שלום לכולם.
אני כבר כמעט שנה פה בצאט ונותן לכם הערכות ואיתותים לגבי המעוף הגלום האופציות. ואחוז הפגיעה שלי גבוה בדקתי את זה.
רק הבעיה עם הצאט אנשים לא שמים לב אבל הם מרחיקים את כל המוחות הטובים משם. הילדים הקטנים שכל דבר חייבים להגיב ולצחוק על מה שאומרים הם אלה שפוגעים בכולם ,באלה שכן רוצים לשמוע. ככה הבריחו גם את אשר ,גדול האנשים שהיו פה בצאט שהיה נותן נתוני תעודת סל ומוסדיים בשוק..איפה תקבלו מידע כזה?..אפילו בתשלום אין !.
וגם אני משתדל לעזור כי רואה שאנשים מפסידים או בגלל שהם מהמרים או בגלל טעויות של משמעת עצמית.
אנשים חושבים שניתוח טכני זה כל התורה ,(אלה שמאמינים) אבל ממש לא..יש הרבה דברים נוספים בשביל להיות סוחר כמו משמעת עצמית שזה אחד הדברים היותר חשובים שזה חלק מהפסיכולוגיה של המסחר.
וניהול הכסף והכמויות וניהול סיכונים.
אז כל זה חלק משיטה שצריך ליישם. בלי כל הדברים האלה אי אפשר להרויח קבוע.
עד שהגעתי לרמה שאני נמצא בה היום עשיתי קורסים ,קראתי המון ספרים על השוק, על הפסיכולוגיה של המשקיעים, באנגלית עברית, מהאינטרנט..וכל מקור שרק קיים. אני מ2008 בשוק ויש לי ניסיון גם במניות וגם באופציות,כך שכל מה שאני יודע לא בא סתם ככה..זה אחרי ידע וגם הרבה ישיבה על המסך שלקחה לי המון זמן.
בקשר לצאט אני חושב שצריך לנהל אותו ולסנן אנשים שפוגעים באיכותו אם רוצים שהוא יהיה ברמה גבוהה.
זה התפקיד של בעלי האתר .
ועוד משהו כולם טועים וכשאתמול טעיתי בכיוון כולם התחילו לפסול את השיטה והניתוח הטכני..ששמעון טעה המוןן פעמים אף אחד לא אמר כלום ואנשים הפסידו איתו עם כל הכבוד לשיטה שלו שהיא מעולה..כולם טועים גם כאלה בעלי שיטה.
אז אני לא רגיש או קטנוני עובדה שחזרתי פעם שעברה אחרי שהיו כאלה שדיברו לא יפה.
מי שמתנהג כמו ילד זה חלק מהאנשים פה שכל פעם שלא מסתדר הם לועגים.
קשה לפרגן זה ככה במדינה שלנו. כשרואים משהו מצליח כואב להם כנראה.
במקום להגיד תודה על האיתותים ששוים כסף אז מזלזלים.
אני סוחר וגם רושם בצאט שזה לוקח זמן מהמסחר.אבל יש אנשים ששוה לרשום להם, בגלל זה חזרתי.
אבל צריך לעזור אחד לשני להרוויח ,בשביל זה קיים הצאט .כי אופציות זה ממש לא קל. ורוב האנשים כן מפסידים כמו בסטטיסטיקה.
אז לתשומת לבכם.
שבוע טוב לכולם.