x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 35

נושא: זרקור: אינטרנט זהב אגח ג

Hybrid View

אם מבזק מתחילה הפירמידה, אז בזק למעלה ולא למטה

פירמידה.JPGפירמידה הפוכה.JPG

למה נכתב
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yoadw צפה בהודעה
    ולכן סנטימנט הביקושים יעדיף אותה על פני הקומות העליונות בפירמידה.
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

פירמידה מתחילה מהבסיס ולא מהשפיץ.

"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

זה ברור לי
    פשוט Jorge רשם שהשבוע הוא נכנס מחדש. רציתי רק לדעת אם היתה סיבה ספציפית שהוא נכנס דווקא השבוע ולא בדיוק כמו שאמרת שבוע שעבר או שבוע הבא
    הסיכוי והסיכון ברורים לי

http://technation.themarker.com/1.1923453

פרשנות לאתגר הנזילות של אינטרנט זהב.
    באופן לא מפתיע גם פה נראה כי האגחים שלה בטוחים ביותר, והחלק המורכב יותר הוא אינטרנט זהב.
    ישנם לפי הכתבה שלוש אפשרויות:
    1. חלוקת דיוידינד (לביקום כרגע הפסד חשבונאי של 100 מש"ח).
    2. הפחתת הון שעלולה להתקל בהתנגדות של קונסורציום הבנקים
    3. הנפקת זכויות של אינטרנט זהב- קבוצת יורוקום ואלוביץ' אמידים מספיק ככל הנראה
    4. גיוס חוב עם שעבוד על מניות בי קום
    נערך לאחרונה על ידי kelazar, 06.02.2013 בשעה 10:32

סיטי חותך מחיר היעד לבזק: "צפי לירידה בהכנסות וברווח"

PIRATE,
    תודה על תשובתך בנושא הסנטימנט...

GIMANI
    תודה על תשובתך בנושא הגיאומטריה של פירמידות...

כמוכן --
    סיטי חותך מחיר היעד לבזק: "צפי לירידה בהכנסות וברווח"

כלכלני הבנק נותרים בהמלצת "נייטרלי" על מניית בזק במחיר יעד של 3.5 שקלים לאחר תשלומי הדיבידנד הצפויים ■ "עסקי הליבה של בזק נותרים תחת לחץ, תוצאות הרבעון השני מעידות על התגברות התחרות ועלייה בשיעורי הנטישה"

http://www.globes.co.il/news/article...obesnewsletter
    נערך לאחרונה על ידי Yoadw, 09.08.2012 בשעה 16:29

הי,

Jorge העיר לי שבחשבון שביצעתי לבי-קום, חסר את המזומן. כלומר, בסוף 2016 השווי של בי-קום אמור להיות באזור 2700M ש"ח (ולא 1700M ש"ח ככתוב). תוצאה שרק מדגישה את הכתוב.

הי Yoadw,

בנוגע ל-city, אני מסכים לגבי העובדות הכלליות (ואכן פלאפון וטלפון קווי חוטפים חזק והעניין יימשך). הוא מגיע גם למסקנה די דומה לגבי הרווח הנקי (לדעתו 2013: 1700M ש"ח ו-2014: 1630M ש"ח). בנוגע לתמחור, אני מתקשה להסכים עימו. בכל מקרה, כל הניתוח מבוסס על ניתוח תזרים ולכן הערכות שווי של בזק הן פחות חשובות. הנקודה הקריטית היא - האם בזק מסוגלת לייצר את התזרים הנדרש לבי-קום? למיטב הבנתי, גם הניתוח שלי וגם הניתוח שלו אומרים שכן.
    עם זאת, יש לשים לב שאינטרנט זהב אכן עלולה להיקלע לבעייה רצינית אם התזרים יהייה גבולי ולכן הניתוח התביית על רמת הביניים (אגח אינטרנט זהב / מניית בי-קום).

בברכה,

דוחות טובים של בזק ודיבידנד שמן יחזקו מאוד את בי קום זה נכון, אבל יאפשרו לה לשלם דיבידנד שיבטיח תשלום קליל לאגחים של אינטרנט זהב.

ברגע שחוסר הוודאות הנוכחי יוסר אגח ב' לא יסחר לדעתי בתשואה דו ספרתית...

הי kelazar,

האגח מעניין מאוד ברמה האבסלוטית תשואה מול סיכון. אך לטעמי (כמו שנאמר לגבי דסקש אגח ט), השאלה שצריכה להישאל היא האם הוא מעניין במובן משוואת סיכון-סיכוי ביחס לניירות קיימים אחרים בעלי מח"ם ארוך. בוא ואתן לך רשימה לדוגמא לצורך השוואה (לגבי הסיכון - הערכה שלי):
    1. פטרוכימיים אגח ו (סיכון מעט גבוה יותר תשואה גבוהה הרבה יותר).
    2. אאורה אג 1 (סיכון הרבה יותר נמוך, תשואה הרבה יותר גבוהה).
    3. המשביר אגח ב (סיכון יותר נמוך, תשואה משוקללת הרבה יותר גבוהה, המרה קרובה לכסף).
    4. דלק נדלן אגח ה (סיכון הרבה יותר נמוך, תשואה משוקללת דומה, סיכון שבית המשפט לא יאשר את ההסדר).
    5. אמפל אגח ב (סיכון מעט יותר גבוה, תשואה הרבה יותר גבוהה, לא ברור לאן הולך).
    6. IDB פיתוח י (סיכון דומה, תשואה הרבה יותר גבוהה, כנראה הולך להסדר).
    7. ליברטי אגח ג (סיכון הרבה יותר נמוך, תשואה דומה).
    8. גינדי אגח ג (סיכון הרבה יותר נמוך, תשואה דומה).
    9. סקיילקס אגח ז (סיכון גבוה יותר, תשואה הרבה יותר גבוהה, כנראה הולך להסדר).

ויש עוד רבים,

מה שאני אומר למעשה הוא שמבחינה אבסלוטית האגח ב-26% תשואה הוא אגח טוב. אך לדעתי, ביחס לשוק, קיימים לו מתחרים רבים (במובן משוואת סיכון-סיכוי). בגלל ייחודיות התחום כדאי לדעתי בתשואות כאלו להחזיקו בנייר לצורך פיזור, אך לא להגזים עם כך. בשערים 38-40 (לפני ריבית) קניתי במאות אלפי שקלים את הנייר (התחלתי לקנות ב-43). בשערים 48-50 מכרתי במאות אלפי שקלים את הנייר.

לסיכום: האם כדאי או לא זו שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך. אך לדעתי תמיד צריך לבחון את החלופות שקיימות בשוק.

והערה אחרונה - אם אתה מתעניין באינטרנט זהב אגח ג, ייתכן שכדאי לך לשקול את מניית בי-קום (כפי שצויין בניתוח). הסיכון דומה והתשואה במניית ביקום עדיין פנומינלית (גם לאחר עלייה של 40% מאז ה-post).

בברכה,

שימו לב
    בשבועות האחרונים בי.קום נשחטת וחוזרת לטריטוריה מעניינת יותר (חבל שלא מימשתי יותר בשיא )
    לעומת זאת האגחים עלו ולא ירדו.
    לטעמי זה מסיט את הכדאיות לבי.קום.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות