הי,
חזרתי לעת עתה מהטיול. קראתי מספר תגובות בפרטי - לא התכוונתי שאעזוב את האתר, אלא רק שלא אכתוב ב-public.
בכל מקרה, הובטח לי כי udiwe יפסיק להגיב ל-threads שלי - נראה ...
לגבי הא ודא שקראתי בזריזות באתר (אתייחס פרטנית במועד נוח יותר). אז ככה:
1. אני מודה לאלו שמצאו אותי ראוי לנהל את הפורום (אני מניח שזוהי מחמאה), אך מה טוב יצא מכך? צדקו אלו שאמרו שהפיכתי למנהל פורום במטרה לחסום מטרד כזה או אחר, נראית כסיבה לא הגיונית ולמען האמת, לא ברור לי מה המשמעות של מנהל פורום (או למה טוב להיות אחד שכזה).
2. באשר לאלו שחושבים/חוששים שאולי נפגעתי ו/או נעלבתי. תביטו, כולנו דמויות וירטואליות. קשה מאוד להעליב אותי בעולם האמיתי ואחת כמה וכמה בעולם וירטואלי. אז אל דאגה בנושא זה.
3. איכשהו התקבל ש"נפגעתי" מ-elade - לא כל-כך ברור לי מדוע כך זה התקבל (בדקתי שוב). דווקא מצאתי את ה-post של elade מנומס ומנוסח היטב. מכיוון שכך, ציינתי ב-post כי אין לכך כל קשר ל-elade. בנוסף, כיוון שהתרשמתי לחיוב מ-elade, הוספתי שם גם שאלה עבורו למחשבה (הנחתי כי ידע להגיע למסקנות שלו). ברמה העקרונית מה ששאלתי הוא כדלקמן: "האם זכות הביקורת בפורום ציבורי היא זכות מוקנית או זכות נרכשת?" או במילים אחרות, המותאמות למקרה זה: "האם ראוי שאדם הרשום לפורום ציבורי ואינו תורם לו דבר יבקר אחרים בפורום זה?". זוהי שאלה פילוסופית מעניינת - אני יודע מהי התשובה שלי לעניין (לפחות במקרה הפרטי הזה), אם תרצו לתת את התשובות שלכם - אשמח.
בברכה,