ציטוט פורסם במקור על ידי avners77 צפה בהודעה
סביון היקר
אתה לא מכיר אותי וגישתך הצינית אינה במקום.אני בשוק האופציות משנת 1994 והאמן לי-אני לא רעב ללחם.
לגישתי,עדיף לא לכתוב בתקופה זו.אני אישית מוכן לתרום כמה מאות שקלים בחודש וביום הדין אני מאמין שהקטנים האלו יהיו גדולים.סתם זרקתי רעיון(שאני אישית מבצע בפועל),אתה לא חייב לקבל ולהסכים אבל למה לזלזל ולפגוע בחבר שכותב בפורום??
שיהיה לך בהצלחה ושבת שלום לכולם
אבנר,

לא הייתי ציני בכלל. ציינתי רק שהבחירה שלך בסוג האופציות שבחרת לא מתאימה.
אתה מחפש לתפוס ברבור שחור קיצוני ביותר. זה לגיטימי לגמרי ועם זה אין לי שום בעייה. הבעייה שלי בדרך.
אתה בוחר באופציות רחוקות מדי מהכסף שיפגעו חזק מהתטא. ככל שמתקרבים לפקיעה הנזק שלך יגדל ובסוף תפסיד את התקציב שהקצבת לעצמך. גם אם יקרה ברבור שחור, לא בטוח שתחזיר את ההשקעה שלך. איך תרגיש אם יומיים לפקיעה המדד יהיה ב-1000 והאופציות שבחרת יהיו שוות בדיוק את מחירן הנוכחי? הימרת על הכיוון הנכון אך טעית בשיטה.

אם תחפש אותי באתר זירו-סאם תמצא אסטרטגיה מתאימה עבורך.
באסטרטגיה ההיא אני מוכר מרווח יחס על אופציות פוט ספטמבר. לאסטרטגיה מספר מרכיבים שמתאים במיוחד עבורך:
1. ברבור שחור מביא לך כסף כי מספר הקנויים גדול ממספר הכתובים. ביום השחור שבו כולנו נכנס למקלטים תרויח (מקווה שיהיה מישהו שיוכל להעביר לך את הכסף...).
2. במקרה שהמדד הולך נגדך, מדשדש או עולה אתה מרויח כמה שקלים (לא מפסיד) ולכן אתה יכול לשבת ולחכות ליום השחור בלי לדמם ככל שאתה מתקרב יותר לפקיעה.
3. יש לך כ-40 יום ולא שבועיים עד שהיום הזה יקרה. אתה יושב ופשוט מחכה. כל חודש תפתח לחודש שאחריו. יהיה קצת קשה בגלל הסחירות הנמוכה אבל בחירה נכונה של קניות וכתיבות לסירוגין מצמצמת את הקושי ולא מאלצת אותך להתפשר על המחיר.

קשה לי לאחל לך הצלחה כי אני מקווה שזה לא יקרה.
סביון.