x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 75

נושא: אידיבי פיתוח - עסקה עם KKR

Hybrid View

לtby
    אם אידיבי פיתוח עלתה ממינוס 2000M למינוס 400M בשלושה חודשים, יש לה מספיק זמן לעשות את זה בשנה (מכירה של גיוון, כלל ביטוח מעל הפרמיה או פיצול שופרסל) ואני אפילו לא יודע איזה עוד שפנים נוחי יכול להוציא מהכובע (כמו הנסיון לקנות את כור)

לאודי, אני מבין טוב מאוד את מבנה הפירמידה של נוחי, אבל אני גם רואה מה נוחי עושה בשביל לא להיקלע אפילו להסדר, אם אתה חושב ש 300M יוזרמו לגנדן ולא יגיע הרוב לאחזקות אתה מאוד תמים, ולא מבין את המהות של השליטה (אולי בגלל זה, סוג השקעה כזה לא מתאים לך) אגב, כל עוד נוחי מצליח לגייס כסף זה לא מעניין אותי מאיפה וממי.

לסיפא שלך, אם אתה לא רק משקיע בפקמים ובאג''ח ממשלתי, ולטענתך הרווחת לא מעט, תרשה לי לגחך שלא הימרת (או השקעת) באיזה שהוא נייר ערך שאין לו סיכון
    אז אם אתה קופץ כאן מדאגה לנו המשקיעים שלא מבינים דבר, תרשה לי להרגיע אותך, ואני אצטט מדברי פיראט בזמנו,
    מאזדה חדשה כבר יש לי בכיס תודות לנוחי, פלוס מאזדה על הנייר...
    נערך לאחרונה על ידי rinmat, 14.11.2012 בשעה 13:56

מר אודי הנכבד אתמול שדיברתי אם רועי על אחזקות ד נתת הערה מעצבנת ומתנשאת "תמשיכו לחלום" מעניין שאני לא רואה שום תגובה שלך או של כל אחד אחר שחושב שמי שקונה אגח אחזקות ד לא מבין מהחיים שלו ושילך ללמוד לפני שחקן דיבר לא פעם על האגח ומחזיק כבר שני מנות לא שמעתי אותך פעם1 שואל שאלות או מגיב לקניה שלו ....

שלום אורי,

תודה על תגובתך.
    אני שובר את הראש ומנסה להבין מה רצית/שאלת בדבריך.
    לצערי, כנראה החמצת חלק משיעורי עברית/דקדוק/לשון עברית.
    אשמח אם תתקן את דבריך ותפנה מחדש עם עברית תקנית כולל סימני פיסוק ונקודות במקומות המתאימים. לפחות שאבין.
    מבטיח לענות.

בברכה,
    אודי

אחזקות נשענת אך ורק על המוניטין של נוחי. אין לה כלוווווווווווום.
    אפילו האופטימיים ביותר כדוגמת rinmat רשמו שהם מודעים שכלכלית אין שם כלום, אך הם סומכים לנוחי
    כעת, כשאפקט נוחי אינו רלוונטי עוד ככל הנראה, כדאי לברוח מאחזקות כל עוד נפשכם בכם.
    האמת שלפי הניתוח של TBY פיתוח עדיין אטרקטיבית למרות העליות האחרונות.

אי די בי חברה לאחזקות בע"מ ("החברה") מודיעה בזאת כי אתמול נחקר ושוחרר בתנאים מגבילים יו"ר דירקטוריון החברה בחשד לעבירות תרמית בניירות ערך ועבירות נוספות הנוגעות להנפקת המניות וכתבי האופציה שבוצעה על-ידי החברה ביום 23 בפברואר 2012

במילים פשוטות - יש יותר מחשדות נגד נוחי לגבי ההנפקה "לחברים" שקשורות או לפרטים חסרים / מטעים בתשקיף או וויסות שער המניה לפני ההנפקה.

דנקנר חשוד כי מימן תוכנית תרמיתית בעצמו ועם גורמים חיצוניים, ברכישת מניות אי.די.בי ביום ההנפקה. יחד עמו נעצר עדי יהודה שלג מנכל סיטי ברוקר שחשוד בביצוע הפעולות. ביום ההנפקה התבצעה פעילות חריגה במניית אי.די.בי אחזקות.

החקירה נוגעת לחשד למעורבותם של דנקנר, שלג והאחר בביצוע עבירות של תרמית בניירות ערך, עבירות דיווח, קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, מרמה והפרת אמונים בתאגיד וכן בחשד לעבירות לפי חוק איסור הלבנת הון. וזאת בגין פעילותם במסחר במניות חברת אי.די.בי אחזקות במהלך פברואר 2012, בימים במהלכם הנפיקה החברה מניות נוספות כדי לגייס הון מהציבור.

על פי החשד, פעלו שלג והאחר בצוותא עם נוספים באופן תרמיתי המכוון להשפיע על שער מניות אי.די.בי במטרה לשפר את סיכויי הצלחת ההנפקה באמצעות ביצוע עסקות תרמיתיות בהיקף של עשרות מיליוני שקלים במהלך הימים 21-23/2/12. פעילות תרמיתית זו בוצעה, על פי החשד, בידיעתו של דנקנר, בהנחייתו ובמימונו.

על פי החשד, דנקנר, המכהן כיו"ר הדירקטוריון והנמנה על בעלי השליטה בחברה, מימן את התוכנית התרמיתית הן בעצמו והן באמצעות גיוס גורמים חיצוניים אשר רכשו בהנחיתו מניות שנרכשו על ידי שלג והאחר במהלך ביצוע פעולות התרמית ועל מנת לממן את המשכה.

על כל פנים, עד שהתמונה תתבהר, אני בחוץ

פעילות בניירות ערך חוק ניירות ערך אוסר על תרמית במהלך הפעילות בשוק ההון ומטיל אחריות פלילית על המרמה בשני מופעים: עבירת התרמית - מצויה בסעיף 54, וכוללת שתי חלופות: א) הנעה/ניסיון הנעת אדם לביצוע עסקה בניירות ערך באמצעות מצג שווא או אי גילוי. ב) השפעה בדרכי תרמית על שער המניות. איסור זה מהווה נדבך חשוב בהגנה על יעילות שוק ההון כיוון שהוא מצמצם פעולות הפוגעות בשיקוף נכון של שווי חברות במחירי ניירות הערך, ומבטיח הגינות ושוויון בין המשקיעים בשוק

נערך לאחרונה על ידי tby, 27.11.2012 בשעה 11:25

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות