x




מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 75

נושא: אידיבי פיתוח - עסקה עם KKR

Hybrid View

  1. #1

    איזה נתון לא מסתדר לך?

    ציטוט פורסם במקור על ידי newbie צפה בהודעה
    אתם מפציצים פה במספרים מופרכים ותאוריות הזויות. עלה בדעתכם שיש אנשים שקוראים את זה ועוד עלולים להתפתות בגללכם?
    הפורום הזה הפך להיות בדיחה עצובה.
    מר newbie הנכבד, אתה זורק סיסמאות ולא מביא עובדות אילו מספרים לא מסתדרים?

    האם יתכן שאני טועה - כן, כל האנדרלמוסיה לא פרוסה עדין על השטיח - וברגע שהכל ידוע הסוסים כבר מזמן ברחו מהאורווה. אגרות החוב של IDB אחזקות נסחרו ב- 17אג על פארי 124אג כי הפתרון היה לוט בערפל.

    אני מבקש להסב את תשומת ליבו של אדוני למה שכתבתי לפני 7 ימים:

    לתשומת לב הקוראים,

    ישנו אסוף במחיר עולה משך כל היום של אג"ח IDB אחזקות לסוגיו, יש אסוף של המניה והאופציה גם במחיר עולה ובמחזור לא קטן.

    מזה כשבועים דסק"ש הנכדה רואים אסוף יומי של המניה תוך מחיר עולה - כאן יש לי הערכה במי מדובר.

    נכון ל- 13:20, אין כל דווח מאיה שמפרסם מידע שמסביר את מה שאנחנו רואים ואת המחזור.

    אני מעריך שעד סוף נראה כי או:


    טענתי שאני רואה אסוף של המניה, אג"ח ד וגם הקצרים, ראיתי אסוף גדול גם בדסק"ש - הנחתי שמי שאוסף יודע למה הוא אוסף - יש לו אינפורמציה שאין לאחרים וכיסים עמוקים - קיוויתי שגם העיתונות הכלכלית תשתמש במקורותיה על מנת להבין את המהלך - אל מסתבר שכלב השמירה של הדמוקרטיה לא נתן שום דבר עד שכמעט יצאה הודעת המאיה.

    לגבי מספרים, אתמול ישבתי עד שעה מאוחרת כי רצית לענות ל- tby, עברתי על דו"חות מדרוג לאחרונה לגבי תזרים המזומנים הדרוש לכל אחת מהבנות לשנים 2013 - 2014, עברתי על דו"חות מאיה של פירוט תשלומים ברמה שנתית - ניסיתי לתת את המידע הכי מדויק שאני יודע ואם יש מקום בו טעיתי אנא הבא מראה מקום.

    שים לב שכתבתי שלא ברורה לי האלכימיה, כתבתי שרב הנסתר על הגלוי, כתבתי ששום דבר לא סגור עד שהוא סגור.

    אז במטותא......

  2. #2
    האלכימיה הזו פשוט לא מסתדרת, OK, התקבלו 200M$, אחזקות תקנה את אחזקות הצבור בכור בפרמיה, כור תשלם ממקורותיה למי שרוצה את האג"ח כבר כיום, התשואה של האג"ח תרד. איך בדיוק KKR תקבל את הזכות לאופציה במבנה הקיים?
    הבנתי היא שתוצע עיסקה משולבת אחת שתותנה בהסכמה של כל המעורבים - כלומר לא תצא הצעת רכש אם לא יוסכם על מיזוג. ההלוואה תותנה בקיום העסקה כך שההבטחונות יהיו בתוך הגוף הממוזג .(תחשוב על זה כאילו כור משעבדת את האופציה ורוכשת את המניות שלה המוחזקות ע"י הציבור, אך זה לא כור אלא חברה ממוזגת כור / אחזקות)

    גם כשכור תהפוך לחברה בבעלות בעלי עניין - למה שהם יסכימו או יותר נכון הנושים שלהם קרי אג"ח דסק"ש ואג"ח פתוח לשעבד את הנכס של הבת והנכדה לטובת האמא והסבתא?
    המפתח לעיסקה זה השווי של הגופים המתמזגים - אחזקות וכור - כמפתח להקצאת המניות בגוף הממוזג. נוחי צריך לשכנע שלאחזקות יש ערך חיובי אחרת לא יהיה מיזוג . השוק למשל חושב ששווי אחזקות היום זה 750~ מש"ח. אם כולם מסכימים שלאחזקות יש שווי חיובי, הנושא הופך להיות מו"מ על הסוכריות .

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות