x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: הודעה חשובה לכולם

הודעה חשובה לכולם

בימים אלו מסתיים בניית אתר חדש לחלוטין ונפרד בבעלותי !!!!!
    העלתי היום כתבות והסברים , לפי דרישת החברים , אך אלו כלים לעזרה , לכול אחד מהחברים .
    עדיין לא העלתי קמפיין , ולא מפרסם בכוונה מה יהיה , ואיך ייראה , זו תהיה הפתעה למי יותר ולמי פחות .
    אחרי שנתיים ניסיון אספתי חומר רב שנדרש ללקוח במיוחד בעולם הניגזרים , חשתי שהמון חברים חדשים ,
    אין להם מושג בכלל , אז רשמתי זאת .
    האתר אמור לעלות לאוויר עד סוף אוקטובר , מי שיירשום בגוגל "גולד סיגנל " יראה תנאים ותקנון חדש.
    למדתי הרבה ויחד עם הניסיון שלי + המהנדס
    ים של שחקן מעוף אנו מקווים להביא את הטוב ביותר .
    דבר אחד אוכל להבטיח אין בארץ ולא יהיה אתר עזר למיסחר באופציות כמו שיהיה לי .
    זהו חלום שמתגשם על כול פנים שלי , אני מקווה שנאחד את כול המרכיבים שמרכיבים את האתר והם רבים ומסובכים. שיוכלו להתאחד באתר , ולתת תוצאות שמצפים.
    נא לא לטעות זהו אתר חדש ולא פלטפורמת מסחר ,
    זהו כלי עזר מאוד מיוחד .
    כרגע אחרי כול ההשקעה שלי{מדובר בהשקעה ענקית} אנני מעלה את מחיר השימוש {שהוא 1000 שקל} שחברים יוכלו להצטרף ללא חשש .
    יש גם תעריפים לתקופות ניסיון עם ביטוח על הפסד מקבלים תמורה גדולה יותר .
    שוב זהוא רק מיידע ראשוני שלא מספר כלום על האתר החדש , זה גם לא מפריע להירשם עכשיו , ולהתרגל לשפה , לאיתותים , ובכלל לשיטה .
    מקווה שסיפקתי חלק מהסקרנות , אך התוצאות אני מאחל לעצמי שלא טועה אמורים להיות מדהימות . וכולם מוזמנים להירשם , גם אלו שחושבים שיודעים הכול , אני יודע שהשרות שלי מביא רווחים ללא מאמץ !!!!!
    אז כולכם מוזמנים להצטרף בהמונכם .להתראות בתקנון הרשום , מבטיח לא לאכזב אתכם
    יש לי פניה לחברים הוותיקים דווקה שהמעיטו להשתתף בשרות האיתותים ,יש הרבה חברים שמפסידים בימים מועטים תשלום של שנתיים שרות , יש עדיפות עליונה קודם לעצור הפסדים , אחר כך לחשוב על הרווחים
    שבת שלום , בריאות ופרנסה טובה {אולי בזה אוכל לעזור לפחות בפרנסה }
    שמעון
    נערך לאחרונה על ידי מנהל טכני, 13.10.2012 בשעה 01:25

אין כאן חלילה כוונה להעלבה , יש בי סקרנות ,4 שנות הכרות , לא הספיקה להכיר אותי , ההוכחות כול יום על המסך , הייתי שמח לשמוע לפחות
    תגובות , או הסברים , ואני אקבל כול ביקורות , אפילו קטלנית , היא תהיה בונה לעתיד.

שמעון שלום
    אם בא בחשבון יום עיון והצגת האתר ביום זה
    והדגמה בזמן אמת

כשיהיה מוכן , ונעלה לאוויר , יש מצב שכן , הבעיה שהשרתים לא יחזיקו התנפלות כזו .
    אני מחפס פתרון יצירתי : למשל אם נרשמת לשבועיים עם ביטוח על ההפסד , אז אני מתכוון לעשות שיעור הדרכה בערב
    לא רק על האתר אלה בכלל
    תודה שמעון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות