x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 28

נושא: זרקורון: אמפל אגח ב

זרקורון: אמפל אגח ב

לאחר שהשמצתי קשות את האגח, הוא הגיע לאחרונה ליעד אותו סימנתי (מייד אסביר). כולנו יודעים במה עוסקת החברה (לפחות החלק החשוב) וכולנו יודעים כי הבעלים הוא אחד הנוכלים הגדולים ביותר שקיימים היום בתעשייה.

עם זאת, המחיר של האגח היום (כ-19 אג) היה מבחינתי ה-BenchMark לו המתנתי. במסגרת ההסדר המוצע, הריביות (+תשלומי הקרן הקטנים) בשנתיים הקרובות יכסו את כל העלות של האגח (ויותר). ה-upSide הוא כמובן ענק (23% מתביעה של מליארדים - שכבר הוגשה + תשלום האגח + כל מיני דברים זניחים).

כלומר סימן השאלה היחיד הוא - האם בעלי האגח יקבלו את ההסדר המוצע (שהוא הזוי ברמות - כפי שחברתנו rema מזכירה לנו). אם לא, אזי מחיר של 19 אגורות ייתן הפסד של כ-50% לדעתי ולכן הסיכון גבוה מאוד. עם זאת, הדוגמא של דלק נדלן בטח חקוקה לחבר'ה בראש (מה קורה למי שמתלהם) והמצב פה אף גרוע יותר במקרה של פירוק (פירוק של חברה זרה זה עסק יקר מאוד). לדעתי, ההסדר יתקבל.

סתם הערת אגב - לדעתי הסיכוי של התביעה הוא טוב ומה שיותר מעניין הוא העובדה שהגבייה הבינלאומית היא קלה למדי (משתלטים על סיוע בינלאומי - למשל מארה"ב). על עיקרון זה מסתמכות למעשה קרנות vulture funds והן כבר הוכיחו מספר פעמים בעבר כמה קלה הגבייה (נו, מה זה כבר משנה אם 10000 אפריקאים ימותו בגלל חוסר בתרופות - העיקר שאנו נרוויח עוד דולר).

אמפל אגח ב - שער 19.5 אג.

סיכום: אגח בסיכון גבוה בצורה קיצונית אך בעל סיכוי להפסד נמוך למדי (בואו נקווה שהאנשים הגיוניים) וה-upSide מטורף (אלפי אחוזים). כמו שמישהו פעם אמר - כרטיס Winner עם סיכויים משופרים. לשיקולכם ובמידה (!!).

בברכה,

דרך אגב ILEE, אם כבר מדברים על המיץ של הזבל ... :-)

תודה לך
    שבוע טוב
    ארז
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

בוקר מלא חדשות,

ישנה פסיקה במשפט מובארק. יש שישאלו, מה זה קשור?

ובכן - בית המשפט במצריים מצא את מובארק זכאי בנושא שחיתויות בהקשר לחתימת הסכם הגז עם ישראל. זה לא אומר שלא יימצא אשם אחר ועדיין זהו טיעון חזק לטובת אמפל (שהרי המצרים טענו כי השחיתות היא של מובארק ועושי דברו) בבית משפט בינלאומי.

אמנם, הסיכון באגח זה הוא אי הוודאות בהגעה להסדר (אם יהייה הסדר, כל הכסף יוחזר בשנתיים בצורה של ריבית וקרן), אך מעלה את הסיכוי ל-upSide המטורף.

רק כאיזכור - ישנו סיכוי לא זניח להפסד הקרן כמעט במלואה באגח זה ויש צורך לנקוט במשנה זהירות בחשיפה אליו.

בברכה,

עדיף כבר לנסוע ללאס וגאס ולהמר על צבע...

rema1
    אורח
    dear redarmy
    מה שלומך?
    סע ל vegas אני אמליץ לך על מלון ......
    נסיעה טובה
    שבוע נהדר

שם באמת מהמרים מי שמהמר בשוק ההון ממש מבין !!!LOL

rema1
    אורח
    dear pirate
    as to yr phrasing re Meiman
    being a real bastard with all implicatios kindly elaborate
    If u feel uneasy here, kindly shift to the private
    tnx
    hv a glorious day
    Rr

רמה
    מה את/ה רוצה? תשומת לב חסרה בבית?

הי rema,

כבר הבעתי את דעתי לגבי שוק ההון - זהו שוק של אינטרסים. היותו של מימן a bastard רק מדגיש את העניין. במטרה לעשות שיערוך חוב, אנו צריכים לבדוק את האינטרסים של הצדדים.

מימן - רוצה לקנות זמן במטרה להרים את התביעה ולקבל לפחות חלק מן ההחזר (75% מהחברה).
    בעלי האגח - רוצים לקבל כמה שיותר, אך אינם רוצים להגיע לפירוק (שם יראו כ-9 אג לאגח).

נראה שהאיזון של שני אלה הושג בהצעת ההסדר האחרונה ולכן נראה לי שתתקבל. אם אכן תתקבל, המחיר של אגח ב כיום מסמל החזר קרן מלא, עם פוטנציאל גבוה לרווח של אלפי אחוזים (כן, לא התבלבלתי). למעשה הכל הוסבר ב-post הראשון ב-thread וכדאי לקרוא אותו.

בברכה,

rema1
    אורח
    redarmy
    u r kindly requested to stick to the
    general and not too personal
    capish Mr.
    ואני עוברת לעברית כדי להיות ברורה יותר
    אני זה היא אם לא שמת לב עד כה.
    ואתה מתבקש הערות אישיות להשאיר אצל עצמך.....
    כאן זה לא פורום אישי אלא נושאי.....תדבוק בעובדות
    ותו לא. אם יש לי תצומי או לא זה לא עניינך.

תודה רבה והמשך יום נעים

rema1
    אורח
    hey pirate
    החלטתי לחזור למרות שיצאתי לי.
    תפס את העין שלי הרווח של 1,000% יפה לך.....תעדכן אותי לאחר בדיקה,
    שים מספר אג"ח ואני משתלטת על השרלטן הזה LOL י. מיימן שגם בגלל חמדנות
    הלך על הצינור עם מצריים ויאכל אותה .....עם אינטרסים או בלעדיהם איש עסקים .....LOL
    ולא נראה כמו צ. בירנבוים ממש לא..............אבל יותר משכיל ממנו אין מקום להשוואה (י. מיימן)
    ושוב תעדכן אותי ואני כמובן נדרשת ממני בדיקה מעמיקה לפני כניסה. יפה לך 1,000% גם אני רוצה......
    המשך יום נעים
    תודה על הכל
    צר לי אין קפה וכלום חזרתי לבית לרעש נוראי
    וכן זה חוקי עד השעה 20:00
    תזמין לך משלוח עלי LOL
    חייב אותי בוירטואלי
    רק תגיד תודה רק זה LOL
    uncivilized שכמוך

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך