x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: אגח לוי - מי שהוא מכיר את הסיפור שלו?

אגח לוי - מי שהוא מכיר את הסיפור שלו?

האם שווה קניה במחירים של היום ואם כן איזה מהסדרות ד,ה או ו?
    כולן ללא בטחונות והסדרה מדורגת Baa2

הי order,

גם אני הייתי סקרן מה מצב החברה ועשיתי בדיקה לא מזמן. לדעתי, דירוג הוא לא באמת אינדיקטור למצב של חברה.

רוב פעילות החברה בחו"ל היא דרך יורו-גלוב, שם אני לא באמת צופה החזר מלא של החובות ולכן הפעילות בחול == 0. ישנם בנוסף מספר נכסים המשועבדים לאגח יורו-גלוב ובכך למעשה נותרת החברה (לוי) עם פעילות הייזום בארץ ופעילות הנכסים המניבים בארץ אל מול החובות ברמת הסולו.

התזרים נראה מעט גבולי (הרעה בתחום הנדלן היזמי תפיל את התזרים), אך יש לה נכסים שלהערכתי מכסים את הפארי של החובות (שלא לדבר על חלקי הפארי בו הם נסחרים כיום). מעבר לכך, החברה פעילה במוקדי נדלן שהם בין המוצלחים כיום בארץ מבחינת משקיעים (חדרה, עכו, עפולה - על כך גם מעידים מרווחי רווח של 25% ומעלה) ובעלי נכסים עם שווי שוק קשיח (ת"א, רמת גן, ראשון). אם הייתי בוחר להשקיע, אני מניח שאישית הייתי בוחר בין הקצרה לארוכה עם נטייה לארוכה (נסחרת ב-40% פארי).

עם זאת, בזמן המשבר של 2008-2009, הם התנהלו בצורה פלילית (בוטה בצורה מיוחדת) ולי אישית יש חשש אמיתי מאמינות דיווחיהם וממעשיהם - לכן אני נמנע מלהיכנס גם במחירים כיום (יש מעט מאוד קבוצות שאני מייחס חשיבות שכזו לבעלים).

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות