x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אסטרטגיה חודשית קבועה

Hybrid View

אסטרטגיה חודשית קבועה

שחקן שלום,
    ראשית ברצוני להודות לך מקרב לב על ההשקעה שאתה עושה כאן כבר כל כך הרבה זמן.
    אני עוקב אחרי האתר כבר שנים והספקתי אפילו לעשות את 2 הקורסים שלכם ולשחק קצת בשוק.
    אז שוב תודה איש יקר. אין לי ספק שתזכה ושאתה זוכה לנקודות זכות רבות בעולם הזה ובעולם הבא עקב רוחב לבך !

ולענייננו:
    ברצוני לבצע כל חודש באופן קבוע (בתחילת החודש) אסטרטגיה קבועה המניחה עליות עד אינסוף או דשדוש של עד 1.7% למטה...
    משום מה אינני מצליח למצוא משהו סביר ולכן אני פונה אל נסיונך הרב ומבקש עזרתך...
    האסטרטגיה אמורה להיות לפקיעה ועל ההפסד להיות מגודר ולא לחרוג מעבר לרווח וכמובן עדיף אם ניתן שיהיה פחות.
    זוהי אסטרטגית שגר ושכח.

אני אינני בנוי למעקב חודשי ותיקונים וגלגולים ולכן ברצוני לישון בשקט עד כמה שניתן בידיעה שיהיו חודשים של הפסד - ושזה בסדר גמור כי התוחלת חיובית
    אם יש בידך לתת כאן עצה - יהיה זה מצוין
    דבר נוסף, במידה והדבר לא אפשרי לביצוע, אשמח אם תוכל להציע משהו דומה המצריך תיקון קטן ושיש בו מרווח בטחון.
    בתודה שוב,
    גילגוד

שלום גילגוד ותודה על הפרגון.
    ראשית, אדגיש כי עונה ביחס להערכתך בדבר עליות עד אינסוף או דשדוש של עד 1.7% מטה,
    דבר שאיני מסכים איתו אך זוהי הנחתך.

במצב שכזה עלינו לשאוף ליחס תקבול בטחונות גבוה ככל שניתן ולהוסיף גידור תחתון סביב ה 2%.
    אנו נבצע אוכף על הספוט המניב 4000 ש"ח (ובחודשים כתיקונים גם 5000 ש"ח ויותר). ההגנה
    התחתונה תהיה 2 סטרייקים מתחת לכתיבה (2%) והעליונה תהא רחוקה 5% בכדי שהפגיעה
    בתקבול תהא מזערית. הדבר יוצר יחסי בטחונות מעוותים אך אם יתקיים המצב לפיו מרבית הזמן
    אנו בדשדוש-עליות אין בעיתיות בכך. הפוטנציאל נזק בעליות הוא של 1% (עונה להגדרתך) אם אם
    תצליב בין פוט וקול ליצירת X לאחר עליות מעבר להגנה העליונה, הרי שפוטנציאל הנזק ירד למחצית
    האחוז ויתכן אף למטה מכך. במצב דשדוש אתה מרויח לא מעט, וגם במצב של עליות/ירידות מתונות.
    עדין, יש כאן הפסד בעייתי בתרחיש ירידות בחודשים עוקבים ולכן הייתי מבצע אסטרטגיה שכזו רק אם
    אתה משוכנע במאת האחוזים ביחס לעקביות השוק הצפויה צפונה.

שלום שחקן, דבר ראשון רציתי להודות לך על הכל. גם אני עוכב אחריך כבר זמן רב ואף עשיתי קורס.
    גם אני די מתעניין באסטרטגיה שכזו. אני לא ממש סגור שהבנתי את הכול ואשמח אם תוכל לתת דוגמה מהחודש עם מחירים מתחילת החודש.
    תודה על הכל
    נירוסן

שחקן שלום,
    ראשית תודה על תשובתך,
    אך לצערי לא השכלתי להבין את האסטרטגיה המוצעת...
    כוונתי היתה שבעליות הרווח יהיה מובטח כיוון שזו הנחת יסוד וזה מבוסס על סטטיסטיקה מסודרת שב 70 אחוז מהמקרים המדד עולה או מדשדש עד אחוז וחצי למטה.
    ניסיתי לעשות משהו בסימולטור שבאתר כדי להראות דוגמא (לא טובה) לאסטרטגיה שנותנת מרווח אך יש ליישר בה את רגל העליות שתהיה מורווחת בכל מצב של עליות...
    ובכל מקרה לא ברור לי כפי שכתבתי מלכתחילה שזה בכלל אפשרי ולכן פונים למומחים.
    אנא ראה הקובץ המצורף
    בתודה
    גילגוד
    s-maof4.jpg

הקובץ שוב...

לצערי הקובץ שצורף לא עלה באיכות טובה אז הנה נסיון נוסף...
    המון תודה !
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות