x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: קדם סקירה שלא ישעמם

קדם סקירה שלא ישעמם

סקירה:קדם סקירה שלא ישעמם הסברים ונתונים , כך אעבוד פחות קשה מחר בלילה .
    חג שמח לכולם , סליחה מכול שומרי שבת או דתיים הם ייקראו במוצאי החג.07.10.2012 .
    1. נתחיל עם נתון מעניין ראה קובץ מצורף בפורם שלי ממוצע מעוף משנת 2010 עד 2012
    1170 בתקפה זו ביקרנו ב 982 נמוך ו -1346 גבוה תשואה ל 3 שנים 19% חצי מהתשואה
    נעשתה ב – חודשיים האחרונים .
    2. ממוצע מעוף משנת 2000 עד שנת 2012 = 800 הגיע לשיא 1346 = 55% תשואה .
    3. ההפרש בין סנופי לבין מעוף נכון להיום 234 נקודות לא מזמן היה הפרש 320 נקודות
    בהפרש ייתכן ואני טועה מעט .
    4. שיא כול הזמנים בסנופי 1574 שיא שנה אחרונה 1474 , יום מסחר אחרון הגיע בגבוה ל 1472 , רק2 נק' אך סגר ב 1460.95 {למה 0.95 כול כך חשוב } מכיוון שזו נקודת מפנה
    על לונג לא הוחלט , על שבירה לא הוחלט. פעם על כול נתון שלילי מצאו סיבה לעלות ,
    היום עם נתונים חיוביים לא פורצים .
    5. אני מוצא סיבה לכך : בחירות בארצות הברית , התערבות הממשל בהזרמת כספים ותמיכה
    ללא הפסקה , אך כלום לא זז , זה אומר שאין החלטה לשבור , וגם אין סיבה לפרוץ .
    6. מדדי חול פרצו שיאים שנתיים גבוהים ועשו תיקון כלפי מטה , אם נבדוק אצלנו גם נגענו ב 1240 וגם ב 1223 .
    7. אגב לא סתם עשיתי סטטיסטיקה מ 2010 עד 2012 והנתון יצא 1170 {ארשום דברים אחר כך , מסוכן להתנבא מעכשיו}
    8. שימו לב כמה ברבורים מכוון אירופה שם גב' הברזל מרקל' מסרבת להדפיס בלי חשבון , או לעשות אגח אירופאי משותף , ידוע להם שהרוב ייפול על כתפיהם.
    9. תעשו חשבון כמה הבטיחו עזרה האירופאים ליוון , איטליה , אירלנד , ספרד ועוד' , אין להם מספיק רזרבות על מנת להתחייב אפילו לכסות את החוב של ספרד {ניתן קודם לספרדים להחליט }, צריכים או לא צריכים חילוץ , כול שר מנגן בכלי אחר התזמורת שם חורקת משהוא לא נעים לאוזניים .
    10. כרגע אצלנו אני רושם את דעתי האישית וחשוב שיהיו דעות שנות כך עושים סיעור מוחות ויש את הזכות לרשום דברים הגיוניים , כך נפתח את המוח לכול הכיוונים .
    א. מה קרה ב- 3 חודשים אחרונים עשו מהכתבנים פורפרות , תופעה כזו אני אישית לא נתקלתי שנים רבות , שימו לב ע"י מדד הבנקים בעיקר משגע את השוק כמעט כול יום הפוך למגמה .
    ב. אתחיל לבטל אפשרויות שבעיניי לא רלבנטיות : טוענים שהציבור מסתער על הבנקים דרך הקרנות . טעות לדעתי , הציבור לא כזה גמיש כול יומיים לשנות כוון , ולקרנות ומוסדיים אסור כתיבה כלל וכלל , נכון שאפשר לקנות ,
    כול פעם צד אחר , לקנות או למכור נכס בסיס , אבל אין להם מחשבה כזו וגם לא שיטה גמישה , זו דעתי על הקרנות , וגם אין שם טיפשים לקנות מניות במחירים גבוהים יכלו לקנות ב – 40% פחות , אז מה קרה ?? נכון שהם זקוקים נואשות לתקן תשואות , אבל עובדה שנה הבורסה התייבשה.
    ג. קרנות שהשקיעו בחול חזרו , לאן חזרו אם שם טוב יותר ???
    ד. אומרים שאיראן ירדה מהפרק , וכן המחאה : לא ידעתי שיושבים אצלנו באתר הרמטכ"ל וראש הממשלה ומדווחים מתי נתקוף , מידיעה אישית {במקרה} אף אחד לא יידע כלום , תקראו את ההכנות לקראת התקיפה בעירק , אף אחד לא יוכל לדעת כולל הטייסים שהשתתפו , נא לא לרשום דברים לא אחראים .
    ה. נרשום עובדות שקיימות ולא קונספירציות , חודש ספטמבר היה חודש רצוף עליות 1106 עד 1168 פקיעה 1172.2 , כאשר את עיקר 30 הנקודות עלינו
    לפני הפקיעה . יום רבעי חמשי לפני הפקיעה עוד הייתה אשליה שמשהו ייקרה !!!! שימו לב לאבסורד שקרה הכתבנים החלו לכתוב קולים בעצמם ,
    למצע את הכתיבות של עצמם , אז הם גרמו לכדור שלג קטן , תעודות הסל שחייבות להתכסות חייבות לקנות מניות{ נכס בסיס} הגוף הזר פשוט נתן להם עזרה , וקבלנו ביום רבעי כול היום סקוויז מהבוקר הכתבנים החלו לסגור , ושוב כדור השלג טפח , מה עושים חייבים לסגור קולים שנמכר או נכתב במחיר 400 עד 600 התחילו לקנות ב 1200 ומעלה עד שהגיע ל-2500 שקל , איך יכלו להרוויח במצב כזה , לעולם לא , כולם ברחו כמו שפנים בליית ברירה .
    ו. מה קרה באוקטובר גלגלו פוזיציות לאוכף 1140 קיבלו {פדיון} או פרמיה
    3600 שקל , עברו יומיים והמדד טס לכוון 1200 עד 1240 אוכף 1140
    הגיע לשווי 11000 אלף ,מה עושים ??? נכון צדקתם , כותבים פוטים עמוק
    בתוך הכסף , אז קודם כול הם עושים זאת תמיד בפיגור , דבר שני המעוף לא חדל להמריא לשחקים , אז מגלגלים פוזיציה לסטרייק 1160, אבל זה שוב מתייקר מישהו שמע שאפשר לתקן פוזיציות או להזיז כמויות ללא קנס
    אני לא שמעתי , לכן שופכים כספים ובטחונות ללא סוף .
    ז. קראתי שהשחקן כתב בסקירה שרוקנו להם את המחסנים {אין להם מספיק בטחונות , ולכן ארשום לכם מספרים שתקבלו מעט פרופורציה .
    11. סך הכתיבות ליום האחרון שפורסם 335 מיליון על סכום כתיבות זה הם מופסדים 275 מיליון , על מנת לחזור עם מנת פלפל הביתה הם צריכים להרוויח ,
    610 מיליון . ואם אין להם נשק להילחם מה עושים : שוב פונים לבורא עולם , הצ'אנס היחידי .
    12. הטווח שמופסדים פחות הוא 1162 עד 1200 {כאן נסגר הרמז של 1170 ממוצע}
    13. דלתא על כול המפה מינוס 5.8 מיליון {מזל שיש חול המועד} תטא על כול המפה 5 מיליון ליום , {גרעינים לשבת לעומת מה שהם צריכים}.
    14. הגענו לבורא עולם : יום מיסחר אחרון נסגר עם פער ארביטרא' מינוס 1.08%
    סטיית תקן 14.5%
    15. על מנת את האוזן:כתיבות קולים כתובים בשווי 651 מיליון : פוטים כתובים 81 מיליון .
    16. אם והיה והמיסחר מחר יסגור ארביטראג' סביב 1.5% זה תמיד מגיע ל – 2.5% ירידה זוהיא שיטת כדור השלג , כמו למעלה כך למטה .
    17. אני יודע שאני רושם כאן דברים מנוגדים להרבה דעות , אך אם לא הייתי מביע דעה הפוכה בדרך כלל לא הייתי רושם כאן , וזה סיעור מוחות , החלפת דעות , זה בהחלט לא תחרות מי צודק. 18. אני אחזור ואציין תחושתי דווקא אחרי העימות הטלויזיוני באמריקה , יתחילו לערער את מעמדו של אובמה ולפעמים בחירות דווקא מפשיטות את הנשיא המכהן , והמתחרה עוד יציג נתונים שייפקחו לאהבלים האמריקאים את העניים ,
    אם יהיה מזל לכתבנים שלנו אז יתחיל תיקון וישבור 1460 סנופי , ואולי יהיה
    תיקו שלא ציפו לו .
    19. עדיין לא רשמתי את דעתי כאשר בטלתי מספר אפשרויות אז ככה :
    אם נעקוב אחרי המחזורים בחודשיים האחרונים , והמיוחד בחו"ל המועד של החגים , אינני זוכר מחזור 1.2 מיליארד , אפילו בשנה האחרונה בימי מיסחר רגיל לא עברנו את 1 מיליארד , הגמישות והתחכום שנעשים המהלכים פשוט , אליפות , ומקצועניות , כך אפשר לעשות בבורסה עם מחזורים אפס , ועמידה במקום.
    מי אנחנו פרורים , אם את הכתבנים והגדולים , והענקים עם מחשבי על נופלים כמו זבובים , הערכה שלי קרן או משקיע ענק הכניס למחזור חצי מיליארד שקל , ומסובב אותנו כמו פורפרות .
    20. אם חישבתי נכון ויתגשם מה שרשמתי אנו על סף שבירת 1200 , מכאן להגיע
    ליעד הרצוי של הכתבנים המרחק כבר לא רב , במקרה זה מתאים גם ליד הנעלמת , מימוש ע"י מוסדיים , מימוש על ידו , ולהתהפך לקנות פוטים , ויאלה עבדלה עוד סיבוב על הפוטים , בל נשכח שכרגע הכתבנים נמצאים כתובים עמוק בכסף בפוטים .עוד נזק לכתבנים .
    21. אתן רק סימולציה אחת , ומחר אשלים עוד לפי איך שייסתיים המיסחר היום: במדד 1200
    קול 1230 = 560 שקל -------- פוט 1230 = 3240 .
    22. לפעמים אני כותב שתיות שמשעמם לי , וקורה שאני גם צודק , אז כול אחד יכול להיות צודק , ואם לא תמיד יש מחר .
    23. המשך יבוא מחר , המגמה בחול אמורה לסיים באדום מחר והכול יבוא על מקומו בשלום
    חג שמח לכולם בריאות קודם הצלחות יגיעו
    אמסלם שמעון גולד סיגנל
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 08.10.2012 בשעה 10:07

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    תודה על הסקירה

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

שלום שמעון,
    מאוד נהניתי לקרוא אותך
    אני גם חושב כמוך שנכנס כאן גורם חדש, אולם לא נראה לי הגיוני שבא לסיבוב קצר.
    גם אתה כותב על מהלך שנמשך מספטבר.
    מוזר לי גם שהירידה הלא קטנה במדד הבנקים ביום ה' - 2.17%, כמעט ולא באה לידי ביטוי במדד: 0.29%-

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות