x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 75

נושא: אידיבי פיתוח - עסקה עם KKR

Hybrid View

תאמין לי שאני מודע לסיכון, כמו גם לסיכוי,
    כשכתבתי 400M התכוונתי שאלשטיין מתכוון לממש את האופציה, ולהוסיף 300M, המימוש הוא כמעט וודאי, רק מחכים לאישור של המפקח על הביטוח לאלשטיין, ברגע שזה יקרה, 300M שח נוספים יוזרמו לגנדן, שישמש מן הסתם למימוש האופציות ביוני וחלק חזרה לבנקים,
    מה שאני אומר, שוב, הסיכוי לפירוק הוא קרוב לאפס, צריך לקרות משהו יוצא דופן שזה יקרה,
    לדעתי, נוחי ממשיך לחכות לשיפור בקבוצה פלוס מכירות בפרמיה ולא בלחץ של נכסי הקבוצה, הסיכוי היותר אפשרי זה הגעה להסדר, אבל הכסף מאלשטיין קנה לנוחי זמן לפחות לעוד שנה, אז זה לא יקרה בזמן הקרוב

אני חושב שהעסקה עם KKR תלויה במימוש האופציה של אדלשטיין - להערכתי יכריזו על שני הדברים יחדיו או בסמיכות - אדלשטיין יזרים הכסף ואז תוכרז העיסקה - ה - 300 מליון הנוספים של אדלשטיין לא משנים את המציאות ושנה זה לא מספיק זמן לעליית שווי פיתוח ממינוס משהו למליארד פלוס

שנה לא מספיק? שנה בשוק ההון זה המון המון זמן ובטח לפעלולן כמו נוחי....

חבר'ה, מה קרה?

צה''ל חיסל את ראש הזרוע הצבאית של החמס אחמד ג'עברי. כוננות הוכרזה בכל דרום ישראל. פעולת צה''ל נמשכת

אנחנו עומדים לקבל טילים על הראש ואתם מתקוטטים?

קבלו כולכם את התנצלותי הכנה אם פגעתי במי מכם ונחזור לשיגרה בממ"ד

ההערכות לעיסקה מתחילה - כור יוצאת בתוכנית רכישה עצמית של אגח - 250 מש"ח

עכשיו מגיע החלק המתוחכם - אני מנחש - החברה תנסה, באמצעות הרכישות להביא את מחיר האגח אל מעל לפארי שלו בקצת - זה אפשרי - הריביות על האגחים יחסית גבוהות . אם וכאשר יגיע מהלך המיזוג - תהיה הצעה לרכוש את האגח בפארי - אך מכיוון שמחירו יהיה מעל לפארי - אף אחד לא ימכור בהפסד ולמעשה כך "תיתקבל" הסכמת בעלי האגח של כור לעיסקה

או שזה סתם אישור גורף לרכישת אגח - כפי שהיה שנה שעברה - מתוכנית של 250 מש"ח נרכשו 21 מש"ח אגח בלבד
    נערך לאחרונה על ידי tby, 21.11.2012 בשעה 12:04

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות