סקירה:קדם סקירה שלא ישעמם הסברים ונתונים , כך אעבוד פחות קשה מחר בלילה .
חג שמח לכולם , סליחה מכול שומרי שבת או דתיים הם ייקראו במוצאי החג.07.10.2012 .
1. נתחיל עם נתון מעניין ראה קובץ מצורף בפורם שלי ממוצע מעוף משנת 2010 עד 2012
1170 בתקפה זו ביקרנו ב 982 נמוך ו -1346 גבוה תשואה ל 3 שנים 19% חצי מהתשואה
נעשתה ב – חודשיים האחרונים .
2. ממוצע מעוף משנת 2000 עד שנת 2012 = 800 הגיע לשיא 1346 = 55% תשואה .
3. ההפרש בין סנופי לבין מעוף נכון להיום 234 נקודות לא מזמן היה הפרש 320 נקודות
בהפרש ייתכן ואני טועה מעט .
4. שיא כול הזמנים בסנופי 1574 שיא שנה אחרונה 1474 , יום מסחר אחרון הגיע בגבוה ל 1472 , רק2 נק' אך סגר ב 1460.95 {למה 0.95 כול כך חשוב } מכיוון שזו נקודת מפנה
על לונג לא הוחלט , על שבירה לא הוחלט. פעם על כול נתון שלילי מצאו סיבה לעלות ,
היום עם נתונים חיוביים לא פורצים .
5. אני מוצא סיבה לכך : בחירות בארצות הברית , התערבות הממשל בהזרמת כספים ותמיכה
ללא הפסקה , אך כלום לא זז , זה אומר שאין החלטה לשבור , וגם אין סיבה לפרוץ .
6. מדדי חול פרצו שיאים שנתיים גבוהים ועשו תיקון כלפי מטה , אם נבדוק אצלנו גם נגענו ב 1240 וגם ב 1223 .
7. אגב לא סתם עשיתי סטטיסטיקה מ 2010 עד 2012 והנתון יצא 1170 {ארשום דברים אחר כך , מסוכן להתנבא מעכשיו}
8. שימו לב כמה ברבורים מכוון אירופה שם גב' הברזל מרקל' מסרבת להדפיס בלי חשבון , או לעשות אגח אירופאי משותף , ידוע להם שהרוב ייפול על כתפיהם.
9. תעשו חשבון כמה הבטיחו עזרה האירופאים ליוון , איטליה , אירלנד , ספרד ועוד' , אין להם מספיק רזרבות על מנת להתחייב אפילו לכסות את החוב של ספרד {ניתן קודם לספרדים להחליט }, צריכים או לא צריכים חילוץ , כול שר מנגן בכלי אחר התזמורת שם חורקת משהוא לא נעים לאוזניים .
10. כרגע אצלנו אני רושם את דעתי האישית וחשוב שיהיו דעות שנות כך עושים סיעור מוחות ויש את הזכות לרשום דברים הגיוניים , כך נפתח את המוח לכול הכיוונים .
א. מה קרה ב- 3 חודשים אחרונים עשו מהכתבנים פורפרות , תופעה כזו אני אישית לא נתקלתי שנים רבות , שימו לב ע"י מדד הבנקים בעיקר משגע את השוק כמעט כול יום הפוך למגמה .
ב. אתחיל לבטל אפשרויות שבעיניי לא רלבנטיות : טוענים שהציבור מסתער על הבנקים דרך הקרנות . טעות לדעתי , הציבור לא כזה גמיש כול יומיים לשנות כוון , ולקרנות ומוסדיים אסור כתיבה כלל וכלל , נכון שאפשר לקנות ,
כול פעם צד אחר , לקנות או למכור נכס בסיס , אבל אין להם מחשבה כזו וגם לא שיטה גמישה , זו דעתי על הקרנות , וגם אין שם טיפשים לקנות מניות במחירים גבוהים יכלו לקנות ב – 40% פחות , אז מה קרה ?? נכון שהם זקוקים נואשות לתקן תשואות , אבל עובדה שנה הבורסה התייבשה.
ג. קרנות שהשקיעו בחול חזרו , לאן חזרו אם שם טוב יותר ???
ד. אומרים שאיראן ירדה מהפרק , וכן המחאה : לא ידעתי שיושבים אצלנו באתר הרמטכ"ל וראש הממשלה ומדווחים מתי נתקוף , מידיעה אישית {במקרה} אף אחד לא יידע כלום , תקראו את ההכנות לקראת התקיפה בעירק , אף אחד לא יוכל לדעת כולל הטייסים שהשתתפו , נא לא לרשום דברים לא אחראים .
ה. נרשום עובדות שקיימות ולא קונספירציות , חודש ספטמבר היה חודש רצוף עליות 1106 עד 1168 פקיעה 1172.2 , כאשר את עיקר 30 הנקודות עלינו
לפני הפקיעה . יום רבעי חמשי לפני הפקיעה עוד הייתה אשליה שמשהו ייקרה !!!! שימו לב לאבסורד שקרה הכתבנים החלו לכתוב קולים בעצמם ,
למצע את הכתיבות של עצמם , אז הם גרמו לכדור שלג קטן , תעודות הסל שחייבות להתכסות חייבות לקנות מניות{ נכס בסיס} הגוף הזר פשוט נתן להם עזרה , וקבלנו ביום רבעי כול היום סקוויז מהבוקר הכתבנים החלו לסגור , ושוב כדור השלג טפח , מה עושים חייבים לסגור קולים שנמכר או נכתב במחיר 400 עד 600 התחילו לקנות ב 1200 ומעלה עד שהגיע ל-2500 שקל , איך יכלו להרוויח במצב כזה , לעולם לא , כולם ברחו כמו שפנים בליית ברירה .
ו. מה קרה באוקטובר גלגלו פוזיציות לאוכף 1140 קיבלו {פדיון} או פרמיה
3600 שקל , עברו יומיים והמדד טס לכוון 1200 עד 1240 אוכף 1140
הגיע לשווי 11000 אלף ,מה עושים ??? נכון צדקתם , כותבים פוטים עמוק
בתוך הכסף , אז קודם כול הם עושים זאת תמיד בפיגור , דבר שני המעוף לא חדל להמריא לשחקים , אז מגלגלים פוזיציה לסטרייק 1160, אבל זה שוב מתייקר מישהו שמע שאפשר לתקן פוזיציות או להזיז כמויות ללא קנס
אני לא שמעתי , לכן שופכים כספים ובטחונות ללא סוף .
ז. קראתי שהשחקן כתב בסקירה שרוקנו להם את המחסנים {אין להם מספיק בטחונות , ולכן ארשום לכם מספרים שתקבלו מעט פרופורציה .
11. סך הכתיבות ליום האחרון שפורסם 335 מיליון על סכום כתיבות זה הם מופסדים 275 מיליון , על מנת לחזור עם מנת פלפל הביתה הם צריכים להרוויח ,
610 מיליון . ואם אין להם נשק להילחם מה עושים : שוב פונים לבורא עולם , הצ'אנס היחידי .
12. הטווח שמופסדים פחות הוא 1162 עד 1200 {כאן נסגר הרמז של 1170 ממוצע}
13. דלתא על כול המפה מינוס 5.8 מיליון {מזל שיש חול המועד} תטא על כול המפה 5 מיליון ליום , {גרעינים לשבת לעומת מה שהם צריכים}.
14. הגענו לבורא עולם : יום מיסחר אחרון נסגר עם פער ארביטרא' מינוס 1.08%
סטיית תקן 14.5%
15. על מנת את האוזן:כתיבות קולים כתובים בשווי 651 מיליון : פוטים כתובים 81 מיליון .
16. אם והיה והמיסחר מחר יסגור ארביטראג' סביב 1.5% זה תמיד מגיע ל – 2.5% ירידה זוהיא שיטת כדור השלג , כמו למעלה כך למטה .
17. אני יודע שאני רושם כאן דברים מנוגדים להרבה דעות , אך אם לא הייתי מביע דעה הפוכה בדרך כלל לא הייתי רושם כאן , וזה סיעור מוחות , החלפת דעות , זה בהחלט לא תחרות מי צודק. 18. אני אחזור ואציין תחושתי דווקא אחרי העימות הטלויזיוני באמריקה , יתחילו לערער את מעמדו של אובמה ולפעמים בחירות דווקא מפשיטות את הנשיא המכהן , והמתחרה עוד יציג נתונים שייפקחו לאהבלים האמריקאים את העניים ,
אם יהיה מזל לכתבנים שלנו אז יתחיל תיקון וישבור 1460 סנופי , ואולי יהיה
תיקו שלא ציפו לו .
19. עדיין לא רשמתי את דעתי כאשר בטלתי מספר אפשרויות אז ככה :
אם נעקוב אחרי המחזורים בחודשיים האחרונים , והמיוחד בחו"ל המועד של החגים , אינני זוכר מחזור 1.2 מיליארד , אפילו בשנה האחרונה בימי מיסחר רגיל לא עברנו את 1 מיליארד , הגמישות והתחכום שנעשים המהלכים פשוט , אליפות , ומקצועניות , כך אפשר לעשות בבורסה עם מחזורים אפס , ועמידה במקום.
מי אנחנו פרורים , אם את הכתבנים והגדולים , והענקים עם מחשבי על נופלים כמו זבובים , הערכה שלי קרן או משקיע ענק הכניס למחזור חצי מיליארד שקל , ומסובב אותנו כמו פורפרות .
20. אם חישבתי נכון ויתגשם מה שרשמתי אנו על סף שבירת 1200 , מכאן להגיע
ליעד הרצוי של הכתבנים המרחק כבר לא רב , במקרה זה מתאים גם ליד הנעלמת , מימוש ע"י מוסדיים , מימוש על ידו , ולהתהפך לקנות פוטים , ויאלה עבדלה עוד סיבוב על הפוטים , בל נשכח שכרגע הכתבנים נמצאים כתובים עמוק בכסף בפוטים .עוד נזק לכתבנים .
21. אתן רק סימולציה אחת , ומחר אשלים עוד לפי איך שייסתיים המיסחר היום: במדד 1200
קול 1230 = 560 שקל -------- פוט 1230 = 3240 .
22. לפעמים אני כותב שתיות שמשעמם לי , וקורה שאני גם צודק , אז כול אחד יכול להיות צודק , ואם לא תמיד יש מחר .
23. המשך יבוא מחר , המגמה בחול אמורה לסיים באדום מחר והכול יבוא על מקומו בשלום
חג שמח לכולם בריאות קודם הצלחות יגיעו
אמסלם שמעון גולד סיגנל