x

עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 75

נושא: אידיבי פיתוח - עסקה עם KKR

אני יכול לקבל את דעתך אלמלא היה יוצא מכתב ביום הזכויות מטעם הנציגות - איך אדוני מסביר את המהלך?
    אני מתקשה להאמין שזה היה בכוונה - עד שמכתב כזה יוצא זה תהליך שלוקח זמן - יש טיוטות שמופצות לנציגות, מקבלים התייחסות, מוציאים גרסה סופית, מקבלים אישור וכו.

הדרישה שתשלומים של אחזקות יגיעו מכסף חדש תוקשרה מעל דפי העיתון באופן חד וברור, עסקנו בזאת גם כאן לא מעט, אף אחד לא הופתע , התרגש או שינה תוכניות בגלל הפורמאליקה של שליחת מכתב - זה שיכפול של המכתב מהסיבוב הקודם.

החדש זו תשובת IDB שתשתק את הנציגות - זה כמו המלחמות בדלק נדלן בין הסדרות ובתוכן על "מבחני סוג" - של מחזיקים בסדרות שונות - כאן מדובר בבעיה גדולה יותר - אחזקות של אגח ומניות ברמות השונות של הפרמידה - זה הולך להיות מעניין מה תהיה הפסיקה של בית המשפט - זה לא יכול להיפתר ללא החלטה שיפוטית.

אגב, לכל מי שמשקיע ברצינות באג"ח זבל אני ממליץ לקרוא את הפסיקות של אלשייך בתיק של דלק נדל"ן -חומר מרתק - הכל קיים במאיה.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    עכשיו מתחילה המהומה - אידיבי אחזקות מנצלת את ניגודי האינטרסים כדי להעיף מנציגות האגח את "הזרם המיליטנטי" כשלב ראשון ולנטרל את יכולתם להצביע על הסדרים שונים
    אני אישית מקווה שיצליחו להעיף את פסגות מהנציגות, אתמול פורסם ראיון עם המנכ''ל הקשקשני שלהם, מר בדש, בו הוא טוען שהוא לא יהסס לפרק את אידיבי, נו באמת, המטרה היחידה שלו זה לעשות רעש ויחסי ציבור לעצמו ותו לא, אבל נזק הוא יכול לגרום לשאר המחזיקים.
    כמו שרואים, נוחי מזרים כסף כשצריך, והדרישה ללכת לבית משפט על התשלום של ד' בדצמבר היא טפשית לדעתי, מה לדעתכם יקרה אם הנציגות תתעקש לנסות לעצור את התשלום בדצמבר ותלך לבית משפט, ואידיבי בתגובה תטען, הנה יש לנו את הכסף לשלם עכשיו ואנחנו פועלים לגייס את הכסף בהמשך, מה לדעתכם יקרה בבית המשפט במצב כזה?
    הייתי רוצה לראות הקשקשן הזה כזה מיליטנטי, אם ביוני נוחי יגיד אין לי עוד כסף, לא עכשיו
    בנציגות כנראה לא מבינים כמה חשוב לתת לחברה את השקט ולהמשיך לעבוד לגיוס הכסף אם על ידי אלשטיין או KKR

ל- tby,

תראה, מדובר במשרד עו"ד רציני שדן בתיק. ברור שכל מי שמתעסק בתיק מכיר פרטים כמו יום זכויות - אחרת עסקינן ברשלנות רבתי.

גם אם התהליך לוקח זמן ומצריך טיוטות - לשגר כזה מכתב בכזה יום יש לו משמעות אחת לפחות להבנתי: רצון לשלוח את החברה לפירוק.

ע"פ הודעת מאיה של חברי הנציגות - מספירה סופר מהירה שעשיתי פסגות מחזיקים רק כמה עשרות מיליונים מהסדרות של IDB אחזקות - הם כבר כנראה מכרו כמעט את כל התיק ומה שנשאר להם זה כסף קטן להיקף הנכסים.
    תחשוב איך הם יראו מול צבור הלקוחות אם IDB תחזיר את כל החוב או אפילו את רובו - הם ישאלו (ועמיתיהם המוסדיים) מעל המדיה הכיצד מכרו את החוב בנזיד עדשין ויצפו מהם לתשובות.

כיודע, ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו - אני מעריך שהסבירות שעו"ד רציני הוציא מכתב שכזה ביום זכויות "בשל טעויות טקטיות" מתגמדת אל מול האפשרות שהוא עושה את רצון שולחיו - זו פרשנותי ואם יש לך דעה אחרת - זה בסדר גמור.

מה היה קורה אם המכתב היה מעוכב עד סופ"ש?

[QUOTE=jsphs7;93638
    תחשוב איך הם יראו מול צבור הלקוחות אם IDB תחזיר את כל החוב או אפילו את רובו - הם ישאלו (ועמיתיהם המוסדיים) מעל המדיה הכיצד מכרו את החוב בנזיד עדשין ויצפו מהם לתשובות.

כיודע, ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו - אני מעריך שהסבירות שעו"ד רציני הוציא מכתב שכזה ביום זכויות "בשל טעויות טקטיות" מתגמדת אל מול האפשרות שהוא עושה את רצון שולחיו - זו פרשנותי ואם יש לך דעה אחרת - זה בסדר גמור.

מה היה קורה אם המכתב היה מעוכב עד סופ"ש?[/QUOTE]

אני גם חושב שעיתוי שליחת המכתב הוא מקרי, ולעצם העניין, פסגות מכרו את החוב בנזיד עדשים כי מן הסתם לא היתה להם ברירה, ברגע שהדירוג צנח מA לC, כל הקרנות מכרו כי הם היו חייבות, ואזי ללא ביקוש הם נאלצו למכור במחיר נמוך,
    אני לא חושב שהיה להם רצון למכור אם לא היו מחייבים אותם, במקרה כזה הפרשנות שלך מוטעית

jsphs,

אתה טוען שהעניין לא מקרי, נניח אני מסכים - אני יכול לספק לך הסבר סביר גם מדוע זה תוזמן -

הכוונה ל"כיסוי תחת" במסגרת המו"מ -
    בלי מכתב יבוא דנקנר ויתמם " לא הודעתם לי פורמלית שאתם מתנגדים לתשלום ד' ממקורות החברה - אני לא יכול לפעול עפ"י כתבות בעיתונים.....עכשיו כבר אין זמן לגיוס הכסף מיידית.... אך אין דאגה - תנו לי X שבועות ואסדיר את העניין , בינתיים אפשר לעשות מה שעשינו עם ג' - אעביר הכסף לנאמן כדי שלא תאמרו שיש חדלות פרעון " - בפועל דנקנר קונה זמן "בחינם"

המוסדיים עכשיו יגידו - "הנה - שלחנו לך מכתב מעורך הדין, ולא רק זאת קיבלת המכתב בשעה שיכולת לפעול - לרכוש את כל הזכויות ולממשם ובכך לפתור הבעיה".....

לדעתי זה הסבר יותר טוב מאשר בכוונה תחילה לפגוע בחברה ולהביא לפירוקה.
    נערך לאחרונה על ידי tby, 13.11.2012 בשעה 13:02

ציטוט פורסם במקור על ידי rinmat צפה בהודעה
    אני גם חושב שעיתוי שליחת המכתב הוא מקרי, ולעצם העניין, פסגות מכרו את החוב בנזיד עדשים כי מן הסתם לא היתה להם ברירה, ברגע שהדירוג צנח מA לC, כל הקרנות מכרו כי הם היו חייבות, ואזי ללא ביקוש הם נאלצו למכור במחיר נמוך,
    אני לא חושב שהיה להם רצון למכור אם לא היו מחייבים אותם, במקרה כזה הפרשנות שלך מוטעית
    Rinmat, את מדברת על קרנות נאמנות - אכן, קרן שאין לה ! בשם חייבת לממש את האג"ח - אני לא מדבר על קרנות נאמנות שהן אקורדיון לכסף - פעם הצבור מכניס בקושים והמחיר עולה ופעם פודה את הקרנות והמחירים יורדים.

אני מדבר על תיק ניירות של קופות הגמל, פנסיה והשתלמות - בפועל הקופות מכרו אפילו ב- 20-30אג - אני הייתי מצפה מהן אפילו לקנות כנגד הירידות ולאחר מכן לפעול להחלת הסדר כולל בשורות IDB.

אם הקרנות לא היו מוכרות בכל מחיר, נניח היו עוצרות ב- 40-50אג ומזרימות ביקושים כנגד הקונים ולאחר מכן פועלות על מנת לחייב את דסק"ש, פתוח ואחזקות ללכת להסדר פריסה כוללני שכולל נניח תוספת של 5 שנים למח"מ האג"ח - תוספת ריבית של 1-2% - כשההטבה גדולה יותר לקצרות + אופציות למניות בקבוצה - הן היו מייצרות ערך הרבה יותר גדול לעמיתים מאשר למכור ב- 30אג ולייצר נזק פרמננטי.

האם את מסכימה איתי שאם היו לוקחות את נוחי לבד בלי עו"ד ואומרות לו שמע: המצב בעייתי, לך להסדר פריסה, שפר ריבית, תן לנו אופציות - הן בדסק"ש, הן בפתוח והן באחזקות - היו לו את כל הסיבות להסכים על פני מכירה לא מיטבית של נכסי הקבוצה - מהר ובמחירים לא אופטימלים.

ל- tby, אני חושב שאתה טועה, אם היה צריך להוציא מכתב שיגרום לקבוצה לגייס לא 35M ש"ח אלא 100M ש"ח היה צריך לעשות את זה בסמוך לתשקיף של הזכויות - כבר אז היה עליהם להודיע כי הם דורשים פתרון של כל 2012 ולא מכספי החברה - למה זה לא נעשה? להערכתי מאחר ומדובר באג"ח ר"מ קרי רק המוסדיים מחזיקים בו והוא לא גולגל לשוק לצבור הרחב - המוסדיים העדיפו פרעון קרן וריבית של 35M ש"ח ורק לאחר מכן יצאו עם המכתב - רציתם מכתב? בסדר, הגיוני, עשו זאת מחר, ביום חמישי, שישי למה ביום הזכויות.

אם היית שם לב, אני כותב בלשון זכר בגוף ראשון... שמתי לב שיש לך בעיה בפרשנויות :-)
    לדעתי, אתה נותן פרשנות לפי מה שאתה היית עושה, הקרנות לא עצרו כי הם לא יכלו לעצור, הם חייבים למכור לא משנה מה.
    וחוץ מזה גם אם הם היו עוצרות ומנסות לחייב את אחזקות ללכת להסדר, נוחי היה זורק אותם מכל המדרגות בטענה שזה לא בעיה שלו, אני (נוחי) מתכוון להחזיר החוב ולא מעוניין בהסדר חוב.
    מה שכרגע מעניין אותי, מה יקרה בבית משפט, אם הנציגות תנסה למנוע את התשלום לד' בטענה להעדפת נושים ואידיבי תגיד אין לנו בעיה לשלם ואנו ממשיכים לעשות הכל בשביל לגייס את הכסף ליוני? אם זה יגיע שוב למצב שהכסף ילך לנאמנות, זה יהיה גול עצמי של הנציגות

אהלן,

במחשבה שניה, לפי דעתי, לא צריך לשלם שום קופון ושום דבר מקופת הקבוצה.
    צודקת נציגות של כל סידרה שלא תרשה תשלום מהקופה לסידרה שניה.
    צעד כזה מוריד מנוחי את הלחץ למצוא פתרון.
    נוחי, אלשטיין או כל אחד אחר שמאמין שיהיה כסף לשלם, שיכניס היד לכיס ויזרים כסף לקבוצה.
    הרי כשתבוא התאוששות, הוא הראשון שיהנה מכך.
    אין שום סיבה לתת לו לרוקן את הקופה כשאין באופק ולו חצי פתרון למצב כל הסדרות.
    אני אם הייתי מחזיק ב-ג או ה, לא נותן לשלם קופון מקופת הקבוצה.
    אם אף אחד לא מראה נכונות להביא כסף מהבית, כנראה שאפילו הם לא מאמינים.

יום טוב

שלום TBY וחברים,

הפנתי קושיה פרטית ל-TBY, שעברה לפורום הציבורי ותפסה תאוצה עם שלל חלומות ותיאוריות קונספירציה. לפחות לטעמי.
    לאחר הנפקת הזכויות ולאור הבלגן בחזית נוחי-מוסדיים מתי להערכתם יוכרז על ביטולה הצפוי של עיסקת KKR ??
    האם עד סוף השבוע נוח לחברים ??
    אח"כ נוכל בשמחה לחזור לענייני דיומא.

LIOR - מסכים לחלוטין עם דבריך האחרונים.

בברכה,
    אודי

dear udie
    how r u
    לשאלתך :

האם עד סוף השבוע נוח לחברים ??
    אח"כ נוכל בשמחה לחזור לענייני דיומא.

אשיבך שאולי נעשה שיחה לנ. דנקנר ו/או לעו"ד שלו נדמה לי רם כספי ושות'.
    כאשר עניינים מנופחים מעבר לפרופורציה מי יודע מתי ...................

אבל בירצי - כאשר יפול האסימון למישהו ויבינו שזה מתכון לכשלון - השתלטות עוינת - עבדות LOL
    עזוב נראה לי עסקה גרועה ביותר...........פתח מילוט לא ראוי. D כנראה בפלונטר......

D היקר הסתכל למעלה מידי - swine קפיטליסטי ותו לא. שילך למקובל..........................ביום הדין אולי יצילו.

חבל על משקיעים/סוחרים או כמו שאתה מתנסח מהמרים - שלא לומדים נושא לפני ששמים כסף .................
    יותר טוב ליסוע ל vegas אתה בא????????

אגב אודי יקר שמת לריבית הרצחנית ו/או הקצוצה 15% אגב זוהי אח'לה ריבית a hell of interest שמת לב ? אתה הרי איש כספים אומנם יש תשואת זבל על האגחים נחמא פורטא

יום נעים לכלם
    R
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 13.11.2012 בשעה 17:29

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות