x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: האים אסטרטגיה זו פועלת?

האים אסטרטגיה זו פועלת?

שלום שחקן.
    מה דעתך על האסטרטגיה הבאה:
    1.יש לי 100 אלף ₪. אני נכנס כל פעם לפוזיציה בסכום זהה- 10 אלף ₪.
    2. אני קונה ב 100 אלף ₪ תעודות ממונפות על המעוף (לונג כפול 3 אושורט כפול 3).
    3.אני נותן שתי פקודות בו בזמן- TAKE PROFIT +6% ו- STOP LOSS -2% )- כלומר, פקודת מכירה אוטומטית כאשרההפסד מגיע לשני אחוזים ופקודת מימוש של רווחים כאשר הרווח מגיע לשישה אחוזים.ניתן כמובן לשנות את היחסים- אבל חשוב שהרווחים תמיד יהיו גדולים מההפסדים.
    4. הפקודות הן מתמשכות- לטווחים של חודש ימים- כדי לוודא שאחת משתיהאפשרויות תתרחש- אפסיד שני אחוז מהשקעתי או ארוויח שישה אחוזים.
    5. לחזור על אסטרטגיה זו פעמים רבות.

לדעתי התוחלת של אסטרטגיה פשוטה זו היא חיובית ותניב רווחים רבים.
    מה דעתך?
    בברכה,
    13051972

היי,
    אני לא שחקן אבל אביע את דעתי.
    נגיד 2 התעודות סל שאתה קונה הממונפות פי 3 שוות 100 שקל. ומדד המעוף שווה גם הוא 100 נקודות. (כמובן שהמספרים הם לגמרי חסרי חשיבות כי הכל מבוסס על אחוזים אז המספרים הם נוחים לחישוב)
    ונגיד והמעוף עשה יום אחד אחוז למעלה וביום שאחרי אחוז למטה. כלומר יש לנו אחרי יום 100*1.01 ואחרי היום השני יש לנו 100*1.01*0.99 סך הכל המעוף יעמוד על 99.99 נקודות.
    בוא נראה מה קרה בשתי התעודות סל הממונפות שלך: המעוף עשה שינוי של אחוז כלומר התעודת סל (בהנחה שהיא עוקבת באופן מדויק אחר המעוף) צריכה לעשות שלושה אחוז כל יום. כלומר ביום הראשון תעודת סל הלונג שלך תעלה 100*1.03 וביום השני היא תרד בשלושה אחוז כלומ 100*1.03*0.97 סך הכל היא תעמוד על 99.91.
    בתעודת סל השורט שלך יקרה בדיוק אותו הדבר.
    לכן כמו שאתה יכול לראות התוחלת היא שלילת.
    השיטה שלך הייתה יכולה להיות נכונה (אך ורק לדעתי כמובן) אם המעוף היה עושה תנועה עקבית. כלומר כל יום היה יורד או כל יום היה עולה. בגלל שכל המדדים בעולם עושים יום ככה ויום ככה, גם אם בסך הכל הם עולים או יורדים בממונפים אתה תפסיד.
    בנוסף ככל שתאריך את הימים של המעוף אתה תפסיד יותר. כלומר אם תבדוק את מה שאמרתי על פני 10 ימים ולא יומיים ההפרשים יהיו יותר גדולים וכך הלאה.
    לא בטוח שהייתי ברור אבל מקווה שכן

לא צריך כל המטמטיקה זה יותר מפשוט
    בא נגיד מעוף יירד 1% ביום הראשון ואז תעודות הלונג שלך ייזרקו ע"י הסטופ לוס בהפסד של 2% ואח"כ מעוף יעלה שוב 2% ואז גם השורטים ייזרקו ע"י הסטופ לוס אז במקום להרוויח 4% תפסיד 4%

נכון שיש אותו סיכוי שיעלה או ירד (בטווח ארוך) אבל יש יותר סיכוי שהשוק יעשה תנועה של 1% מ-2%

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות