x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 15 מתוך 15

נושא: צאט שחקן מעוף וחבריו.

אילנה את ממש סופרת אמיתית. וכל כתבה שלך נהנה לקרוא..תודה על ההערכה שלך וגם אילן ,טדי ,shazi , וכל השאר.
    מורן אני אף פעם לא זלזלתי או פגעתי בשמעון או בבעלי האתר..רק אמרתי שגם בשיטה שלו יש פספוסים ,ראיתי את זה כשהיה נותן טריידים. אמרתי שיש לו שיטה טובה והמספרים יוצאים בול את זה אני יודע. ומה הקשר משחק סכום אפס רק אנחנו בשוק סוחרים .חסר סוחרים ומכונות שיש בשוק אפשר ללכת כל הצאט בלונג או בשורט ועדיין להרויח ,בהנחה שאנחנו בכיוון.
    עוד משהו ..אני מאוד מבוגר ,חלק מהאנשים שנכנסים לפה הם אלו שצריכים להתבגר..אם שמת לב שלשום ,לא רוצה להגיד שמות אבל התייחסו לניתוח הטכני שהוא שטויות ולא אומר כלום. כאילו להגיד שהשיטה שלי לא עובדת או שהיא סתם שטותית שזה לא נכון..עובדה שכמעט כל יום אני חוזה את ההיפוכים בשוק. שתבין על מה מדובר פה כשאמרתי סינון של אנשים.

ושמעון כדי לבדוק שיטה או לנסות לא חייב לסחור בגדול זה לא משנה..העיקר לראות שאחוזי ההצלחה יהיו גבוהים. זה לא כזה חכם להכנס בגדול ולהפסיד בגדול. ולא אני לא פוחד ,אני עובד עם הגרף ועם הראש ומקבל את ההחלטות.
    ואני לא מחפש לא כבוד ולא ההערכה .אני רק מנסה לעזור לאנשים. וממש לא מחשיב את עצמי לסופרסטאר. מי שיש לו ביטחון עצמי גבוה בשוק אוכל אותה ובגדול.
    בקשר להערכות שלי.כנראה לא מבינים את ההערכות שלי ,אני בד"כ מזהה את ההיפוכים יפה. לא יודע אם שמת לב לזה. ונותן רמות שפוגעות.תסתכל בבלוג לאורך השבועיים האחרונים רוב ההערכות היו נכונות מיום ליום.
    שיהיה לך שבוע טוב.

יניב שלום
    כמי שהגיב מידי פעם בציניות לכתיבה שלך אני שייך כנראה ל"רעים" אז למען הסר ספק אביע את דעתי בפומבי
    1. ידיעותי בניתוח טכני טובות למדי. במהלך השנים למדתי להכיר גם את מגבלות השיטה וחסרונותיה לכן שימוש חוזר בביטויים כמו "הטכני מגלם הכל " גורם לי אי נחת בידיעה שיש לא מעט חברים חדשים בצ'ט שהתחלת לשמש להם גורו ולוקחים את האמירה משום זה ראה וקדש.
    2. כדברי שמעון , קצב הכתיבה שלך כמו גם השינויים הוא מהיר ותזזיתי ואינו מאפשר לעקוב באופן סיסטמתי אחרי התחזיות שלך.
    3. כבן אנוש יש לך הצלחות יפות וגם פספוסים (ולמי אין) אבל משום מה אתה מנסה להיות תמיד צודק ומרבה להשתמש בביטוי "אמרתי לכם". כמה פעמים הודית שטעית ? כמה פעמים היה לך ספק בהמלצות? מעט מאד אם בכלל וכשמאירים לך על כך אתה נוטה לכעוס.
    4. רוב האמירות שלך (ושוב, לא קשור אם קלעת או לא) הן החלטיות וחד משמעיות,, סגנון זה אינו בנמצא אצל משקיעים מנוסים ובטח שלא באתר שחקן.
    5. למען הסר ספק , אתה בעיני באמת מוכשר ובעל מוטיבציה אדירה להצליח ולשתף את הצלחתך עם הכלל. המלצתי אליך, במקום למקם את עצמך בפוזיציה של קורבן תמנף את ההערות שקיבלת, אמץ את הלקחים ותמקם את ידיעותך, יכולותיך וסגנונך המשופר במגרש של הגדולים.

מצפה / מקווה לראות אותך חוזר מחוזק ורענן לצ'ט ביום ראשון
    שבת שלום
    יוסי
    נ.ב. ואולי אני טועה דעתי היא לחלוטין אישית וסוביקטיבית

.......וכשמאירים לך על כך אתה נוטה לכעוס (בפנס, בזרקור , בנורה חזקה, ?????)
    לא לא לא ..........כשמעירים לך על כך......

שד הדיקדוק- יצא לסיור לילה, ומצא משהן לתקן.
    תסלחו לנו.

וחוץ מזה- ובהזדמנות זו- אומר שוב-
    יניב שוב הביתה. לכאן.
    אילנה.

יניב תקשיב ותקשיב היטב כשאתה רושם משהו בצאט תרשום אותו לעצמך בלבד ואל תחפש מעריצים למהלכים שאתה כותב ועושה אם המהלכים שלך הצליחו מי שצריך להנות זה אתה ומי שהצטרף שיבושם לו העקר שאתה תרויח
    אתה יכול להחליף דעות בצאט אבל אל תצפה מהצאט שיהיה עבורך פינת ליטוף
    כשאתה מרויח אתה לא משתף אותנו עם ההשקעות והרווחים ואם תפסיד כנ"ל
    אז נא להתנהג בהתאם

יוסי דבר אחד יש לי להגיד..כשאני טועה אני מודה שאני טועה שלא כמו הרבה אחרים שמפחדים או שמוריד להם מהאגו לטעות
    וכן רב הזמן אני צודק. תעשה סטטיסטיקה. אולי קשה לאנשים לקבל את זה. אבל זה לא בעיה שלי.
    אני משתמש בביטוי "אמרתי לכם" כי אנשים כאן הולכים עם ראש בקיר .ולא יודעים לקרוא את השוק. ונכון להיות צודק בשוק המשוגע הזה ,זה סיפוק כשאתה צודק. גם לטעות זה לא חטא. ואני מודה בטעויות ואף פעם לא כועס כשמעירים לי. רק בפעם האחרונה כשטעיתי כולם התחילו עם זלזול..וזה היה פוגע.
    תודה על כל ההמלצות .
    ומנחם.אני לא זה שצריך להתנהג בהתאם. אני מתנהג פה מצוין!..אף פעם לא דיברתי לאף אחד בצאט בזלזול או אמרתי מילים לא יפות .ואני לא מנסה לחפש מעריצים .להפך אני מנסה לעזור לאנשים שמפסידים כמעט כל יום פה.והרבה.
    ,ואני משתף אנשים ברווחים ,ואם ישאלו אין לי בעיה להגיד.
    אז אל תטיף לי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות