x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: תמחור בינארי

תמחור בינארי

שלום לכולם,
    אני חדש פה ומאוד נהנה לראות את חילופי הדעות המרעננים באתר.
    ראיתי את השאלה מדוע הניירות מתומחרים בצורה כל כך קיצונית פעמים רבות. או כפי שנאמר, תמחור בינארי, המניה נהדרת או נוראית. אין אמצע.
    לרובכם אני מניח שאני לא מחדש הרבה אך אני מקווה שמשקיעים הפחות מעורים יעזרו בכך.
    התשובה לכך נעוצה ב-3 סיבות: רגולציה רגולציה רגולציה!
    אני רוצה לחשוף מעט מתעשיות קופות הגמל וקרנות הנאמנות. עד לא מסמן עבדתי בבית השקעות מוכר בארץ, חלוקת התפקידים בו ובתי ההשקעות ככלל היא כדלהלן: 40% שיווק, 40% רגולציה ו20% ניהול השקעות ומחקר.
    ביקבות ועדת חודק, הוחלט על מגבלות חמורות על סוגי הניירות שיוחזקו על ידי גופים מוסדיים. כלומר, כל נייר שאינו עומד במגבלות חייב באישור מיוחד. לרוב, דינו של נייר זה להימכר ובפרק זמן מהיר.
    יש לזכור שעל כל הגופים המוסדיים חלים אותם מגבלות ועל כן כולם יבצעו את המהלך המדובר בו זמנית ועל כן יצרו לחץ עצום בצד המכירה ובכך גם יגרמו לירידת מחירים קיצונית בהרבה מן עליית רכיב הסיכון.

מקווה שחידשתי לחלקיכם.

ציטוט פורסם במקור על ידי sgabydia צפה בהודעה
    שלום לכולם,
    אני חדש פה ומאוד נהנה לראות את חילופי הדעות המרעננים באתר.
    ראיתי את השאלה מדוע הניירות מתומחרים בצורה כל כך קיצונית פעמים רבות. או כפי שנאמר, תמחור בינארי, המניה נהדרת או נוראית. אין אמצע.
    לרובכם אני מניח שאני לא מחדש הרבה אך אני מקווה שמשקיעים הפחות מעורים יעזרו בכך.
    התשובה לכך נעוצה ב-3 סיבות: רגולציה רגולציה רגולציה!
    אני רוצה לחשוף מעט מתעשיות קופות הגמל וקרנות הנאמנות. עד לא מסמן עבדתי בבית השקעות מוכר בארץ, חלוקת התפקידים בו ובתי ההשקעות ככלל היא כדלהלן: 40% שיווק, 40% רגולציה ו20% ניהול השקעות ומחקר.
    ביקבות ועדת חודק, הוחלט על מגבלות חמורות על סוגי הניירות שיוחזקו על ידי גופים מוסדיים. כלומר, כל נייר שאינו עומד במגבלות חייב באישור מיוחד. לרוב, דינו של נייר זה להימכר ובפרק זמן מהיר.
    יש לזכור שעל כל הגופים המוסדיים חלים אותם מגבלות ועל כן כולם יבצעו את המהלך המדובר בו זמנית ועל כן יצרו לחץ עצום בצד המכירה ובכך גם יגרמו לירידת מחירים קיצונית בהרבה מן עליית רכיב הסיכון.

מקווה שחידשתי לחלקיכם.

אני אנסה לחדש לך בחזרה,
    זה שלבתי ההשקעות אסור לקנות את הנייר לא בהכרח יוצר הזדמנות גם אם המחיר יורד בחדות 'ללא הצדקה כלכלית', איסור קניית הנייר על ידי בתי ההשקעות ( או סיבוך הקניה) היא היא סיבה כלכלית טובה מספיק לירידות בנייר, אחרי הכל רוב החברות העסקיות ממחזרות חובות - זה לא שחוב הוא מצב זמני לתקופה קצרה, זו דרך חיים.
    כדי להחזיר לי את החוב החברה כניראה תצטרך מתישהו למחזר אותו, אבל אבוי - החוב שלה נסחר בתשואה גדולה מי ייתן לה הלוואה? לכן הסיכון לכשל פרעון עולה באופן משמעותי כאשר בתי השקעות מסרבים להשקיע בנייר, ולא בהכרח יש כאן הזדמנות.

מתי כן יש הזדמנות? לדעתי זה דורש מחקר עצמי ובטחונות מוצלחים במיוחד.

שלום גיל,

אני לא רואה סתירה בין טענותינו.
    כמובן שיש לבחון תחת זכוכית מגדלת כל מקרה לגופו.

ייתכן והייתי דרמטי מדי (בעוונותיי)

כוונת הפוסט אינה לתת כלל זהב להשקעה מוצלחת. כפי שכולנו יודעים כלל זה אינו בנמצאוהדרך היחידה להשאת תשואות עודפות עוברת בעבודה קשה סיזיפית ומתישה של ברירה.
    עם זאת, מטרת הפוסט הייתה לנסות לעזור ולכוון במציאת המחט המוזהבת בערימת השחת הבלתי נגמרת המצויינת לעיל.

שיהיה לכולנו לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי sgabydia, 19.10.2012 בשעה 09:23

מחזור חוב

ציטוט פורסם במקור על ידי sgabydia צפה בהודעה
    שלום גיל,

אני לא רואה סתירה בין טענותינו.
    כמובן שיש לבחון תחת זכוכית מגדלת כל מקרה לגופו.

ייתכן והייתי דרמטי מדי (בעוונותיי)

כוונת הפוסט אינה לתת כלל זהב להשקעה מוצלחת. כפי שכולנו יודעים כלל זה אינו בנמצאוהדרך היחידה להשאת תשואות עודפות עוברת בעבודה קשה סיזיפית ומתישה של ברירה.
    עם זאת, מטרת הפוסט הייתה לנסות לעזור ולכוון במציאת המחט המוזהבת בערימת השחת הבלתי נגמרת המצויינת לעיל.

שיהיה לכולנו לילה טוב
    כן אני יודע, זה מידע טוב.

לשם חידוד העניין אפרסם פה סיכום של ועדת חודק עם טיפים שימושיים לניצול שינויים מהותיים בנייר...
    שים לב שחברות הדירוג מגיבות באיחור ניכר ולכן ההזדמנויות משמעותיות... הזדמנויות ולא הבטחות

יש לבחון כל מקרה לגופו

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות