x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 130

נושא: אסטרטגיית ספטמבר - דיון !

Hybrid View

יש לי שאלה:
    אם האסט' מניחה "זחילה" לכיוון 1080 + שחיקה מוגברת עקב מעט ימי מסחר, האם לא עדיף לכתוב 2 C1140 ולקנות 2 C1150?
    הביטחונות זהים, התקבול גבוה ב-33% ובמקרה (בלתי צפוי, להנחת האסט') של עליות השחיקה של הסחורה ביד (C1150) שווה יותר מ-C1140 כך שיהי יותר קל לתקן.
    תקנו אותי אם אני טועה.

ציטוט פורסם במקור על ידי dcolton צפה בהודעה
    יש לי שאלה:
    אם האסט' מניחה "זחילה" לכיוון 1080 + שחיקה מוגברת עקב מעט ימי מסחר, האם לא עדיף לכתוב 2 C1140 ולקנות 2 C1150?
    הביטחונות זהים, התקבול גבוה ב-33% ובמקרה (בלתי צפוי, להנחת האסט') של עליות השחיקה של הסחורה ביד (C1150) שווה יותר מ-C1140 כך שיהי יותר קל לתקן.
    תקנו אותי אם אני טועה.
    על פניו זו באמת נראית אופציה טובה יותר. הדבר שיכול אולי להביא להעדפה של הכמות הקטנה יותר במרווח גדול יותר, הוא שבמקרה של צורך לגלגל את הפוזציה אתה עלול להיקלע לבעיה של ניצול בטחונות אם תנסה לקנות חזרה בפעולה בודדת כמות גדולה פי שתיים. במקרה כזה תצטרך לבצע את הגלגול ביותר משתי פעולות. זה כמובן רק במידה ויש בעיית בטחונות. מעבר לזה אני לא מצליח לחשוב על סיבה להעדיף את המרווח הגדול יותר עם כמות קטנה יותר של אופציות.

ראשית, תודה לך על התשובה אבל אם פועלים לפי העיקרון של שימוש ב-40% מהבטחונות בהקמת אסט' הרי שהגלגול כלפי מעלה יגיע לכ-80% עד 90% מהבטחונות גם במרווח של שני סטרייקים.
    כנראה ששחקן רואה דברים שאנחנו לא

ציטוט פורסם במקור על ידי eaea צפה בהודעה
    על פניו זו באמת נראית אופציה טובה יותר. הדבר שיכול אולי להביא להעדפה של הכמות הקטנה יותר במרווח גדול יותר, הוא שבמקרה של צורך לגלגל את הפוזציה אתה עלול להיקלע לבעיה של ניצול בטחונות אם תנסה לקנות חזרה בפעולה בודדת כמות גדולה פי שתיים. במקרה כזה תצטרך לבצע את הגלגול ביותר משתי פעולות. זה כמובן רק במידה ויש בעיית בטחונות. מעבר לזה אני לא מצליח לחשוב על סיבה להעדיף את המרווח הגדול יותר עם כמות קטנה יותר של אופציות.
    כמובן שבאופציה של המרווח הקטן יותר תגיע להפסד מהר יותר במקרה של עליה במדד (וגא גדולה יותר ודלתא שלילית יותר)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות