x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: כללי ברזל בזמן איתות ומהלך הטרייד

כללי ברזל בזמן איתות ומהלך הטרייד

אני רושם זאת בנפרד שלא יבלבל אתכם ולשנן זאת יום יום , תדפיסו שימו מולכם , זו מחווה גם לחדשים.
    סקירה זו נרשמת באופן יוצא מהכלל , בעיקר שייש המון מצטרפים או שרוצים להצטרף , זו גם מחווה לוותיקים.

1. כלל ראשון : אין לקנות אופציה לפני המחיר הנקוב , ושבו בוצעה עסקה.
    2. כלל שני : הענות למחיר הסטופ היא חובה חד משמעית , ואין לנסות יותר מ 10/20 שקל פחות .
    3. כלל שלישי : לא ישודרו יותר משני מסרונים ביום זה אומר 2 כניסה 2 יציאה .{אתם מחליטים מתיי לצאת זה שיקולכם בהתאם להתנהגות האופציה באיתות}
    4. כלל רבעי פלדה : לא משאירים אופציות בלילה , גם אם נולדת גאון , סוף יום סוגרים ,אם ברווח הינה מה טוב!!! אם בהפסד אך כמה חבל YYYY , אבל סוגרים......!!!!!!!!!.
    5. כלל חמישי וקשה להבנה : כול טרייד שעף בסטופ יש כלל , המחיר חזר ,

לגבוה של עצמו ועלה 20 שקל חייבים להיכנס שנית כאן אתן דוגמא להסרת ספק : איתות האופציה במחיר 1830. קניה 1860. סטופ 1750 האופציה עלתה ל -1940 והנה ירדה ל – 1750 עפנו בסטופ אפילו המשיכה לרדת עד 1600 שקל
    כאן מתחילה לטפס חזרה והגיעה למחיר 1940 מחיר כניסה חדש ב 1960 ברור.

1. כלל שישי במידה ואני משדר בסקירה או בבוקר טרד ראשון אפשר לקנות חצי כמות 5 , אם היא ממשיכה לעלות לקנות עוד 5 ,וכך במימוש {זו יותר עצה }
    2. אין למצע מחיר אופציה יורדת בשום פנים , רק אם המאותת הודיע על כך בכתב, לעתים רחוקות .
    3. כלל שביעי וחשוב מאוד : נתתי איתות יעד 1980 האופציה הגיעה ל 1970 , במקרים כאלה לא חישבתי בדוחבכלל רווח . מהיום החוק החדש ישן אומר

אופציה שהגיעה עד 10/20 שקל מהיעד הראשון ,וירדה 50 שקל. זה סטופאוטומטיולכן זכותי לרשום את זאת כרווח בדוח למה?
    כי כול סטופ אני מוריד מהרווח , ויש וויכוח על נכונות החישוב , עכשיו יהי קל יותר , כול אופציה שעפה הפסידה 60/80 שקל ייחשב ההפסד , נסכם יום את כול ההפסדים וכך את כול הרווחים , על פי המאותת .
    לפי תגובותיכם והמשוב מכם אוכל להוסיף לגרוע , לתקן ,
    דף זה יופיע כול יום בכותרת עד שתשננו בראש טוב טוב , לא לשכוח יש מצטרפים חדשים , וגם להם מגיע יסודות לעבודה.
    אמסלם שמעון גולד סיגנל

שמעון עוד פעם אלף תודות

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות