x

עמוד 16 מתוך 29 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 160 מתוך 285

נושא: אלביט הדמיה - תמונת מצב

לפי דעתי,יש משקיע שעומד מאחורי הרכישות המאסיביות. הוא קונה כוח למו"מ .

לא נראה לי... כח למ"מ - אג"חים.

קצת מדהים הבטחון של רוכשי מניות אלביט היום - החברה הגיע ל שווי של 200 מליון ש"ח.

מישהו חושב שלאחר הסדר עם תספורת של מליארד ש"ח של מחזיקי האגח - ישאירו לבעלי המניות הנוכחיים מניות בשווי של 200 מש"ח - ללא שישקיעו דבר?

תרשו לי לפקפק בכך....

כן TBY , משהו קורה בהדמיה ובעיתונות הגיליונות האלקטרוניים - דממת אלחוט!
    תסכים איתי שכך סתם לא שמים כסף על קרני הצביקה. אבל עד 20 לחודש (תשלום לאג"ח ) הכול יתברר..

הייתי שוקל פעם נוספת מיצוי וחשיפה לשורט.

אבל בכל דבר שתחליט, רק הצלחות!

אני חושב שזו עיסקה שנסגרה מזמן. שמו פס על בעלי האגחים שרכשו במחיר מלא. הבינו שיש נכסים ברי קיימא לאלביט והבינו שיש הזדמנות לקנות שקל ב 20 אגורות. המניה תדולל אבל אח"כ תזנק לשווי האמיתי של הנכסים מינוס החוב שיוותר.
    אתה קראת את המפה נכון לאורך השנה האחרונה,הניתוחים שלך היו לא פחות ממעולים.
    אבל,זלזלת ביכולות האקרובטיות של זיסר ובשווי הנכסים הקיימים לחברה. איש עסקים מפולפל כמוהו,לא יוותר על פרת המזומנים שלו וישאר עם חוב של מיליארד לפועלים עם ערבויות אישיות.
    בסופו של יום,הקרנות גם יגיעו בעבורו להסדר עם הפועלים,החבילה תהיה קשורה מכל הצדדים היטב.

אני חושב שזו עיסקה שנסגרה מזמן. שמו פס על בעלי האגחים שרכשו במחיר מלא. הבינו שיש נכסים ברי קיימא לאלביט והבינו שיש הזדמנות לקנות שקל ב 20 אגורות
    העניין הוא שמחזיקי האגחים הקצרים לא ישתפו פעולה במהלך שישחוט אותם, בוודאי לא אגח ב' שיש שם משקיע שלוקח הכל אישי - כוונתם לפנות לפרוק.

האגחים הארוכים - יפנו למינוי מומחה כלכלי להסדר - אין דרך בעולם שהוא יוכל "לתרץ" מתנה של 150-200 מש"ח למחזיקי המניות הקיימים - בוודאי אם יהיו גורמים מהמחזיקים שיעלו קול צעקה סביב הנושא - והמחזיקים הפרטיים יהיו הראשונים .

בנק הפועלים - מי שחושב שהבנק סתם "עושה קולות" , שיקח בחשבון שבנק הפועלים במקרה של קמור פועל בדיוק באותו אופן - מעקל את נכסי החברה ששולטת בחברה חדלת הפרעון - למרות שברור גם בקמור שהחברה שייכת לבעלי האגח.

הלוז לשבוע הקרוב עמוס - פניה לפרוק של האגחים הקצרים, פניה של בנק הפועלים לעיקול נכסי אירופה ישראל , פניה של האגחים הארוכים למינוי מומחה- המהלך המשמעותי הוא כמובן הבקשה לפרוק - אם תוגש - תאושר, והחברה עוברת לידי נאמן [ או שיש איזה ניואנס כי החברה דואלית]
    נערך לאחרונה על ידי tby, 15.02.2013 בשעה 10:00

אתה אומר שיהיה מעניין...

כפי שמסתמן, הקצרות יגישו בקשה לפירוק, הארוכות בקשה למינוי מומחה ולהסדר ובנק הפועלים - בקשה לכינוס.
    ההערכה שלי היא שעם בקשת הפירוק, הקצרות יבינו שלא יראו את הפארי, ולכן יגיעו הקצרות והארוכות לפשרה שהקצרות יקבלו פיצוי גבוה במקצת מהארוכות. פשרה זו תסלול את הדרך להסדר (שיהיה שונה מהותית מהצעת קרן יורק)

הערכות אחרות?

אף אחד לא יפרק כלום זה בטוח. רק רו"ח ועו"ד ירוויחו מזה. כולם עכשיו רק מאיימים ועושים שרירים.
    ביהמ"ש,ספק אם יתן לבעלי האג"חים הקצרים פס לפירוק. הוא ידחוף להסדר.
    ולכן יהיה הסדר כזה או אחר ברוח ההצעה שמוביל זיסר בתיאום עם רוב בעלי האג"חים (לקרנות יש רוב בהצבעה).
    זיסר עומד מאחורי המהלך, הוא הביא את קרן יורק והאחרים לאלביט. אחרת הם היו זורקים אותו כמו את דנקנר מהחברה.
    לגבי הפועלים אין הרבה ברירות,הם עושים שריר ותו לא.

ביהמ"ש,ספק אם יתן לבעלי האג"חים הקצרים פס לפירוק.
    השלב הראשון זה הקפאת הליכים ומינוי נאמן זמני - את זה בית המשפט לא יכול לדחות - יש שטר חוב (אגח) שלא שולם - זו תרופה שלה זכאי הנושה.

הנאמן, ינסה לגבש הסדר / תוכנית הבראה בפיקוח מומחה כלכלי שממונה ע"י בית המשפט - שווי הנכסים האמיתי יבדק , יצא האויר מהסיפורים שסיפר זיסר לקרנות על "הפוטנציאל" - יש לי תחושה שהקרנות חושבות שיש הרבה "בשר" בנכסי אלביט - הניתוח שלי מראה אחרת - חסרים מליארד ש"ח רק כדי לכסות ההתחייביות הקיימות, כלומר אם מורידים מליארד ש"ח מהחובות - שווי אלביט הוא 0.

תקראו הדיון על פלאזה - שווי השוק שלה מתכנס לאומדן השווי שערכתי ואינני רואה אין פלאזה, בעתיד הנראה לעין, נמצאת בעמדה לחלק דוידנד - נהפוך הוא - עכשיו זה הזמן להסדר סביר והוגן בפלאזה , לפני מכירת נכסים בלחץ שתגיע בגלל נזילות נמוכה - שעלולה להביא גם בפלאזה למחיקת חוב.

ההערכה שלי היא שעם בקשת הפירוק, הקצרות יבינו שלא יראו את הפארי, ולכן יגיעו הקצרות והארוכות לפשרה שהקצרות יקבלו פיצוי גבוה במקצת מהארוכות
    קשה לי להאמין , כי לא נכנס כסף חדש ולכן כולם שווים - מה שיוותר מהסדרות יאוחד. אין ספק שהמחזיקים הקצרים נדפקו מאוד -אלביט הרימה מסך עשן כבד של מניפולציות חשבונאיות, דיווחים שיקריים בדוחות הכספיים ומהלכים עיסקיים שערוריתיים שהטעו את המחזיקים לחשוב שהחברה מסוגלת לחצות את 2013 . אין לי ספק כי הם הולכים לתבוע את כל מי שהם יהיו מסוגלים
    נערך לאחרונה על ידי tby, 15.02.2013 בשעה 16:38

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות