מר newbie הנכבד, אתה זורק סיסמאות ולא מביא עובדות אילו מספרים לא מסתדרים?
האם יתכן שאני טועה - כן, כל האנדרלמוסיה לא פרוסה עדין על השטיח - וברגע שהכל ידוע הסוסים כבר מזמן ברחו מהאורווה. אגרות החוב של IDB אחזקות נסחרו ב- 17אג על פארי 124אג כי הפתרון היה לוט בערפל.
אני מבקש להסב את תשומת ליבו של אדוני למה שכתבתי לפני 7 ימים:
לתשומת לב הקוראים,
ישנו אסוף במחיר עולה משך כל היום של אג"ח IDB אחזקות לסוגיו, יש אסוף של המניה והאופציה גם במחיר עולה ובמחזור לא קטן.
מזה כשבועים דסק"ש הנכדה רואים אסוף יומי של המניה תוך מחיר עולה - כאן יש לי הערכה במי מדובר.
נכון ל- 13:20, אין כל דווח מאיה שמפרסם מידע שמסביר את מה שאנחנו רואים ואת המחזור.
אני מעריך שעד סוף נראה כי או:
טענתי שאני רואה אסוף של המניה, אג"ח ד וגם הקצרים, ראיתי אסוף גדול גם בדסק"ש - הנחתי שמי שאוסף יודע למה הוא אוסף - יש לו אינפורמציה שאין לאחרים וכיסים עמוקים - קיוויתי שגם העיתונות הכלכלית תשתמש במקורותיה על מנת להבין את המהלך - אל מסתבר שכלב השמירה של הדמוקרטיה לא נתן שום דבר עד שכמעט יצאה הודעת המאיה.
לגבי מספרים, אתמול ישבתי עד שעה מאוחרת כי רצית לענות ל- tby, עברתי על דו"חות מדרוג לאחרונה לגבי תזרים המזומנים הדרוש לכל אחת מהבנות לשנים 2013 - 2014, עברתי על דו"חות מאיה של פירוט תשלומים ברמה שנתית - ניסיתי לתת את המידע הכי מדויק שאני יודע ואם יש מקום בו טעיתי אנא הבא מראה מקום.
שים לב שכתבתי שלא ברורה לי האלכימיה, כתבתי שרב הנסתר על הגלוי, כתבתי ששום דבר לא סגור עד שהוא סגור.
אז במטותא......