x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: שאלה לרם

שאלה לרם

הי רם
    יש לי אגחים של כלכלית דלק נדלן ב יאיר
    היית ממליץ לקנות עוד לאחר הירידות?
    כמו כן יש לי טאואר אגח ג בשער 110 ומאז ירד הרבה- מה אתה ממליץ?
    תודה
    עמית

Re: שאלה לרם

שלום עמית,
    להערכתי הירידות ככלל נבעו מפאניקה עקב ארועי אפריקה ישראל ולא בצדק, אני מאמין שיהיה תיקון, חלק כבר מתקנים היום. ברשותך אמנע מלענות לך האם לקנות יותר או לא, אך אומר בכל זאת שלהערכתי ככלל לאג"חים שציינת יש פוטנציאל.
    יש הבדל בין הסדרות של החברות , למשל ב. יאיר, סדרות 3 / 6 הן עם התשואה הגבוהה ביותר, שים לב שלסדרה 3 יש פדיון קרן ראשון כבר החודש ולהערכתי ישולם ואם אכן ישולם יהיה שם רווח משמעותי למי שרכש.
    כלכלית מאוד תלוי במח"מ.
    טאואר
    ג', למען הגילוי הנאות אומר שגם אני ספגתי ירידות משמעותיות בימים האחרונים, אך לעניות דעתי לא נכון למכור כי בהנחה שיהיה תשלום ב 2011 הרי מובטחת לך תשואה נאה בעת הפדיון אך מעבר לזה אני מאמין שהמניה תתקן ותעלה כי כל החדשות והחוזים של טאואר הם משמעותיים, אגב, אתמול פורסם על עוד חוזה משמעותי בקוריאה. חלק מהירידות להערכתי נבעו ממידע שגוי שפורסם בכתבה בגלובס על מימוש בטחונות מצד הבנקים ודילול המניה, אתמול התפרסמה כתבה בביזפורטל ששוללת מידע זה ולהבנתי ביזפורטל פירסם מידע רציני. קרא את ההודעה מאתמול באתר הבורסה ואת הכתבות ותעריך.
    בהצלחה!

רם תודה
    יש לי כלכלית ה ,ח ,ו
    כמו כן ב.יאיר 3
    דלק נדלן ה, כה

יש כאן משהו בעייתי לדעתך?

עמית ידידי, אין לי הרבה להוסיף על מה שרשמתי בתשובתי הקודמת. החדשה היחידה והטובה היא שטאואר פרסמו היום ידיעה על צפי להגדלה משמעותית של היקפי המכירות ברבעון 3 וכן ברבעון 4. זוהי הודעה משמעותית לדעתי והאג"ח להמרה שאתה מחזיק בו יתקן ויעלה, להערכתי אפילו חזק.
    לגבי ב.יאיר 3 רק בסוף החודש נדע בודאות אם אני צודק בהערכותי, אני מחזיק בכל מה שאני ממליץ ובפרט באג"ח זה.
    לסיכום: אלו אג"חים מסוכנים אך עם סיכוי רב. אין סיכוי ללא סיכון. מי שלא מוכן להסתכן שיקנה אג"חים בטוחים הנותנים תשואה של +-3% ויש כאלה לרוב.
    יותר משכתבתי על אג"חים אלה בהודעותי בפורום זה (ויש כמה כאלה)אינני יכול לכתוב ולהוסיף ברגע זה. קרא את שכתבתי, עיין בהודעות החברות, ראה נתוני הדוחות ויהיו לך הכלים להחלטה. בהצלחה רבה לך ולכל הקוראים.

לעמית, לא עניתי לך לגבי דלק נדל"ן, גם על כך רשמתי בעבר, קרא בפורום זה, בשורה התחתונה אני מאמין שתשובה ישלם ואני מחזיק באג"חים אלה. גם ג' ד' טובים, תשואה יותר נמוכה אך פדיון קרוב יותר (יותר בטוחים בהשוואה).

תודה רבה רם

חדש כאן...
    אבל אג"ח להמרה לא מסוכן יותר מאג"ח רגיל, נכון שהוא תנודתי יותר...אבל אם מתייחסים אליו במסלול האגח"י שלו הרי שאין הבדל מול אג"ח אחר- פשוט מחזיקים עד פדיון...

לגלעד,
    נכון!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות