x

עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678
מציג תוצאות 71 עד 75 מתוך 75

נושא: אידיבי פיתוח - עסקה עם KKR

שלום JSPHS7,

אני לא בטוח שזאת לא אגדה אורבנית שהם לא מחזיקים, אוקי ברור שמכרו כדי שלא יגידו וכו', אבל אפשר לשער שהם עדיין המחזיקים הגדולים. בטח לעומת כל הפרטיים שמחזיקים גרושים כל אחד.
    נניח שהם רוצים פירוק - מה ישאר להם ?? לעניות דעתי, אפס. הרי יורק ושאר החברים ישתלטו על פיתוח וזהו. האם מחזיקי פיתוח יחכו שמישהו (מי בכלל) יקנה את פיתוח ויציע תספורת ובלגן.

לגבי החקירה - נדמה לי (וסליחה אם אני טועה) שאתה העלית את האפשרות שהריצה שהיתה לאחרונה במניית אחזקות קשורה קשר ישיר להנפקת הזכויות. לדעתי, כמובן צדקת ואני לא אתפלא אם ברשות
    חוקרים (כרגע סמוי) גם את הנושא הזה, כולל אולי ההדלפה/הודעה על מו"מ מול KKR.

בברכה,
    אודי

Udi, עו"ד של החברה כתבו שיש חשד מצד הנציגות כי האינטרסים שלהם במקומות אחרים ודרשו בדיקה לגבי ניגוד עניינים.

הנציגות והחברה נכנסו להתנצחות סביב העניין הזה.

אם מוסדי מחזיק 500M ע.נ אג"ח דסק"ש ו- 400M אג"ח IDB פתוח ו- 40M אג"ח אחזקות - האינטרס שלו זה לא אחזקות אלא דסק"ש ופתוח. כפי שראינו בעבר, הכמה עשרות מיליונים זה כסף קטן בשביל המוסדיים, IDB זו דוגמא מצויינת בה הם יכולים לפרק חברה ולייצר "טררם" תקשורתי מבלי שהם כמעט נפגעים ממנו - UDB בהיבט זה יכולה לשמש יופי של דוגמא לכל השוק.

מסכים לחלוטין עם jsphs7. המוסדיים יודעים שיש ערך רב בכל הפירמידה מכור ועד פיתוח. גם אם כל ה-1.7 מיליארד שח היה מוחזק על ידם היה עדיף להם להפסיד שם מאשר לסכן את עשרות המיליארדים במורד הפירמידה.

אין צורך בספקולציות, התסריט כבר נקבע, תוקשר ויאושר באסיפת האגחים המשותפת לכל הסדרות -

תהיה פניה לבית המשפט לתהליך חדלות פרעון של החברה אם לא ימולאו התנאים הבאים עד ה -20 דצמבר מועד תשלום ריבית אגח ד' :

1. דרישה להעמיד מקורות לתשלום אגח ד' ממקורות חיצוניים
    2. הזרמה של 200 מש"ח מכספי אדלשטיין לחברה
    3. מתווה להסדר

החברה כבר הודיע שכוונתה לשלם ממקורותיה את אגח ד', הבנקים מסתבר היו מוכנים לשחרר רק שליש מההזרמה של אדלשטיין לטובת אחזקות ולא נראה כי יסכימו לתנאי הזה ומתווה להסדר ללא השקעה משמעותית של הבעלים לא רלבנטי (ראה אמפל)

כך שהצדדים הולכים לבית משפט שיורה על הפקדת שהתשלום של אגח ד' בנאמנות וינסה לתת לצדדים עוד זמן לדבר.

האם בתנאים הללו אדלשטיין יממש האופציה? - זה יהיה כבר מעבר ללא רציונאלי......

תמיד קיימת האפשרות כי לבנקים המממנים את גנדן יהיה שכל לא לירות לעצמם ברגל ולאפשר הזרמה משמעותית מגנדן לאחזקות, נוחי ושותפיו ימצאו 65 מליון ש"ח וכך לחברה יהיו אמצעים להתגלגל עד אמצע 2013 שינוצלו לשיחות על הסדר - הנעלם הגדול הוא האם הבעלים של אחזקות מוכנים להזרים כמה מאות מליונים שקלים על מנת לשמור על אחזקותיהם אחרת חבל על הזמן של כולם

היי TBY

בזה אין ספק. למען האמת זה גם היה הכיוון לפני פרשת דנקנר והרצת המניות.
    מה שמוזר הוא הירידות במורד הפירמידה: כור, דסקש, פתוח. דנקנר מוסיף כלום ושום דבר לחברה רק לוקח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות