x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: קריאה לשחקן - למנות את פיראט כמנהל בפורום אג"ח

קריאה לשחקן - למנות את פיראט כמנהל בפורום אג"ח

שלום שחקן וכולם

כאחת שנמצאת הרבה זמן בפורום אני חייבת לציין שלא נתקלתי בכותב כמו פיראט - מקצועי הגון ועשיר בידע. הוא גם שמח לעזור לכל מי שמבקש וכל זאת ללא תמורה ובצניעות.

הויכוח שהיה עם אודי ותגובתו (הצודקת לטעמי) של פיראט רק ממחיש את הצורך במינוי מנהל אקטיבי ומקצועי לפורום ולדעתי אין מתאים מפיראט למלא את התפקיד - כמובן רק אם הוא רוצה ויש לו זמן לכך..

למשתתפי הפורום - אני קוראת למי שמסכים איתי לשרשר את תגובתו בפוסט.

תודה לכולם
    מימי

יש לפורום מנהל.
    אין זה ראוי לבקש ולהחליף אותו בוודאי שלא מבמה זו.

ולגבי המניע עצמו למנות את פיראט למנהל רק בשביל שיוכל לחסום את אודי
    לא חושב שזו סיבה ראויה.

אינני חולק על מקצועיותו ותרומתו של פיראט לפורום זה אבל מנהל צריך להיות גם אדם סבלני מקשיב ואחד שיודע גם לקבל ביקורת, זהו פורום ציבורי ולכל אחד/ת זכות להביע את דעתו.
    נערך לאחרונה על ידי eyal-k, 23.09.2012 בשעה 22:40

הלוואי ...
    אני תומך בשתי ידיים :-)
    פיראט, בלי קשר לשום וויכוח זה או אחר, אני אישית רוצה להודות לך על נתינה, רצון להתחלק במה שאתה יודע וחושב, ופירסומים מעולים. לא רוצה לדבר בשמם של אחרים, אבל מבחינתי, התרומה שלך לפורום היא אדירה ואל תתייחס לסיגנון של פוסטים מסויימים שלדעתי פשוט לא מקובל (ורשמתי אותה בשירשור המפורסם "תשובה ל-elade" , ד"א אלעד כבר הביע את הסתייגותו משם של השירשור :-)).

עם יד על הלב באמת שלא ידעתי שיש מנהל לפורום ואיני יודעת מי הוא.. כמו כן לא קראתי להחליף את המנהל אלא לצרף את פיראט כמנהל נוסף..

לא היתה כאן חלילה כוונה לפגוע באיש ואם כך הובן אני מתנצלת

תומך חד משמעית במינוי פיראט למנהל הפורום.
    די בבחינת הירידה הדרסטית ברמת הפעילות בפורום בתקופת פרישתו הקודמת של פיראט ,על מנת להבין כי ללא פיראט הפורום יגסוס במהרה.

אינני יודע אם PIRATE יהיה בכלל מעוניין במינוי המדובר, אולם הוא ראוי לו לפי כל קנה מידה.

צדקה מימי באומרה כי "... לא נתקלתי בכותב כמו פיראט - מקצועי הגון ועשיר בידע. הוא גם שמח לעזור לכל מי שמבקש וכל זאת ללא תמורה ובצניעות."

תומך בבקשה שלך מכל הלב. פיראט ראוי להמנות על הצוות של האתר שכן התיחסותו המקצועית והעניינית היא הרכה לכולנו. גם אם יש כאלה החולקים על קביעותיו-אין זה מעלה או מוריד מהיותו של
    פיראט איש מקצוע שעוזר לכולנו.....

נכתב לראשונה ב - 7.8.12 אין מה להוסיף למעט....גמר חתימה טובה.

שודד ים יקר

ממה נפשך, אנו קוראים את דבריך בשקיקה ולומדים כל העת, הניתוח שלך, המושגים החדשים הנזרקים כלאחר יד (אג"ח מאוזנות), ההיגיון הפנימי, הנועזות, המקוריות, השליטה בחומר, איך מנחם אומר תמיד "נו די.....תמשיך". כל מאמר מרחיב ידע אני כל כך נהנה שממש בא לי לשלם על זה, אנא המשך להפרות אותנו למרות שברורה ההשקעה הגדולה והזמן הרב הדרושים לכך. רוצה כסף אולי? לתרום משהו? למישהו? מה לעשות?

יוצא מגדר הרגיל, יישר כוח חבר

קחו סיכונים בהגיון

ארז
    נערך לאחרונה על ידי ILEEAVIV, 24.09.2012 בשעה 08:42
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

לא שאכפת לי שפיראט יהיה מנהל (אם הוא יסכים) אבל לא ברורה לי המטרה של ה"קידום" הזה?
    האם זה כדי שהוא ימחוק הודעות מעצבנות של XXX או של YYY?
    האם זה הכחול על השם?
    אני לא רואה איך אף אחת מהסיבות שלעיל ישנו את המצב באופן מהותי משום בחינה.
    מכל מקום גמר חתימה טובה.

מצטרף לבקשה, גם אני סבור כי פיראט מתאים ביותר לשמש כמנהל הפורום
    שנה טובה
    ינון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות