לTBY
אני יכול להסכים איתך שהמוסדיים עלולים לשים מקל בגלגלים ולגרום לגול עצמי, רק היום התפרסם המכתב שהם שלחו לאידיבי שהם מפצירים בנוחי להגיע להסדר ולעשות להם תספורת מרצון, התנהלות בהחלט מטומטמת שיכולה רק לגרום נזק לשאר המחזיקים.
לשמחתי, רוב המחזיקים באחזקות הם אנשים פרטיים, שמהנסיון של דלק''ן נוכל להתאגד ולסכל מהלך כזה, אולי ניקח את גיסין...) אבל הגעה למצב כזה תשים את נוחי בפינה, ירמסו אותו בתקשורת והוא יהיה עוד עלול לאבד את אחזקות, בגלל זה לדעתי, אם נוחי יענה לבקשה להגיע להסדר, הוא יהיה חייב לתת תמורה כמו שניתנה באפריקה בזמנו. אבל שוב, גם במקרה כזה עדיין לא נצא מופסדים.
האפשרות היחידה שיכולה לדפוק לי את התכניות, זה החרפה ירידות בשווקים ומצב שפיתוח לא תעמוד בהתחייבויות שלה כך שבעלי החוב בפיתוח ישתלטו עליה וככה נישאר עם 10 אג' (אז אני חוזר בי, שכחתי לרגע שזה אג''ח זבל, זאת האפשרות בעצם להפסיד בפוזיציה, אבל אם מדברים על חלומות או ניסים, זה המקרה...) כי לפיתוח הרבה אפשרויות להשביח את הערך שלה שהסיכוי שזה יקרה מאוד נמוך לדעתי, פיתוח לא שווה 0
גם התסריט שזה יקרה, לא יהיה לפני ספטמבר 2013 (עד אז יש כסף לפיתוח) ואם נוחי יהיה בעל בית עד אז או שיגיע להסדר, אז אני ארוויח את הקצרות (כל התיק שלי מורכב מ75% ד' ו25% ה') ואגב, היום גם ראינו את התשובה של נוחי לכל הדיבורים
http://www.calcalist.co.il/markets/a...585699,00.html