x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: אגח דיסקונט השקעות

אגח דיסקונט השקעות

שלום לחברי הפורום. אשמח לשמוע דעתכם לגבי אגחי דיסקונט השקעות שיחד עם חברות האם והסבתא צונחות בשבועות האחרונים למחירים חסרי תקדים. אשמח לתובנות. רון

הי hron,

במסגרת הניתוח של אידיבי פיתוח אגח י / אידיבי אחזקות אגח ד ישנו הכרח לנתח את דיסקונט השקעות. כלומר, בזרקור הרלוונטי הבא:
    http://www.s-maof.com/Forum/threads/...חזקות-ד

ישנו דיון לא מועט בנושא של דיסקונט בשקעות / אגחים של דיסקונט השקעות. מציע שתחפש ב-thread את ה-posts הרלוונטיים. בכל מקרה, להלן ציטוט מאחד ה-posts שמסכם מה חשבתי כאשר פורסם:
    ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    סתם עדכון לגבי הניירות השונים. אין צורך ב-debate, אני מציג את דעתי הצנועה בלבד.

1. אידיבי אחזקות ד - דעתי עליו ידועה. לאלו מכם שלא מסכימים עימי, מציע להמתין לנייר באזור 20 (אני כמעט משוכנע שיגיע לשם).
    2. אידיבי פיתוח י - הגיע לאזור 45-47 ולדעתי חזר לאזור כלכלי ראוי (אישית, התחלתי לחזור ולרכוש).
    3. דסקש ט - לדעתי אגח ראוי מאוד ואני אישית רוכש ב-68-69.
    לדעתי, במקרה דיסקונט השקעות, השוק מפספס בגדול. כיום אני רוכש לא מעט מאגחי דיסקונט השקעות אגח ט. למעשה, לאחרונה יצאתי כמעט לחלוטין מאגחי הנדלן היזמי בארץ למעט אאורה אג 1 (גינדי ג [84-87], חנן מור ד [83-86], ליברטי ג [77-78], ...) וחלק לא קטן מן התמורה העברתי לדיסקונט השקעות אגח ט [64-66].

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 28.08.2012 בשעה 15:35 סיבה: ססס

אני מפרסם שוב את ההמשך - יש פה באג במערכת שלא מאפשר לי פירסום מלא ב-post בודד ...

ישנו דיון לא מועט בנושא של דיסקונט בשקעות / אגחים של דיסקונט השקעות. מציע שתחפש ב-thread את ה-posts הרלוונטיים. בכל מקרה, להלן ציטוט מאחד ה-posts שמסכם מה חשבתי כאשר פורסם:
    ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    סתם עדכון לגבי הניירות השונים. אין צורך ב-debate, אני מציג את דעתי הצנועה בלבד.

1. אידיבי אחזקות ד - דעתי עליו ידועה. לאלו מכם שלא מסכימים עימי, מציע להמתין לנייר באזור 20 (אני כמעט משוכנע שיגיע לשם).
    2. אידיבי פיתוח י - הגיע לאזור 45-47 ולדעתי חזר לאזור כלכלי ראוי (אישית, התחלתי לחזור ולרכוש).
    3. דסקש ט - לדעתי אגח ראוי מאוד ואני אישית רוכש ב-68-69.
    לדעתי, במקרה דיסקונט השקעות, השוק מפספס בגדול. כיום אני רוכש לא מעט מאגחי דיסקונט השקעות אגח ט. למעשה, לאחרונה יצאתי כמעט לחלוטין מאגחי הנדלן היזמי בארץ למעט אאורה אג 1 (גינדי ג [84-87], חנן מור ד [83-86], ליברטי ג [77-78], ...) וחלק לא קטן מן התמורה העברתי לדיסקונט השקעות אגח ט [64-66].

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות