x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: פירט היקר-אנא חזור,אתה חסר

פירט היקר-אנא חזור,אתה חסר

שלום לכולם
    מאז פרישתו של פירט הפורום דומם כמעט לחלוטין
    עקבתי באופן שוטף בעיקר במהלך החצי שנה האחרונה לכל הפוסטים שעלו באתר כאשר לפירט היתה התיחסות שוטפת ועוקבת לכל אחד ואחד שביקש נתוח/המלצה,
    יש לו תרומה מאין כמוה לאתר ולמשתתפים בו בנתוח המעמיק,בתובנות,בהמלצות סכוי/סכון,
    הוא תרם מזמנו הפנוי לטובת האתר והמשתתפים וזה נגמר
    וחבל .
    זה הזמן לדעתי לעשות מעשה משותף ולחתום פה במעין
    עצומה משותפת הקוראת לפירט לחזור לפורום
    מקווה לשיתוף פעולה מצידכם.

בברכה
    נערך לאחרונה על ידי מנהל טכני, 08.11.2012 בשעה 11:16

מסכים ומצטרף לכל הנאמר

שלום,

במענה לכפפה אותה זרקה edna1952, יש לי הצעה הרבה יותר אפקטיבית, אני בעד עצומה משותפת הקוראת לכל משתתפי האתר לחזור לפורום אגח"ים. מי שבעד ירים את ידו. כלנו למען פורום אג"חים .....

המשך יום נעים,
    מלאן רווחים
    R

מצטרף בלב שלם לבקשה, אנא המשך להחכים בצורת הניתוח שלך ובגישתך הייחודית

עדנה שלום,

אני כל כך מסכים איתך לגבי זה שפיראט הכניס המון עניין, ידע ופעילות מבורכת ולדעתי הוא נכס לאתר וחברי האתר.
    לי אישית הוא גרם לרצות לעבור קורס אג"ח. בזכותו בתיק שלי יש אג"חים והאמת החוסר בליווי/עדכון של הזרקורים גורם לי להיות באפילה לגביהם, אך אין לי תלונות כלפיו כי כל האחריות היא שלי ושלי בלבד.

מה שכן, איני מבין מה מטרת העצומה, אף אחד לא מונע ממנו לחזור ולכתוב באתר, ואני בטוח שהוא יודע שהרוב רוצים שהוא יחזור לכתוב באתר (כמובן שגם אני).
    מי שמציב את התנאים לחזרתו זה הוא עצמו. איני רוצה להיכנס לסכסוך שיש לו ומי צודק כי איני יודע על מה ולמה, אך מדוע הוא אינו יכול להתעלם ופשוט לא להתייחס? (אלא אם כן יש פגיעה והכפשה אישית).
    הפורום הזה אמור להיות של כ-ו-ל-ם, גם של אלו המתנגדים לנו, אז אפשר לקרוא ו.......לא להתייחס.
    אך שוב, אנני יודע מה מתחולל בנפשו וזאת זכותו להחליט מה טוב לו, אבל מקווה שישקול זאת שוב האם זה כל כך מהותי בעיניו.
    אולי תהיה הסכמה (אך לא כפייה) איך ניתן יהיה לשמוע את דעות כולם, בלי שזה יפריע למישהו אחר.
    כמו כן, חשוב שכל דיעה תהיה אפשרות שיבקרו ויתהו לגביה.

אכן חבל לנו שהוא לא כותב, אך ההחלטה היא בידיו שלו וכמו שכתבתי בעבר אני מקווה שהרצון שלו לכתוב, לעזור ולשתף אותנו יבער בו חזק מאוד מאוד ויחזיר אותו. בהזדמנות זו שוב אודה לו על התרומה לאתרנו הנהדר שאותו הקים לנו כמובן שחקן המדהים.

שבת שלום (וכנראה גם גשום) לכ-ו-ל-ם

אני בעד שכל אחד, פיראט ואחרים יכתבו או לא יכתבו לפי רצונם.
    פיראט יודע שהרבה רוצים שהוא יכתוב.
    אני חושד שהוא מרגיש שיש כאלו שלא רוצים שהוא יכתוב.

אני חושב שכל אחד שיש לו קצת ידע יכל לשתף אחרים בו, זה מפרה את כולם, את הכותב את המגיב ואת הקורא. באופן אישי, ניסתי לספר על אגח שחקרתי (ב.יאיר) ואשתדל להמשיך כך להבא (נקווה בקצב גבוה יותר).

אם חצי מקוראי הפורום יתרמו פעם בחודש מידע אפילו חצי אינפורמטיבי אני בטוח שיהיו כאן מלא פוסטים סבירים וגם לא מעט פוסטים טובים.

בברכת כבוד הדדי לכולם,

א.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות