x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: הצעת רכש ,אגחי דלק נדל"ן

Hybrid View

הצעת רכש ,אגחי דלק נדל"ן

אודה לכם על עזרתכם בביאור ההצעה שעלתה היום. האם זוהי הצעה שראוי לדעתכם להעתר לה ( ביתר ספציפיות סדרה כ"ה וסידרה ה" , שיש לי) ? מה בעצם אני אמורה לקבל ומתי? ואם לא, מה האופציות?

http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=767499

רב תודות למתייחסים.

הי שם במה,

זהו חלק מן ההסדר - פידיון במזומן של אחוז קטן מהאחזקה בפארי.
    לצורך מיקסום התמורה מההסדר עלייך להענות להצעה בהענות מלאה.

בברכה,

תודה פיראט.

האם תוכל, באופן פרקטי, לומר לפיכך מה אני אמורה לקבל בהיענות מלאה עבור 16870 אגח כה חש 1/12, 17130 אגח כה, ו -791 אגח ה ?

אם זה לא סבוך לחישוב אודה לך. אין לי מושג ירוק איך לקרוא את ההצעה הזאת ( ההסדר )...

תודה רבה על המענה.

היי פיראט
    מה אתה חושב על ההשלכות - מכה לתשובה: דלק נדל"ן מאבדת את הנכס העיקרי שלה

http://www.globes.co.il/news/article...did=1000789500

אם הבנתי נכון הערבויות לאגחים החדשים הן של חברות פרטיות של תשובה ולא של דלקן כך שלכאורה אין השפעה

הי דנה,

ברמת העיקרון - kelazar צודק.
    אך, הייתי בוחן את הנקודה בצורה יותר עגולה (טוב, עשיתי זאת, כיוון שאני מחזיק בנייר בכמות גדולה).

איננו יודעים אם תשובה רוצה לחזור בו מההסכם אם לאו. ההסכם נותן לו הרבה שקט נפשי ולדעתי גם הנכסים הנותרים בדלק נדלן מכסים את החוב לו התחייב (מזיכרון - לא בדקתי שוב). מעבר לכך, אינני מאמין שהוא יוותר על הנכס כל כך בקלות והוא יילחם עליו בבית משפט (העילה של הנושים לעיקול שנוייה במחלוקת).

עם זאת, לצורך הדיון, בואי ונניח שאכן תשובה רוצה לבטל את ההסדר - האם הוא יכול?

ההסכם נחתם ואושר בבית המשפט ואין בו כל התנייה למצבה של דלק נדל"ן. מעבר לכך, תשובה לא עורר הרבה סימפטייה בבית המשפט. אם יחזור בו מההסכמות בעילה כזו או אחרת שאינה נמצאת בהסדר, הנושים ייקחו אותו לבית המשפט ובית המשפט יחייבו לחוזה (על בסיס עילת תום-לב). כלומר, לדעתי, אין לתשובה דרך נסיגה על בסיס הקו של הרעה מהותית בעסק או כל דבר דומה.

מה הוא יכול לעשות במסגרת ההסדר?
    ישנם שני תנאים מתלים שעדיין לא התקיימו. הראשון - pre ruling של המס שזהו הליך טכני שאין ביכולתו של תשובה לעצור. השני, שאגח 1 לא יהפך להיות סחיר ולא יימצא הסדר "comfort" לאחזקת הנייר עבור המוסדיים שלא יכולים להחזיק נייר לא סחיר (חלקם). האם תשובה יכול לגרום לתנאי המתלה השני לא להתקיים?
    לגבי הסחירות - כנראה שכן, הסחירות תיגזר בחלקה מהנכונות של תשובה לשתף פעולה עם הרשות לניירות ערך.
    לגבי ה-"comfort" - גם כאן, כנראה שכן, אך בצורה חלקית יותר שהרי האם פיתרון מסויים הוא תקין או לא יוחלט ע"י המוסדיים.

אבל, זה לא כל כך פשוט, אם תשובה ישבש את המהלכים ליצירת התנאי המתלה השני, הוא נחשף לתביעה נוספת של "תום-לב" (ובית המשפט לא אוהד אותו במיוחד בימים אלו). אם יימצא אשם במקרה זה, העלות עלולה להיות אסטרונומית מבחינתו - זה יכול לעלות לו (אישית) במספר מאות מליוני ש"ח. אינני מאמין שחשיפה כזו היא משהו בו הוא יירצה להסתכן (מה גם שהסיכוי להפר את החוזה בדרך זו הוא קלוש).

לסיכום, אינני מאמין שההתפתחות הנ"ל תגרום לתשובה לרצות להפר את ההסדר (מהסיבות שנמנו) וגם אם כן, אינני חושב שיש לו דרך ישירה להפר את ההסדר ואינני מאמין שהוא יעז לפעול בצורה עקיפה לביטול ההסדר.

בברכה,

מעוניין למכור את אג"ח כה במחיר אטרקטיבי

מעוניין למכור את האג"ח בכ 21 אג' בעסקה מחוץ לבורסה, ברשותי 41,000 י"ח של דלקנ כה חש 1/12.

תודה תמיר
    0546706490

הי שם במה,

לצורך הפשטות אסכם את כל אחזקותייך ואניח כי כולם מסוג כה (בערך נכון), אז את מחזיקה כ-34791 ע.נ. שיעור הפדיון ב-כה הוא 2.27% לפי פארי של בערך 108 ולכן ייפדו כ-790 ע.נ מבין אחזקותייך בתמורה לכ-850 ש"ח.

נראה לי מספיק לבזוקה.

בברכה,

תודה רבה pirate!

אם יש לך עוד רגע סבלנות לשאלות התם שלי ,מה יקרה ליתרת האגחים שישארו בידי( אם יותרו)? ומה התרחיש אם לא נענים להצעה הנ"ל?

מתנצלת מראש אם השאלות שלי מכילות סתירות פנימיות..כאמור, לא השדה שלי.

הרבה תודה על רצון הטוב .

שלום שם במה,

בכל הכבוד, רציתי לשאול שאלה קטנה אולם מאד מטרידה - למה את משקיעה כספים יקרים בדברים שאת לא מבינה בהם דבר וחצי דבר ???
    לא חבל, את בעצמך מעידה על חוסר הבנתך !!!

בהצלחה,
    אודי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות