים ותו לא. שלומו של מר פיראט הנכבד כלל לא מעניין אותכם. ואותי לעומת זאת כן.
אז הדיון סגור צר לי . לא תהיה שום עצומה ומר פיראט הנכבד ישוב אם ירצה בכך ואם לא - יצא שכרו בהפסדו .........
מ.ש.ל
המשך יום נעים
R