x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: נדלן ארה"ב

נדלן ארה"ב

שלום שחקן
    ארצה לדעת מה מצב הנדלן בארה"ב לחודשים הבאים
    האם שווה עכשיו לקנות? למשל קיבלתי הצעה לקנייה של בית פרטי בסנט לואיס ב-30 אלף דולר
    לפי אילו פרמטרים אני צריך לבדוק בכדי לדעת אם העסקה כדאית או לא?
    והאם אתה רואה התאוששות בטווח של הארבע השנים הקרובות?
    ואם ארחיב את הנושא, האם כדאי לקחת את הסכום כסף הזה ובכלל להשקיע בדירה בארץ?

להשקיע בדירה בארץ - התשובה חדמשמעית שלילית.
    בנוגע לנדלן בחו"ל, זוהי שאלה מקיפה הנוגעת באיזור הביקוש, יכולת ההשכרה, הפיקוח,
    עלות האחזקה ועוד המון פרמטרים. כלכלית - שוק הנדלן בארה"ב אינו צפוי להתאושש בחמש
    השנים הקרובות וגם ההערכות האופטימיות חוזות עליה של כ 2% במחיר בתים בשנה. לא משהו
    שמצדיק את הסיכון והטירחה במשהלך שכזה. מהכרת השטח, בתים השוים 30 אלף דולר הם
    בתים באזורים בעיתיים שתתקשה להשכירם ולרוב נבנו בבניה אמריקאית או בתי עץ. רבי קומות בארה"ב
    מתחילים סביב ה 60 אלף $ וגם במחיר זה מדובר על שכונות בעיתיות למדי, כך שאיני רואה כל סיבה
    להתקרב להשקעה מסוג זה.

שחקן, אני גרה במרכז ירושלים והקבלנים בונים, בונים ובונים ולא מפסיקים: על כל מגרשון פנוי, מעל כל בניין מוסיפים קומות או סתם הורסים בניינים ישנים (ויפהפיים) ובונים במקומם מפלצות. על פניו נראה, כי להם כן כדאי להשקיע.

רן עדיף לגור באוהל דל בארץ ישראל מאשר בארמון בארץ נכר כל אגורה שתשקיע בבית בישראל היום עדיפה פי מליון אם תשקיע בנכר חוץ מזה שבחתונה שלך הצהרת אם אשכך ירושלים תשכח ימיני ירושלים מבחינת השבועה היא כל ארץ ישראל

זהירות מנדל"ן בחו"ל
    החכמה לא נחתה בציון - כל הזדמנות אמיתית של נדלן בחול - נחטפת על ידי כרישי נדלן מקצוענים בחול.
    לא להתפתות למודעות המדהימות בארץ..היו כבר אין סוף כתבות על העוקץ החדש שנקרא נדל"ן בחו"ל.
    תזכרו חזק את הפיתגם - עיסקה שנראית טובה מדי מכדי להיות אמיתית - היא באמת כזו - לא אמיתית...
    ובכל מיקרה - בארץ או בחול - לא משקיעים בנדל"ן מבלי להכיר לעומק את השכונה ואפשרויות השכירות באותה שכונה/עיר ..
    מי שרוצה לקנות בחו"ל - שישקיע חודש מזמנו - ייסע לשם וישאל שכנים , מתווכים ועוד מה מצב הנדל"ן בעיר.
    בזהירות !!!

רן- תרשה לי לתרום לך מנסיוני בעבר בארה"ב .
    גרנו שנתיים במסצ'וסטס. בית ענק, מעץ, 7 מייל מבוסטון. אזור מצויין. בשכירות.
    מחצית הבית נבנתה ב- 1850 בערך. חציו השני נבנה בשנת 1980 .
    די בסמוך לכניסתנו בבית- הצנרת העתיקה התפוצצה וכל המרתף הענק הוצף. בעלי הבית היו חייבים לתקן את הצנרת בבית, ואת ההמשך עד לפתח הניקוז ברחוב. סיפור יקר ביותר.
    בחורף- וזה אזור שבו יורד שלג כבד- עפו הרעפים המיוחדים בגג. הם לגמרי שונים ממה שאתה מכיר בישראל. גם זה נפל על בעלי הדירה.
    קוריאנים קמצנים מאוד.
    היות וזה היה בית על הקרקע- היה צריך לטפל בנושא הטרמיטים, והזוחלים האחרים. גם זה יצא מכיסם.
    הבנת את הרעיון ?
    בית, במדינה זרה, או בארצנו- עולה לתחזק.
    אבל בבתי-עץ- זה סיפור אחר לגמרי.
    חלק גדול מהבתים בארצות הברית- הם בתי -עץ , היות וזה חומר הבנייה הזול והנגיש ביותר עבורם.
    הלוואי עלינו כמות המים והיערות שלהם.
    אני הייתי מציעה לך לשקול שנית את הרעיון.
    ותצליח בכל בחירה שתעשה.
    אילנה.

תודה רבה לכולם על ההיענות, נראה לי שבתור זוג צעיר בישראל, עדיף פשוט להמתין

אגב עם בנדל"ן עסקינן, עדיף לחפש במדינתך ולא לנדוד רחוק רחוק.
    מה תסע כל יום ל USA? או חברת ניהול תיקח והיא תרמה אותך?
    חשוב לך אט אט, קח את הזמן שלך....................ובכלל הכי טוב במדינתנו הקטנה למרות ועל אף.....
    יום נעים
    R

typos אם סליחה
    R

שחקן יקר תודה אבל עדיין לא תם הסיפור

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות