x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 24

נושא: לכבוד tby

Hybrid View

הי חברים,

חייב להודות שהיתה תקופה מעניינת.

איני מתכוון להיות שוטר ולרדוף אחרי udiwe. איני רוצה לראות אותו ב-threads שלי וגם דבר כל כך פעוט הוא אינו יכול לכבד.

אני מתנצל, udiwe הכריע אותי - עייפתי, איבדתי את החשק לכתוב. ישנם מספר דמויות חדשות שמראות ידע רב ואני תקווה שיקחו את מקומי וישמרו על הפורום הזה ברמה אליה הוא הגיע.

אולי באמת הגיע זמני ללכת.
    אינני יודע, אולי יצרתי אנטגוניזם אצל חלק מן הקוראים. אולי הסיגנון שלי אינו מתאים לכתיבה פומבית (זו הפעם הראשונה שעשיתי את זאת וגם כנראה הפעם האחרונה). יש אצלי תחושה כאילו חלק מן האנשים מנסים להתחרות בי (ולא, לא רק סיפור אאורה ו-yrnkrn). כל שרציתי היה לעזור (בתחילת הדרך) ובהמשך זה התפתח למשהו גדול מזה. אולי כיום זה הפך לגדול מדי במובן שדמויות מרגישות צורך להתחרות עימי על משקל צורך להוכיח כי "המלך הוא עירום". המצחיק הוא, שאף פעם לא נטען אחרת - המלך הזה הוא אכן עירום - הוא שוגה על ימין וטועה על שמאל ואף לא מתיימר לטעון אחרת.

אני אהייה זמין לפעמים בפרטי ואשתדל להתייחס לכל מי שיפנה אלי.

אנא, אל תבקשו ממני לחזור - ההחלטה היא סופית ואצטער להשיב ריקם את פני הפונים (מקווה כי לא יהיו).

עם הרבה כבוד והערכה,
    מאחל לכולכם הרבה הצלחה.

בברכה,

פשוט חבל, אבל אתם מה זה קטנוניים.

מצד אחד אתה. אז הוא כתב בדיון שלך, אבל הוא לא פנה אליך או התייחס אליך והוא לא הגיב בצורה שלילית. אז למה הקטנוניות?

מצד שני אודי. אנני יודע מה סוכם, אבל אני מבין שהסכמת לא לרשום בדיונים שלו, אז למה בכל זאת להכנס לזה שוב?

בכל אופן, אני נהניתי מהדיונים והתגובות שלך, ממש הנאה צרופה, ללקק את האצבעות (גם אם יכול להיות שאתה טועה). אני בטוח שהרוב חושב כך, תראה כמה פונים אליך ישירות בכדי שתענה להם.
    לי אישית יהיה חבל שתפסיק, אך בכל אופן ההחלטה היא רק שלך אם לעזוב, מצד שני לדעתי זו גם האחריות שלך להישאר ולהמשיך לעזור כאן.
    אני מקווה שאתה "מכור" לאתר ולכתיבה בו ומקווה שגם קיבלת ממנו כמו שנתת, ובסופו של דבר יצר העשייה והעזרה יגבר על יצר הכעס שבך ותשוב אלינו בקרוב.

אך אם זו החלטתך הסופית, תודה לך חבר, היה שלום ודרך צלחה. בהערכה רבה על פועלך כאן.
    שבוע טוב ומבורך

שלום TBY,

וואוו, אתה רציני ??
    אתה יודע, היום נכנסתי קצת לצ'אט ושאלו אותי מה דעתי על העליות היום באגח אחזקות. עניתי שההימור היחיד שאני עוסק בו הוא להמתין לטלפון של אריאלה ממפעל הפיס.
    מס' הערות:
    1. זה לא נוחי ושליחיו - מכסימום זה פינטו ושליחיו.
    2. נקווה שפינטו יודע שאסור לקנות יותר מ- 4.99% לשליח.
    3. נראה לך שנושי פיתוח יאפשרו מהלך כזה?
    4. איזה משקיע (שלא דרך פינטו) יכניס ראש בריא לגוויה.
    5. אפריקה - היום גם נוחי יקבל על הראש ולא יתנו לו.
    6. אני מסכים איתך שאפשר להפסיד 50% בקניה בשער 20. לדעתי, הפרזיטים (עו"ד, רו"ח, כונסים, מפרקים) יחסלו את היתרה וישאר גורנישט.

בברכה,
    אודי

אודי,

אני לא רציני, אני בפרוש אמרתי שזה חלום אבל חלום אפשרי, מה גם שתסכים עימי שהסיכוי להרוויח כאן יותר גדול מלקנות כרטיס פיס....

יחד עם זאת , ולמרות שזה חלום, אתייחס להערותיך

1. זה לא נוחי ושליחיו - מכסימום זה פינטו ושליחיו.
    על זה נאמר צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים

. נקווה שפינטו יודע שאסור לקנות יותר מ- 4.99% לשליח
    לא נכון. ראה קרן יורק.

נראה לך שנושי פיתוח יאפשרו מהלך כזה?
    מה איכפת להם מה קורה במעלה הפרמידה?

איזה משקיע (שלא דרך פינטו) יכניס ראש בריא לגוויה
    פיתוח גוויה? אולי ואולי לא - אני אשאיר ל RINMAT להסביר מדוע לדעתו לפיתוח יש ערך אפשרי, אבל זה לא משנה מה אנו חושבים. אם נמצא משקיע לגנדן שאפילו אני, החולם הגדול לא מצליח להבין מה נרקח שם, ימצא משקיע לפיתוח [עוד חלום - תאר לך איזה חברה ממשלתית סינית שתחליט שמתאים לה דריסת רגל טובה בישראל - כלכלית ופוליטית. אתה במקרה מכיר מישהו שעשה איזה עיסקה שהסינים הרוויחו בה לא רע? ] וכולנו נוכל לחזות "בתחיית המתים"

אפריקה - היום גם נוחי יקבל על הראש ולא יתנו לו.
    מי לדעתך יתנגד? כולם מרוויחים, כולם חברים , כולם מתחזקים.

שלום TBY,

ראשית, אני מקווה שבבית יש לך אישור לחלום על נוחי !!!

בוא נדייק קצת:
    פינטו ושליחיו - אמרת שאסור שיידעו על הפעילות, אז יורק לא רלוונטי אלא רק שליחים שקונים 4.99
    נושי פיתוח ומעלה הפירמידה - אמרת שימכרו את החוב לנוחי תמורת מניות פיתוח. נושי פיתוח יסכימו ??
    גוויה - כמובן שלא פיתוח, אלא אחזקות וכמובן גנדן (שלפני פינטו והשליח שלו).
    סין - בוא נשאיר להם להתעסק בתחיית זכויות האזרח בסין (שבו בצדק כולם מבקרים אותם) ולא נתחנן פתאם שיבואו להציל את כל העולם. כשזה נוגע לכסף, פתאם הכל כשר.
    תחיית המתים - אני בעד, אף פעם לא נעים לראות אימפריה קורסת.

בברכה,
    אודי

עוד שני נושאים מענינים מהתשקיף:

1. משפחת מנור הודיעה על השתתפות בניצול הזכויות עד למגבלה של 10% אחזקה (עפ"י הסיכום עם המפקח על הבנקים) - עד כה נוצרה תחושה שנוחי פועל לבד ושאר בעלי השליטה על הגדר . אם זה לא המצב הרי המשאבים העומדים לרשות משפ' מנור יאפשרו להם להמשיך ולהזרים כספים כל זמן שלא עולים מעל 10% אחזקה
    2. הזכויות נועדו לגייס ה- 35 מליון שהתחייבו להכניס בהסכם מול בעלי האגח כלומר גנדן ומנור יפעלו לגייס את ה - 35 מיליון כמינימום - זה אומר שאם לא יהיו גורמים נוספים שישתתפו הגיוס יהיה של 35 מליון לכל היותר

עכשיו גם ברור מדוע פורסם המו"מ עם KKR - פורסם תשקיף - אי אפשר לא לגלות פרט מהותי, מה גם שסייע למחיר המניה לעבור את מחיר הזכויות ולהקל על מימוש כל הזכויות .

לTBY
    אני יכול להסכים איתך שהמוסדיים עלולים לשים מקל בגלגלים ולגרום לגול עצמי, רק היום התפרסם המכתב שהם שלחו לאידיבי שהם מפצירים בנוחי להגיע להסדר ולעשות להם תספורת מרצון, התנהלות בהחלט מטומטמת שיכולה רק לגרום נזק לשאר המחזיקים.
    לשמחתי, רוב המחזיקים באחזקות הם אנשים פרטיים, שמהנסיון של דלק''ן נוכל להתאגד ולסכל מהלך כזה, אולי ניקח את גיסין...) אבל הגעה למצב כזה תשים את נוחי בפינה, ירמסו אותו בתקשורת והוא יהיה עוד עלול לאבד את אחזקות, בגלל זה לדעתי, אם נוחי יענה לבקשה להגיע להסדר, הוא יהיה חייב לתת תמורה כמו שניתנה באפריקה בזמנו. אבל שוב, גם במקרה כזה עדיין לא נצא מופסדים.
    האפשרות היחידה שיכולה לדפוק לי את התכניות, זה החרפה ירידות בשווקים ומצב שפיתוח לא תעמוד בהתחייבויות שלה כך שבעלי החוב בפיתוח ישתלטו עליה וככה נישאר עם 10 אג' (אז אני חוזר בי, שכחתי לרגע שזה אג''ח זבל, זאת האפשרות בעצם להפסיד בפוזיציה, אבל אם מדברים על חלומות או ניסים, זה המקרה...) כי לפיתוח הרבה אפשרויות להשביח את הערך שלה שהסיכוי שזה יקרה מאוד נמוך לדעתי, פיתוח לא שווה 0
    גם התסריט שזה יקרה, לא יהיה לפני ספטמבר 2013 (עד אז יש כסף לפיתוח) ואם נוחי יהיה בעל בית עד אז או שיגיע להסדר, אז אני ארוויח את הקצרות (כל התיק שלי מורכב מ75% ד' ו25% ה') ואגב, היום גם ראינו את התשובה של נוחי לכל הדיבורים
    http://www.calcalist.co.il/markets/a...585699,00.html

הי
    למה לדעתכם יש כל יום קניות בהקפים של מעל 10 מיליון ע"נ באגח ד' תוך עליה במחיר?
    האם יש למשהו רעיונות או ידיעה לסיבה?

RINMAT קח עוד משהו להיאחז בו.

קרן KKR במו"מ להלוואת ענק של מאות מיליוני דולרים לאידיבי אחזקות
    מדובר במהלך דרמטי שאם יבשיל לכדי עיסקה הוא עשוי לפתור חלק מהותי מבעיית החוב של הקונצרן שבשליטת נוחי דנקנר

http://www.calcalist.co.il/markets/a...5803%2C00.html

אני חושב שהסיכוי שזה יקרה קטן ולכן אני מחזיק רק באגחים של פיתוח.

הי reem
    זה כנראה מסביר הסיבה לעליות חזקות והקפים גדולים באגח ד.
    קניתי קצת לפני כחודש. אולי כדאי להגדיל הכמות?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות