x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: התנהגת בזמן טרייד , לכול המעוניינים , זהו חומר שנועד בעיקר לנרשמים , אז תהנו

התנהגת בזמן טרייד , לכול המעוניינים , זהו חומר שנועד בעיקר לנרשמים , אז תהנו

...שלום לכל החברים וותיקים , מחוברים , ומתעניינים. . תאריך:01.10.2012
    ברצוני להעלות על הכתב הסבר מפורט , איך להתנהג בזמן הטרייד , או איתות שמתקבל ממני.
    1. בגלל העובדה שיש הרבה אנשים מאחורי המקלדת , כמובן שיהיו אי הבנות ותקלות
    במיוחד לחדשים , שלא מנוסים בקבלת איתותים , או התנהגות בזמן איתות,
    2. טעות מס' אחת מי שסומך ומחכה לאיתות מימני עליו לנהוג ככתבו וכלשונו וזה אומר :
    א. מחיר קניה דוגמא : 1760 שקל כניסה , בשום פנים ואופן אין להיכנס לפני , כי אני יודע לרשום במקלדת גם 1700 , למחיר יש משמעות לפי שיטת העבודה שלי , וזאת לא אסביר כי זה הסבר ארוך.
    3. מניסיון העבר למדנו אנחנו הוותיקים : שרשמתי מחיר כניסה הייתה התנפלות של כמות
    יחידות בסטרייק אחד {הכוונה על אותו מחיר כמות גדולה} הרובוט קלט שיש ניסיון ספקולציה , ומיד הוריד את המחיר ליעד הסטופ שנתתי , וכבר עפו אנשים לפני שהספיקו
    להרוויח אפילו 10 שקל .
    א. התגברנו על כך שבתחילת האיתות אני נותן מרחב גדול יותר לסטופ , ובזאת כוונתי למנוע משיכה של האיתות בסטופ קרוב ,
    ב. אני עושה זאת שהמכונה או הרובוט לא יעיפו אותנו מיד ,כי יש מגבלה למכונה כמה היא יכולה לעוות מחיר , היא חייבת ללכת עם המגמה .
    ג. כאן יש לי בקשה מראש ללא איתות , וללא אזהרה מראש , מהרגע שהאופציה נקנתה על ידכם , והרוויחה 100 שקל הסטופ שלכם בראש {בעל פה} עולה מיד למחיר הקניה,
    חד וחלק , ואל תמתינו ממני לאיתות , יש לי אלף עיסוקים , ואני גם יכול לשכוח ,,,,,,
    שוב חוזר ברגע שהאופציה צברה רווח מעל 100 שקל, הסטופ עולה מיד למחיר הקניה,
    חזרתי פעמיים ולמה ?? המטרה באיתות היא קודם למנוע הפסד , ואז לייצר רווח.
    4. איך מייצרים רווח : קודם כל מונעים הפסד , וכלל שני הוא יעד המכירה , כאן יש המון אפשרויות , אבל אתרכז בעיקר ,
    א. תלוי בכל אדם אישית , באיזו כמות הוא סוחר , ובאיזה סטרייק הוא סוחר ,
    הכוונה היא באיזה סכום כסף הוא משקיע בטרייד.
    ב. אקח דוגמא קלה להמחשה : חבר קונה 10 אופציות : קיבל איתות
    ג. קניה פוט 1120 מחיר 1780 יעד 1980 סטופ 1700 ובכן :
    ד. מחיר קניה הגיע נקנו 10 יח' פוט 1120 במחיר 1780 ב 5 דקות ראשונות האופציה
    נעה בכוון למחיר 1860 הסטופ שלכם עלה אוטומטית ל 1800, זהו אי אפשר להפסיד, המשיכה לעלות ל 1920 , מוכרים חצי כמות , חצי כמות ממשיכים ליעד שנרשם 1980 , כאן מוכרים חצי שני .תלוי באופי המשתמש , גם אפשר לחכות עד יעד ראשון ,עם כול הכמות.
    ה. יש השואלים למה סטופ אני מעלה ויעד גבוה יותר לא ?? אז לפעמים אני מציין באיתות ,
    גם יעד נוסף , את היעדים אני יודע מראש , אפילו גבוהים יותר , אך אני רוצה מימוש רווחים ולא סיכונים מיותרים , עוד דבר כשמחכים 200 יח' אופציות להימכר באותו מחיר, שוב המכונה יורדת כי היא עצמה לא מבינה למה מכרו כמות כזאת ומגיבה אוטומטית ויורדת מיד .
    ו. שאלה נפוצה , האופציה ברחה לי האם זה מאוחר להיכנס ? אז התשובה לא תמיד מאוחר , ולפעמים כדאי , ולפעמים לא , אז נדרשת מכם מעט מאמץ ולהסתכל על מדד הגלום , על המגמה , ועל הגרף , ולהחליט לבד , בטח שלא להיכנס אחרי שעלתה 120 שקל , אז כבר עדיף לחכות לסיבוב הבא .וגם חשוב כמה היא רחוקה ממחיר היעד שנקבע באיתות.
    5. שאלה נפוצה קניתי אופציה ועפתי בסטופ , לפעמים פעם , ולפעמים פעמיים , מה לעשות?
    אם מחיר הקניה היה לדוגמא קניה ב 1780 , ירדה ל – 1640 , חזרה לעלות וכרגע 1820 ,
    מה עושים ?? בטח קונים, כי היא חזרה , זה אומר שיש עוצמה בכוון שהיא נעה , אז כן קונים , ושומרים סטופ קצר 50 שקל .מהגבוה שהגיעה בסיבוב הזה.
    6. אינני יודע כמה אנשים קוראים את הסקירה לפני ואת סימולציית המחירים , על כך אני עובד קשה מאוד , הסימולציה ביחד עם נתון רמת המעוף הינה מפת דרכים , ומה לצפות אם המדד הולך לכאן או שם , ורשום גם מחיר יעד וגם רמת המעוף , אז כמובן שיש לכם,
    מפת דרכים כיוון ומחיר למה לצפות.
    7. מעט חומר שרצית לדעת והתביישת לשאול : מביא ציטוט
    http://www.sponser.co.il/asp/ShukHaonDetails2.asp?TermId=333
    8. כאן אפשר למצוא את כל מונחי היסוד וניתן לקבל מושג כלשהו על הענף והנושא בכלל ,
    שנקרא נגזרים שוק המעוף.
    9. אני אוסיף במילים קצרות למה יש חשיבות רבה בכל עניין במעוף :
    א. מדד הגלום – הינו מדד שמגלם מחיר של 3 אופציות מעל הכסף ו 3 אופציות מתחת לכסף סכום לחלק ל – 6 מקבלים מדד גלום , מדוע הוא הכי חשוב , כי בעצם הוא הבסיס שעל פיו מוצקים נתונים נוספים אשר ייקבעו את מחיר האופציה.
    ב. דלתא : היא קובעת מה התשואה , או ההפסד על כל אופציה בתנודה של 1 נקודה במדד הגלום, גורמים משפיעים על הדלתא כמובן , מרחק האופציה מהכסף , וסטיית התקן שהשוק נסחר בו. דלתה על הקולים תמיד תהיה חיובית , על הפוטים תמיד שלילית , מקס' דלתא יכולה להיות או 100+ או 100-
    ג. תטה : הינו הגורם החשוב ביותר לכתיבת אופציות : התטא בעצם מראה את השינוי בערך האופציה הנגרם משינוי של יום אחד בזמן שנותר עד הפקיעה , תטה תהיה תמיד שלילית בקניית קול או פוט , והפוך חיובית אם נכתוב {או נמכור אופציה },
    ד. לכותבים יש יתרון מירידת ערך האופציה בפרמטר הזמן , והקונים מפסידים כל יום משחיקת ערך האופציה בפרמטר הזמן .
    ה. סטיית תקן : היא בעצם מה שקוראים VIX הוא ברומטר של מדד הפחד , או רמת הסיכון .
    בהשקעה בשוק ההון יש רמות שונות אם המספר גדול יותר כך הסיכון גדל דוגמא:
    10עד24 נחשב מתון ורגוע , ציפיה חיובית , ואין פחד או סיכון ממשי.
    25 עד 30 נחשב לסיכון בנוני פלוס , וחשש להשקעה ,
    30עד 50 נחשב לשוק מסוכן תנודתי , ולא כדאי להשקעה .
    מעל 50 נחשב כבר לקריסה , או לפני קריסה , ב 2009 הגיעה הסטייה ל 90.
    אם יש שאלות שילחו אליי, ואשתדל לענות.
    בכבוד אמסלם שמעון

אין עליך שמעון
    תודה רבה

שמעון, תודה על העצות החכמות והמועילות.
    שאלת תם: בסעיף 3 ג' רשמת "הסטופ שלכם בראש {בעל פה} עולה מיד למחיר הקניה". מדוע לקדם בעל פה ולא בפועל ?
    אושרה

הכוונה בפועל - בעל פה - גם ללא איתות , בכל מיקרה...

יעקב, תודה על תשובתך, אך נראה לי, שהוא התכוון לשנות את הסטופ בראש ולא ע"י פקודת סטופ-לוס.
    אושרה

הכוונה לא לחזור 10 פעמים ביום על הוראות , להעלות את הסטופ , עד סוף השבוע יהיו או 5 או 10 דיברות שלא ניתן לעבור עליהם , המיסרונים המיותרים מכניסים ללחץ , השאפיה שלי 2 איתותים ביום , ואנשים יידעו מתי להיכנס שוב לטרייד , או לעבור לצד השני , האיתותים מתוכננים להירשם בסקירה בלילה , לטרייד ראשון .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות