x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: סיכום הצ'אט 16.10.12

Hybrid View

סיכום הצ'אט 16.10.12

שלום לכולם,

אני אסכם בקצרה את תוכן הצ'אט על מנת שחברי האתר שלא היו
    יוכלו לקרוא את התוכן בצורה מסודרת.
    מבטיח לא לפספס שום פרט, מנייה או סוגיה שדנו בה במהלך 45 דקות הצ'אט.

מדד המעוף ומדד הבנקים

המדד היום בניסיון ראשון להגיע לרמת 1240 הנקודות, המדד חיובי להמשך עליות אך הסיכוי בו גדל שכן התיקון האחרון היה מזערי. המדד שמניע את הראלי האחרון מדד הבנקים מתקרב בצעדי ענק לעבר רמת ההתנגדות 1120. רמה זו משמעותית הן בפער המחירים עד 1180 והן אולי יציאה לתיקון טכני משמעותי מטה. פריצה והמשך עליות במדד הבנקים לאזור 1300 תוביל את המעוף לאזור השיא 1345.

הראלי האחרון חשוב לציין הובל על ידי המניות המקומיות (דשדוש בחו"ל). הדואליות ובעיקר מניות הטכנולוגיה לא לקחו חלק כלל וכלל בראלי. גם מניית העם "טבע" לא זז מטר ואף ירדה לשפל ברמת 40$.

מניות בתיקון טכני

1. אבנר יהש – לקראת סיום תיקון טכני, אזור קנייה 220 אג'. יעד בגל נוסף באזור 250 אג'.
    2. אפריקה ישראל – יומיים של ירידות עם מחזורים גבוהים מאוד, להתרחק בשלב הזה אך לעקוב.
    3. בבילון – שלילית ונראית רע מאוד, ימי הזוהר חלפו אבל ממשיכים לעקוב.
    4. רציו יהש – היום המנייה הייתה צריכה לספק איתות אך המחזור לא טוב (תמיכה 29 אג').

מניות חיוביות שאפשר להחזיק בהן – לונג

1. אלביט מערכות – היום פרצה 140 שקלים, אני לא חובב של המנייה ברמה הטכנית. יעד 160 שקלים.
    2. אלון רבוע כחול – עלתה 50% ובדרך לאזור 1200 אג'.
    3. אלוני חץ – נראית מצוין. תמיכה 1850 אג'. יעד 20 שקלים למנייה.
    4. בזק – ראלי של 40%, כעת המחזורים בעליות לא טובים אך סיכוי טוב להגיע לאזור 510 אג'.
    5. גזית גלוב – מצוינת לכל טווח זמן, לקראת פריצת 45 שקלים.
    6. כלכלית ירושלים – נראית טוב מאוד, בדרך לאזור 23 שקלים.
    7. פריגו – לקראת פריצת 120$ רמות שיא כל הזמנים במנייה.
    8. קרדן אן.אי – במהלך הצ'אט הומלצה ונכנסה לתיק המניות, עלתה בחדות 18% היום יעד 470 אג'.
    9. ביוליין – הכול כבר מוכן, המנייה נמצאת בעמדת זינוק אולי מהלך של כמה עשרות אחוזים.

מניות הנמצאות בראלי

1. בי קומיוניקיישנס וזהב – בהתאם למניית בזק, תנודתיות עם הרבה בשר מעלה, סיכון גבוה מאוד.
    2. הראל השקעות – ראלי של 60% המתנה לתיקון טכני.
    3. כלל ביוטכנולוגיה – ראלי של 70% המתנה לתיקון טכני.
    4. כלל עסקי ביטוח - ראלי של 70% המתנה לתיקון טכני.

מניות בהמלצה - נייטרלי

1. טאואר – לא מוצאת את עצמה, צריכה להחזיק מעמד מעל 9$.
    2. כיל – ימים משוגעים במנייה, מלחמה אמיתית האם להמשיך את המגמה החיובית, מעניינת.
    3. מלאנוקס – לא מעניינת בשלב הזה.
    4. פרוטליקס – לא מעניינת לא בשלב הזה וגם לא הייתה מעניינת בחודשים האחרונים.

בהצלחה ולילה טוב,
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

שלום חברים,

עדכון מהיום

1. אבנר יהש - היפוך מגמה היום, קבלת נר שורי עם מחזור גבוה. הכיוון פריצת 240 אג' לאזור 250 אג' צפונה. אחלה איתות.
    2. קרדן אן.אי - היום חשוב וטוב שנגמר באדום. החלפת ידיים ותיקון קצר. הכיוון 470-500 אג'. סה"כ כבר יש רווח מפריצת 370 אג'.
    3. דסק"ש - שברה כל דבר בדרך. קרובה מאוד ליעד 2/3 באזור 1500 אג'. מכאן נבחן מחדש.
    4. אידיבי אחזקות - דיברנו עליה בצאט אמרנו ביום ג' אזור קנייה 1450 אג' היום המנייה בפלוס 35% והכיוון פריצת 2100 אג'.
    5. אפריקה ובבילון - לא להתרגש לא התרחש דבר במנייה היום. סתם עלייה ללא משמעות.
    6. כיל - דיברתי עליה. המלחמה בשיאה. מחזורי שיא כל יום עם תנודתיות לא אופיינית.
    7. טבע - היפוך מגמה נהדר על התמיכה ב 40% וזינוק של 4% לא להתרגש יותר מדי.
    8. מדד הבנקים - בתיקון כבד היום אומנם 2% אך מחזור גבוה. זה טוב אך נראה עד כמה טוב בהמשך.
    9. גזית גלוב - שוב חזרה היום לרמת 44 שקלים לקראת פריצה של 45 שקלים.
    10. מודיעין יהש - פרצה אתמול את 14 אג' והיום טסה 16.5%. בדרך מעלה.

בהצלחה,
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

תודה ניסן,
    אתה מנתח גם מניות בוול?
    כנראה שכן

ציטוט פורסם במקור על ידי יוסי208 צפה בהודעה
    תודה ניסן,
    אתה מנתח גם מניות בוול?
    כנראה שכן
    למנתח טכני לא מעניין מה שם הגרף, כל גרף ניתנת לניתוח, כמו לדוגמה הגרף הזה
    http://www.screencast.com/t/nE4fWGoYWT
    בלינק המצורף אפשר לראות גרף מסוף 2002 ועד היום
    בהתחלה היתה לנו תבנית של רו"כ שנשבר ונבדק והמשיך מטה בתעלה יורדת
    מאמצע הגרף אפשר לראות שכיום אנו נמצאים בתעלה עולה שלאחרונה היתה נסיון פריצת התעלה ונכשלה
    ואם תרצה אוכל גם לספרר את זה בגלי אליוט

הגרף הנל הוא הגרף של הכנרת, זהו האגם הגדול ביותר בארץ ישראל אשר מכיל מים מתוקים ומהווה את אחד ממקורות מי השתייה וההשקיה הגדולים בישראל (כ-25% מצריכת המים בארץ) מתוך ויקיפדיה

הגרף עצמו הוכן ונלקח מהאתר של מנהלת הכינרת http://www.kineret.org.il/miflas.asp?cDt=05/12/2005
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 18.10.2012 בשעה 13:56
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

כמובן גם המשקל של הגוף אפשר לנתח
    לדוגמה אני התחלתי דיאטה לפני שנה המשקל שלי לפני החגים היה 120 ק"ג בחגים קפצתי לעבר 125 ומיד אחרי החגים התחלתי לרדת והנר החודשי גמר בנמוך החודשי עם צללית ארוכה מלמעלה
    המשכתי אח"כ עד התמיכה הבאה באיזור 112 שזאת היתה התנגדות לפני 5 שנים אחרי תיקון קטן השבירה מטה הגיע וברגע שזה קרה הגעתי ל106 מאד מהר ששם כבר יש תמיכה משמעותית התנגדות שלפני עשור
    בפסח התחלתי לדשדש באיזור 110 עד 112 וברגע ש112 נפרץ הריצה מעלה לא נעצר כרגע יש דישדוש סביב 118-120, כרגע אני מגיע מתחיל לאסוף שורטים בתקווה להמשך ירידות
    שב"ש
    נערך לאחרונה על ידי ששוני1, 18.10.2012 בשעה 14:48

הייתי שמח אם תוכל לצרף גרף
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שירטוטים זה כרגיל הענין שלך

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות