אילנה את ממש סופרת אמיתית. וכל כתבה שלך נהנה לקרוא..תודה על ההערכה שלך וגם אילן ,טדי ,shazi , וכל השאר.
מורן אני אף פעם לא זלזלתי או פגעתי בשמעון או בבעלי האתר..רק אמרתי שגם בשיטה שלו יש פספוסים ,ראיתי את זה כשהיה נותן טריידים. אמרתי שיש לו שיטה טובה והמספרים יוצאים בול את זה אני יודע. ומה הקשר משחק סכום אפס רק אנחנו בשוק סוחרים .חסר סוחרים ומכונות שיש בשוק אפשר ללכת כל הצאט בלונג או בשורט ועדיין להרויח ,בהנחה שאנחנו בכיוון.
עוד משהו ..אני מאוד מבוגר ,חלק מהאנשים שנכנסים לפה הם אלו שצריכים להתבגר..אם שמת לב שלשום ,לא רוצה להגיד שמות אבל התייחסו לניתוח הטכני שהוא שטויות ולא אומר כלום. כאילו להגיד שהשיטה שלי לא עובדת או שהיא סתם שטותית שזה לא נכון..עובדה שכמעט כל יום אני חוזה את ההיפוכים בשוק. שתבין על מה מדובר פה כשאמרתי סינון של אנשים.

ושמעון כדי לבדוק שיטה או לנסות לא חייב לסחור בגדול זה לא משנה..העיקר לראות שאחוזי ההצלחה יהיו גבוהים. זה לא כזה חכם להכנס בגדול ולהפסיד בגדול. ולא אני לא פוחד ,אני עובד עם הגרף ועם הראש ומקבל את ההחלטות.
ואני לא מחפש לא כבוד ולא ההערכה .אני רק מנסה לעזור לאנשים. וממש לא מחשיב את עצמי לסופרסטאר. מי שיש לו ביטחון עצמי גבוה בשוק אוכל אותה ובגדול.
בקשר להערכות שלי.כנראה לא מבינים את ההערכות שלי ,אני בד"כ מזהה את ההיפוכים יפה. לא יודע אם שמת לב לזה. ונותן רמות שפוגעות.תסתכל בבלוג לאורך השבועיים האחרונים רוב ההערכות היו נכונות מיום ליום.
שיהיה לך שבוע טוב.