x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 29 מתוך 29

נושא: מה יהיה הסוף עם הVXX

אנשים נשחטו כי הם טיפשים - מתעסקים בדברים שהם לא מבינים.

במקום להתנהג כמו עדר ולהאשים את ברקליס ברמאות, שיתכבדו וישקיעו בקריאה התשקיף. אני יודע שזה באנגלית ועם הרבה עמודים , ויש גם נוסחאות. מי שלא מסוגל לקרוא - אין לו מה להתעסק עם זה.

מי שלא קורא ומבין במה הוא משקיע - שיבוא בטענות לעצמו בלבד.

איך ברקליס יכול להיות נוכל ו/או רמאי אם פועל בדיוק עפ"י התשקיף?

אגב - VXX משקיע בנגזר בשלישית

וחוץ מזה - מה עושים אם משהו יורד כל הזמן? - תחשוב על זה.

למבו,

על זה נאמר, כל הפוסל במומו פוסל.

זה שאתה לא מאמין במשהו אז זה בוודאי לא קורה.....

אני מעיד על עצמי שקראתי את התשקיף בעיון ובעניין.

היחס שלך רק מחזק את שכתבתי קודם - אם הנוסחאות הם של אינשטיין, וצריך 15 רואי חשבון - מדוע בכלל להתעסק עם זה?

אני לא מצליח להבין אנשים שלוקחים כסף שלהם וזורקים על השקעות סתם כי "נראה" להם , למרות שזה "נוסחאות שצריך להיות איינשטיין להבין"

אם אשתמש במינוח שלך "זה הזוי לחלוטין".

אתה גם מנסה לתקן קצר חשמלי בארון החשמל אצלך בבית? וניתוח אתה הולך לעשות אצל מישהו שקיבל הכשרה בפורום באינטרנט?

ניהול השקעות זה מקצוע, לא תחביב. משהו שצריך להבין נוסחאות, אפילו די מסובכות, בוודאי אם עוסקים בצ'ופצ'יק האקזוטי שנקרא VXX ועוד כ 20 מוצרים מהתחום

אז כמו הרקדן שלא יודע לרקוד - הוא טוען - הבמה עקומה....

ואחרי כל התלונות - מה עושים שנייר כל הזמן יורד?
    נערך לאחרונה על ידי tby, 05.12.2012 בשעה 20:10

למבו,

זה ששחקן קנה VXX זה עדיין לא אומר שזה נכון לקנות את זה

אם יש משהו שהמשקיע הפשוט צריך להפנים מהמשבר של 2008 הוא שגם שחקנים בינלאומיים , שמעסיקים את החבר'ה הכי חכמים ומשכילים ובעלי יכולת, קשרים וכו' - גם הם נפלו עד כדי פשיטת רגל בגלל השקעות במוצרים פיננסים שהם לא הבינו. אחד הכללים של באפט - אני לא משקיע במה שאני לא מבין - ראוי לאימוץ ע"י כל משקיע.

זה ששחקן קנה VXX באיזה תיק ווירטואלי זה עדיין לא אומר שצרכים לרוץ ולחקות.

עקב ההתערבות של הפד בעקומה של האגח לטווח בינוני וארוך(בדיוק קראתי שהפד קונה מעל 90 אחוז מהאגח שמשרד האוצר מדפיס)
    אזיי הויקס מלאכותית נדחק למטה , והתעודות קונות את העקום חודש קדימה ,
    אני לא רק לא יודע להסביר את המשפט שלך, אני אפילו לא מבין אותו. מה הקשר בין רכישות אגח של הפד ל - ויקס? איך בכלל אפשר "מלאכותית" לדחוק את הויקס לאיזה שהוא כיוון?

אתה בכלל יודע מה זה VIX ? על מה הוא מבוסס? כיצד הוא מחושב? והשאלה הכי קשה - איפה קונים VIX?

למבו,

אני לא עונה בשאלה - אני שואל על מנת להבין -

בגלל העיוותים באגח הארוכות , דבר שעוזר לויקס להיות נמוך במכוון , רואים זאת יפה בהשקות האחרונות של ההקלה הכמותית בארהב
    כלומר אתה אומר שבפד יושבים אנשים שמחליטים לרכוש אגח בגלל שהחליטו להוריד הוויקס? אני פשוט לא מבין את הקשר -תואיל להסביר?

למבו,
    זה משפיע בעקיפין , לא במטרה מוצהרת של הפד , גם על הויקס.
    אתה חוזר על ההצהרה הזו כבר פעם שלישית - מה שאינני מבין שכיצד זה משפיע בעקיפין על הוויקס? - מה מנגנון השוק?

לדעתי אין קשר, אבל אין לי בלעדיות על ידע, תמיד אשמח ללמוד דברים חדשים

אם גם אתה לא יודע להסביר את ההצהרה שלך , אז נעזוב את זה.

חברים
    חבל על הזמן ועל הכסף. כדאי להתמקד בדברים יותר יעילים מאשר VXX.
    הנייר במגמת ירידה מובהקת (כל חיי הנייר).
    מי שבונה על כך שיתמזל לו להיכנס לתעודה זו לפני מפולת רצינית ולהרוויח במהלך זה - שיסכן את כספו וימשיך לנסות את מזלו כמו בקזינו. לדעתי בקזינו הסיכוי הוא הרבה יותר ריאלי. התוצאה היא ברורה כשמש.
    מה שלא ברור לי למה באתר / בתיק הוירטואלי לא מתקנים טעות ומשאירים מחירה של התעודה השגוי.
    הרי זה כבר עלה ושחקן אמר שיבדוק ויתקן. לו היה מתוקן כולם היו מבינים טוב יותר לאיזה אסון מביאה השקעה בוי.אקס.אקס. הרי הנייר (גם אם זה וירטואלי בתיק האתר) נמצא בהפסד קרוב ל-90%. בקיצור הלך כל הכסף. זה ביטוח יעיל? אז מה עושים כאשר נייר כל הזמן יורד? לדעתי האישית (כמובן זו לא המלצה) בורחים מייד ולא ממתינים למחר בתקווה שאולי מחר תהייה קריסה או יותר גרוע מזה בתקווה שמחר הנייר יעלה ב2 אחוז ואז יהיה יותר טוב לצאת. לדעתי צריך לשכוח מהנייר (לאחר שזורקים אותו) ולא מסתכלים יותר בכיוון זה. מה חסר בשוק?
    בהצלחה לכולם.
    ואני אסיים בשאלה: אז למה לא מתקנים מחירה השגוי בתיק האתר?

לכבוד שבת, ולאחר שרבים וטובים לא ענו על השאלה - מה עושים עם נייר שיורד כל הזמן - אתן את התשובה -

לא בורחים, לא ממצעים, לא בוכים , לא מכנים את המנפיק בשמות גנאי , פשוט מוכרים בחסר - אז גם "כל הזמן" מרוויחים.

מי שאין אפשרות למכור בחסר תעודות סל בארה"ב, ישמח לגלות של - VXX יש אח תאום , אבל הפוך - ש - VXX יורד הוא עולה - הוא נקרא XIV

הערת אזהרה: ה - VXX וה - XIV הם בעלי בטא גדול מאחד (מי שלא מבין מה זה - שלא ישקיע ) , זה פרקטית מוסיף מינוף לתיק .

לגבי VXX - יש וודאות שמחירו מתכנס ל - 0, (אלא אם תתחיל אינפלציה רצינית) - כך שהפוזיציה של שחקן תלך ותיקטן ולעולם לא תחזור לערכה המקורי - מי שמוכר בחסר, יכול למכור ולשכוח מזה לתקופה -אין ביטחון כי יהיה רווח מיידי (הרי כולים כאן קונים VXX כביטוח - מצפים שזה יעלה שהשוק ירד - וזה בהחלט מה שמתרחש) אבל בניגוד למניות ה - VIX שואף לחזור לממוצע ולכן כאשר עולה, הוא גם ירד - פשוט צריך להחזיק ואם רוצים למכור עוד אם הויקס עולה.

XIV, אמנם הפוך מ- VXX אך אין זה אומר שמתכנס לאינסוף..... כאשר החוזים הראשונים על הויקס עולים - הוא יורד - ולכן בתקופות של עליה חדה בתנודתיות השוק , XIV יורד והרבה - אם ירד 50% , לחזור לאן שהיה דורש עליה של 100% , והוא יכול לרדת בהרבה יותר מ - 50% - לכן זה לא כלי של קנה והחזק - זה דורש תשומת לב וניהול פוזיציה אינטיליגנטי

tby
    מה שלומך?

איזה כיף חכיתי, חיכיתי ו.............בסוף ענית על שאלה שאתה שאלת.
    החזקת אותי במתח כל כך הרבה זמן.....לא יפה ....

טוב זוהי התשובה שלך.............
    ולמעלה למעלה היתה התשובה שלי
    ועדיין מחזיקה בה ולא מקבלת את שלך מה לעשות?
    תמכור אתה בחסר ......לא כל אדם מבין ומשתמש במכשיר הזה.
    טוב שהמתח הופג .....LOL

אני בשלי ותודה רבה
    שבת שלום

R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות